切換到寬版
  • 166699閱讀
  • 380回復

【新】☺️☺️☺️☺️☺️私服†單機版2.0☄️☄️☄️☄️☄️ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線anonymous

發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2017-07-15
回 anonymous 的帖子
anonymous:請問衣家禁StartLFO有閃退問題, 有解決方法嗎?
好似係更新左824個file之後就係咁
同埋主程式衣家係咪Download個網用唔到? (2017-07-15 17:06) 

OK左thx
我係BOC既----格鬥★初心者
離線anonymous

發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2017-07-16
但係同FRIEND玩唔知係DELAY定lag, 打唔到對方同d怪
樓主可唔可以睇睇係咪server問題?

樓主留言:

會研究下...通常係因為點對點連唔到線所以用server連...
再加上個server唔係香港,所以會delay...

離線mrciadb
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2017-07-16
Hi, 我想問下係唔係無左CHECK SERVE個網?

404 Not Found: Requested route ('lfo-check-server.mybluemix.net') does not exist.

樓主留言:

個server網轉左做http://lfo-server.mybluemix.net
實不相瞞,個server係用無限試用大法整出黎
所以每個月都會開個新ac
有時用唔返同一個網址就會轉左....
你可以睇返用黎更新個網(https://str1ckland.gitlab.io/lfo

離線anonymous

發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2017-07-16
好似有新BUG求解
入FD房之後HAND機
重新開機之後突然有新版本(15舊野要更新)
更新完之後, 佢又要我更新過一樣既野(無限LOOP)
試過重新DOWN主程式都係咁
如果唔理D更新檔直接入GAME
就會見唔到玩家同房
有解?未HAND機之前仲玩到
-----------------------------------------
補上F12 CONSOLE

Download the React DevTools and use an HTTP server (instead of a file: URL) for a better development experience: https://fb.me/react-devtools
(program):1 Warning: Accessing PropTypes via the main React package is deprecated, and will be removed in  React v16.0. Use the latest available v15.* prop-types package from npm instead. For info on usage, compatibility, migration and more, see https://fb.me/prop-types-docs
Server established successfully! Listening at 127.0.0.1:34146.
離線墮落惡魔
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2017-07-17
感謝分享

樓主留言:

@@

離線str1ckland

發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2017-07-18
anonymous:好似有新BUG求解
入FD房之後HAND機
重新開機之後突然有新版本(15舊野要更新)
更新完之後, 佢又要我更新過一樣既野(無限LOOP)
試過重新DOWN主程式都係咁
....... (2017-07-16 21:55) 

除左hotfix1之外無更新過了...
有冇試下重down主程式之後解壓縮唔好覆蓋原來d檔案,解壓去第度?
又或者試下重down主程式解壓好唔好按更新,直接開始遊戲試下
唔得再上黎report返...

發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2017-07-18
anonymous:請問衣家禁StartLFO有閃退問題, 有解決方法嗎?
好似係更新左824個file之後就係咁
同埋主程式衣家係咪Download個網用唔到? (2017-07-15 17:06)

仲有唔知係咪我眼花
你係咪話更新左成八百二十四個file?
想問下你down左邊個主程式,正常down上面個個
~~~
主程式下載: https://gitlab.com/str1ckland/lfo/repository/archive.zip?ref=master
2.0更新檔: https://mega.nz/#!DNZklLiL!Reb0CyPWtqYalOCY7HLg_y4x61vrXJhVu2DSVPsJ-u0
~~~
如果你down左上面個個,解壓去第到再開都唔得既話再上黎report返...

發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2017-07-18
回 mrciadb 的帖子
mrciadb:Hi, 我想問下係唔係無左CHECK SERVE個網?
404 Not Found: Requested route ('lfo-check-server.mybluemix.net') does not exist. (2017-07-16 10:58)

個server網轉左做http://lfo-server.mybluemix.net
你可以睇返用黎更新個網(https://str1ckland.gitlab.io/lfo/asset.json),以入面個url為準~
離線anonymous

發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2017-07-18
回 str1ckland 的帖子
str1ckland:仲有唔知係咪我眼花
你係咪話更新左成八百二十四個file[表情]?
想問下你down左邊個主程式,正常down上面個個
~~~
....... (2017-07-18 08:50) 

謝樓主
等左兩日之後正常番
有兩日真係無限出更新檔同埋同FD玩DELAY, 同步唔到

樓主留言:

@@

離線小雪~☆

發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2017-07-21
太感動了, N年無上過IBBS... 估唔到會係因為LFO私服ON番個ACC
BTW多謝樓主開放私服先可以令大家回味番童年回憶

樓主留言:

@@

ほむらさゃん... ごめんね...
わたし魔法少女になる...
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2017-07-22
點解見到有人用凶獸人物-,-

樓主留言:

SABER~
離線mrciadb
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2017-07-23
回 str1ckland 的帖子
str1ckland:個server網轉左做http://lfo-server.mybluemix.net
....... (2017-07-18 08:56) 

Thanks! 我save起條link先!
因為我有時入GAME, 都係會得返自己一個, 所以我想CHECK下係咪中左BUG, 如果上個CHECK SERVER網見到有其他玩家名, 我就知我中左BUG, 到時又要DOWN返你比我果個BIN檔, 再放返入GAME再更新多次
HAHA

樓主留言:

@@

離線vincentchung
發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2017-07-24
jeng shit support
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2017-07-25
迪下有bug
打完直升機後輕機..

樓主留言:

@魔法使命者

發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2017-07-25
仲有入game要等大約30秒先得,入場時都係等好耐
不過d召喚書真係好正

樓主留言:

@@

離線墮落惡魔
發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2017-07-25
樓主
我想問下改能力值個到
請問係唔係用唔到?
辛苦晒

樓主留言:

有限制,樓下寫左...

離線9991112
發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2017-07-26
回 墮落惡魔 的帖子
墮落惡魔:樓主
我想問下改能力值個到
請問係唔係用唔到?
辛苦晒 (2017-07-25 17:34)

改到
HP MP SP 最高8000
攻防敏最高1000
改完之後 你要登出再入先睇到

樓主留言:

@@

離線小竹
發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2017-07-27
有冇得lock耐用??唔洗成日去repair?

另外我出奧義唔扣mp係正常= =??上朱雀裝可以無限oe

樓主留言:

會研究下

離線trt24418132
發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2017-07-27
小學雞回憶啊  多謝樓主

樓主留言:

@@

離線9991112
發帖
icash
只看該作者 159樓  發表於: 2017-07-28
回 小竹 的帖子
小竹:我想問可唔可以鎖裝耐用唔洗成日去repair= =!!? (2017-07-27 01:21) 

係囉.
反正修裝唔駛錢.
咁不如裝備耐用唔扣仲好啦

樓主留言:

會研究下

快速回復
限100 字節

上一個 下一個