切換到寬版
  • 25455閱讀
  • 726回復

銓店~有幫升,放野加悟地ac有虎煌+昇鬼!(有e-mail)收龐士招+晝夜裝!LAW [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙銓

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-12-29
為免混亂:
[MyCard450點]會用此色表示
[MyCard350點]會用此色表示
[MyCard150點]會用此色表示
[MyCard50點]會用此色表示
主打1:虎牙炮轟{MyCard50點x5(12$=1)}
我放既野可換我收既野
風女:到左150先收
本小弟長收:
MYCARD點數
本小弟收:(愈前愈想收)
龐士一套(除人+石破+無極+萬世+異信+煉獄+暗黑),血煉魔爪,獵牙,撥風吹雨,天災風暴女媧,潔淨的聖服,幻音異信,雪姬一套(連吹霜),其他(我睇岩心水就會收,問我都得)
本小弟另收:(愈前愈想收)
魔姥一套,血狂一套,音速手刀,蝙蝠來襲
我有貨多就你比先,我冇貨多就我比先
-----------------------------------------------------------------------------------------------
帳號公告:
安雅可以異轉
安雅人物輸入了黑印封帶
蓮娜人物輸入了幽冥鬼爪
安雅人物輸入了獵殺之后
-----------------------------------------------------------------------------------------
頭5個公告:
=======================================================
代號:(Y)=Yahoo,(S)留左,(P)只得序號,(??)[??]係果個人的物品,(現)現卡,(大)大卡
=======================================================
教你識別本人人物:
1.本人多數只會在law出現!
2.0本人角色資料:(law)
第一隻:玻璃ζ琉璃(150lv)(安雅)
第二隻:屍城黑夜30天(167lv)(蓮娜)
第三隻:屍城蝠魔『銓』(154lv)(比堤)
第四隻:流星追星.銓(100lv)(璇瓏)
2.1本人角色資料:(bank)
第一隻:蛛網終曲γ檸(32lv)(風女)
------------------------------------------------------------------------------------------------
俾假扮我的人昆了請不要找我!!
悟地ac:

本小弟放:  

新生小丹:豹皇疾風腿(Y)
星仔:粉身碎骨(Y)
新生約翰:魔法光斬刀(Y)
申武玄:怒虎彈(Y)
龍翼:虎牙炮轟(Y)
摩摩星:陸軍迷彩膚色(P)
柏高:瘋狂襲擊(Y)
菲雲:烈火焚身(Y)
亨利:漫天飛矢(Y)
璇瓏:野蠻之女(Y)
托比:人物(Y)
歷奇:鬥志激昂(Y)
地藏十兵衛:忍法大風車(Y)
馬龍:旋風神拳(Y)
約翰:防護壁(Y) 
陸道:五連鏢(Y)

妖化蓮娜:魔骨鐮刀(Y)
小丹:沖天腿(Y)
幻音神巫:詛咒迷霧x2(Y),吸精大法(Y)

新生亨利:地龍追命箭(Y)
亞真:猛毒掌(Y),毒霧攻擊(Y),毒翼轉生(Y)

奧龍:人物(Y)

-----------------------------------------------------------------------------------------
未完成交易:
---------------------------------------------------------
唔信我就唔好黎....
----------------------------------------------------------
牙銓白名單:
牙凌
暴走疾風

中毒聖仔
----------------------------------------------------------------
牙銓黑名單:
天才迪雲EX(昆左我既破空拳) 
owenjk123(屈我昆人+昆左我蚩尤)
幻影.謙(恐嚇我)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

交易記錄(只記低我記得果D):    

