切換到寬版
  • 4289閱讀
  • 14回復

其實有無人有咩LFO LF2 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線乂戰乂

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2016-01-30
如果有人有LFO LF2放出黎比大家 DL下過下手引都好
[img]http://img65.imageshack.us/img65/6983/33770610si8.png[flash]
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2016-01-30
小弟我就沒有啊,不過小熊的正版作倒有一個出了半年多,要支持嗎?

解玲Jenny-訓練劣作
flash: https://m.facebook.com/groups/108798517636?view=permalink&id=10153447310107637
少年刃遜Swordsman Eason-戰爭
flash: https://m.facebook.com/groups/108798517636?view=permalink&id=10153475303852637
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2016-01-31
回 真武傳說 的帖子
真武傳說:小弟我就沒有啊,不過小熊的正版作倒有一個出了半年多,要支持嗎?
[图片]
[图片]
[图片]
....... (2016-01-30 23:41) 

真武好hard sell laugh
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2016-01-31
回 bk的卓男 的帖子
bk的卓男:真武好hard sell laugh (2016-01-31 02:38) 

如果冇野玩;大家玩賓周都得了。

唔想俾大家後知後覺者。

又或者心態或節目變左姐:工作忙的,或溝女不能分身的,主要分兩樣😂😂
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2016-01-31
工作忙到high high...女朋友也在
手上都渣住4隻game ....
P&D   白貓   LOL   爐石
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2016-01-31
回 andickb123 的帖子
andickb123:工作忙到high high...女朋友也在
手上都渣住4隻game ....
P&D   白貓   LOL   爐石 (2016-01-31 11:23) 

大部分人果然都係衰起白貓及LoL手上😂

其實現在已經是手機年代,好快會追得上家用的快捷及手感,手機的格鬥手感是練出來及有心部大螢幕又不算重的手機,推薦Z Ultra👍

俾我揀,寧願揀就咁以宜家$128左右就買斷的HFX就算久數了,既能支持小朋友齊打交的作者生計,又能買一個童年回憶😂😂

部分人想吃免費午餐的劣根性已經不能再亂發了知道嗎😎
離線cyc999593123
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2016-01-31
冇人知個版權仲係唔係朱總到
一陣佢黎告,就HI HI
仲要就黎有網絡23條
只能等朱總放單機LFO 上STEAM
離線乂戰乂
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2016-02-01
佢肯放個單機LFO上STEAM都唔錯架其實LOL
BTW 我係DL左係手機到玩,不過真係唔似係LFO果種感覺
[img]http://img65.imageshack.us/img65/6983/33770610si8.png[flash]
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2016-02-01
回 真武傳說 的帖子
真武傳說:
大部分人果然都係衰起白貓及LoL手上😂
其實現在已經是手機年代,好快會追得上家用的快捷及手感,手機的格鬥手感是練出來及有心部大螢幕又不算重的手機,推薦Z Ultra👍
.......

確實我係0課玩家
P&d 3年以上(有為過EVA以小課過)
LOL都玩左5年半

如果隻GAME係岩心水既~我真係唔怕比錢
P&D同白貓都係玩黎睇圖多(半收集向)

LOL就真係同LFO差唔多...主要係可以同人鬥
元聚
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2016-02-01
回 乂戰乂 的帖子
乂戰乂:佢肯放個單機LFO上STEAM都唔錯架其實LOL
BTW 我係DL左係手機到玩,不過真係唔似係LFO果種感覺 (2016-02-01 02:41) 

確實手感係有差距..主要差別係唔用鍵盤同有技能hotkey
元聚
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2016-02-01
Re:回 真武傳說 的帖子
andickb123:
確實我係0課玩家
P&d 3年以上(有為過EVA以小課過)
LOL都玩左5年半
.......

LoL的確有可取之處,否則LFO當年也不會參考其,搞那麼多角色,因為LoL也是家用機,我根本也沒去接觸了,而且小弟我就犯賤,這些一線遊戲如LoL,P&D等等周街都有人玩的我就不喜歡去玩,就是喜愛碰二線到三線的獨特且特別的遊戲;
但是在LFO一部分製作部的偏愛弄出來的角色變得強弱懸殊,而且新角色推出來四不像的,最終這個邪魔外道搞到故事也沒完結就“被關服”了。
恕我心底的感覺就認為LFO是邪魔外道!

因為“小朋友齊打交的一代宗師”根本就是小熊Marti Wong!
你們大可以看一下自從LF版權賣了給這邪魔外道,本來好的手法改到四不像的,就負面的消息也蓋過了曾做過的好東西
就只有小熊現在逼於堅持獨自開發英雄大作戰7年半,搞到差點飯都開不成!他臨放棄HF之前背水一戰把HF電腦版放上手機版,否則小朋友齊打交系列的“格鬥技術”早就真正絕種了!

反正現在也沒啥遺憾或者放不開或者好不捨得(臨尾兩日沒用過風尊vs啊,或者一直按不出終極魔帳號等沒趕及做的,等......)
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2016-02-01
回 真武傳說 的帖子
真武傳說:LoL的確有可取之處,否則LFO當年也不會參考其,搞那麼多角色,因為LoL也是家用機,我根本也沒去接觸了,而且小弟我就犯賤,這些一線遊戲如LoL,P&D等等周街都有人玩的我就不喜歡去玩,就是 .. (2016-02-01 14:16) 

無辨法~U1太新手

無論遊戲設定還是商業手段都爛到家
呢個遊戲可以咁長命真係U1唯一好既眼光就係食左LF呢條水

(我想打VS都無得打=[)
p.s. LOL未紅已經玩緊
元聚
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2016-02-01
回 andickb123 的帖子
andickb123:
無辨法~U1太新手
無論遊戲設定還是商業手段都爛到家
呢個遊戲可以咁長命真係U1唯一好既眼光就係食左LF呢條水
.......

這公司行錯棋,不理會玩家民意感受一意孤行!最終中咒壽終正寢。

家用機版HF好似仲可以VS?不過你用開的箭佬,在家用版他好似比手機版的性能弱一點😂

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2016-02-01
回 真武傳說 的帖子
真武傳說:這公司行錯棋,不理會玩家民意感受一意孤行!最終中咒壽終正寢。
家用機版HF好似仲可以VS?不過你用開的箭佬,在家用版他好似比手機版的性能弱一點😂
....... (2016-02-01 14:47) 

只玩過一兩場~未研究
主要一場用既時間比較多~break time唔夠時間玩~而且我裝係ipad到(出街唔會帶ipad)
元聚
離線yulldis

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2016-02-03
請問是說這個嗎?

http://www.mediafire.com/download/tr9596ylbkki82y/Reappear+LFO-LF2_v5.4.rar

快速回復
限100 字節

上一個 下一個