1.同opomopom用20$換佢慘絕人圜~面交~成功
2.用十級暴風同opomopom換真十字旋風拳~面交~成功
3.用冰火5重天+炎冰盾同同學換申武玄~面交~成功
4.係lfo用散彈波同人換蝙蝠鍊成~網交~成功
5.同yip用30$換佢十字旋風拳~面交~成功
6.同yip用20$換佢爆破拳&璇瓏流星拳~面交~成功
7.同~7730~用真龍波換佢烈火狂奔~bbs私人訊息交~成功
8.同呀樂用龍飛鳳舞換佢石破天驚~bbs私人訊息交~成功
9.用雷伯特劍+炎冰盾同同學換愛心轟炸~佢屋企交~成功
10.我幫牙凌升邪鬼到150換左安雅.爆極破,潛龍爪,龍翼,火鳳凰,狂虎彈,我行我道~我升先~成功
11.我幫牙凌升星奇到108換左透身咒,防護壁,破邪結界~我升先~成功
12.我幫牙凌升悟地到150換左宇歷斯,真天鏡,邪狼凍牙拳,勢凶夾狼,英雄勳章~我升先~成功
13.我幫waynewong升邪鬼到150換左陀虎訣,醉八虎,絕虎勢~佢比先~成功
14.我幫牙凌升龐士到150換左域多異信同殘影術~我升先~成功
15.我幫小聰升龍翼ex 125-155 邪鬼109-150換左一個ac同冰川寒流~我升先~成功
16.同暴走疾風用20$收佢幻音神巫,吸精大法,魔獸召喚,臀臀旋風炮,淑女旋風腿,連環旋風閃(風尊)~AGS面交~成功
17.同lfo玩家用怒虎震空彈換佢既魔骨鐮刀~佢比先~成功
18.我幫牙迪升奧龍到150換左四翼魔蝶+異獸角+x殺毒爪~佢比先~成功
19.同牙迪用戰神昇龍霸換佢亞真+毒霧攻擊+毒翼轉生+猛毒掌~佢比先~成功
20.我幫達人升奧龍到150換左漫天飛矢,極惡邪靈,滅絕人性~我升先~成功
21.同stinky5684用狂怒紅蓮斬換佢緩速箭,矢雨驟臨~佢比先~成功
22.同汝吾之用60網用錢換佢飄流幻境既月牙長弓+3+獸魔叉+3~我拎先~成功

23.同wafaega用餓虎殺換佢奧龍人物~我比先~成功
24.同lfo玩家(0o蓮娜o0)用灰飛煙滅換佢粉身碎骨~佢比先~成功
25.同lfo玩家(0o蓮娜o0)用淩霄舞空換佢煉獄困室+米兒+鋼鐵護甲~佢比先~成功
26.同小影乂用55蚊換我天魔~天水圍西鐵站面交~成功
27.同牙迪用暗書序號+真虎(悟地)換佢風之精靈+天降甘露+絕地龍捲+璇瓏亂舞~我比先~成功
28.同魔剎☆然用灰飛煙滅換佢血蝙之災~我比先~成功
29.我幫jeffreyxchen升蓮娜到75lv換左璇瓏+爆破拳~我升先~成功
30.同爆丸=]用金龍乍現換佢怒虎彈~佢比先~成功

31.同牙迪用雷鳥昇空換佢英雄勳章+密集導彈+煉獄困室~佢比先~成功
32.同小影乂用60網錢換佢既轟天密林+黑幕再現+神探快槍手+瘋狂襲擊+烽火連火~我比先~成功
33.同lfo玩家(windy?鹿驚)用十級暴風換佢樂雲+荊棘纏身~佢比先~成功
34.同zzzson用魔導士之榮光換佢醉8虎+原子能量~我比先~成功
35.同happybrianl用降龍掌
換佢破空閃+快速逃跑~佢比先~成功
36.同牙影用摩摩星人換佢彗星閃刀~我比先~成功
37.同zzzson用金龍乍現+青狗大哥皮帶換佢妖藤纏身~我比先~成功
38.同奶茶樂園用金龍乍現換佢獄之探戈~我比先~成功
39.同牙迪用60網錢換佢出擊!機械邪鬼+藥水投擲+酋空咒+佛覺+金光劍影+佛恆~佢比先~成功
40.同真乂龍剎用奧龍齊招AC換佢AC一個~佢比先~成功

41.同聖魔靈剎用沖天腿換佢戰之道~佢比先~成功
42.我幫核子乂升陸道由58lv-100lv換佢戰神昇龍霸~我升先~成功
43.同k9999用粉身碎骨換佢無極地獄~我比先~成功
44.我幫達人升終極魔人67lv-115lv換戰神面具~我升先~成功
45.同中毒腦人用60網錢換佢龍翼一套~我比先~成功
46.同戰神混沌用絕地音速刀換佢某樣野~我比先~成功
47.同lfo玩家(↑x泠玥‧痕)用終極魔心臟+真天鏡換佢爆發!萬能地雷~我比先~成功
48.同davis555用天降甘露換佢灰飛煙滅~我比先~成功
49.同中毒聖仔用U1 500點換佢風神之咒~佢比先~成功
50.同ibbs某人用240$收了一個ac~佢比先~成功
51.同~鍵仔~用霍雷換佢巫神~我比先~成功
52.同齊龍瑋用奧龍+潛龍爪換佢馬龍的日記~我比先~成功
53.同某人用摩摩星朋友+15日波波爆炸包換佢如來神掌+我佛慈悲+伏虎勢+怒虎彈~佢比先~成功
54.同鬥神菲沙用虎煌霸換佢煉獄魔爪~佢比先~成功
55.我幫~鍵仔~升霍雷到150換左$150hkd~我升先~成功
56.同a332508用野蠻之女換佢MAX手指火箭炮~我比先~成功
57.同傻虎用超.氣功炮換佢夜剎+水鬼纏身~我比先~成功
58.同阿星用戰神降臨換佢魔鬼的伸冤+60網錢~佢比先~成功
59.同eason0331用極地大火山換佢60網錢~佢比先~成功
60.同乂百樂乂用凶獸基因+魔狼疾風腿換佢飄流幻境既40彩鑽~我俾先~成功
61.同saskue用三重殺奏換佢120網用錢~佢俾先~成功
62.同kayu用魔魔星迪倫包+迪衫換佢愛心轟炸+女媧遺書~我俾先~成功
63.同lochunwai用十字烈風拳換佢MyCard50點(x5)~我俾先~成功
64.同牙邦用防護壁換佢孤狼高嗚~我俾先~成功
65.同a81028332用霸王紫炎彈換佢MyCard450點+150點~我俾先~成功
66.同終。大帝用蓋亞+黃龍咆哮換佢烏邪~我俾先~成功
67.同乂百樂乂用聖天使降臨換佢飄流幻境一套有22,26,24鑽既先知套裝~佢比先~成功
68.同某人用113元換我宇宙核能彈~面交~成功
69.同戰神混沌用終極魔人換佢400點MyCardx2~我俾先~成功
70.同★呀傑☆用130元換佢黑印封帶~我入數先~成功

[ 牙銓在2009-05-24 05:29重新編輯此帖 ]
離線ω法魯ω
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-12-29
我有霸雷咼~~想要$
離線達人
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-12-29
我有亡命光束
石破天驚~
換現錢€~
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-12-29
備用post
[ 此帖被牙銓在2007-07-14 03:37重新編輯 ]
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-12-29
備用post
[ 此帖被牙銓在2007-07-14 03:37重新編輯 ]
離線cwt05
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-12-30
有冇迅雷拳套同中山裝全部?d裝係未入定入左?
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-12-30
備用post
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-12-30
要天魔x2
入貨的=.=
240網錢ok?
vs vs
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-12-30
備用post
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-12-30
係唔係要亡命光束,我換俾你,要真星同真十字ok?
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-12-30
備用post
[ 此帖被牙銓在2007-07-14 03:38重新編輯 ]
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-12-30
引用第8樓941313122006-12-30 14:08發表的:
只想現錢~~~~~~~

=.=咁點樣
vs vs
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-12-30
備用post
[ 此帖被牙銓在2007-07-14 03:38重新編輯 ]
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-12-30
備用post
離線cwt05
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-12-30
你仲未講有冇迅雷拳套同中山裝全部?d裝係未入定入左?
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-12-30
備用post
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-12-30
真昇龍霸+真龍波我要!!cc我post
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線stormschool
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-12-30
我有石破天驚+霸雷彈+烈焰狂奔
你用唔用錢買?
離線cwt05
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-12-30
引用第15樓941313122006-12-30 15:14發表的:
冇拳套
有中山帽
D裝大部分係law

用lfo $ 買ok?
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-12-30
我有烈火狂奔
快速回復
限100 字節

上一個 下一個