切換到寬版
  • 2961閱讀
  • 15回復

唔敢話係分析@v@...係個人對悟地既技巧 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線可樂

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-01-13
— 本帖被 chy2003 執行鎖定操作(2008-08-19) —
個人對悟地既技巧:) \I =:,cz*,  
A{vG@Pwc:  
_{aVm&^kA  
M 5h U.3.L  
>v{m^|QqB  
靚仔悟地:)不過lfo樣就好樣衰:( }PJ:9<G y  
HP 515 每加1點+5.5HP 2ou?:5i  
MP 560 每加1點+7MP 60Z)AQs;+J  
SP 515 每加1點+5.5SP |r%P.f:y{X  
STR 14 每加10點+14點STR ~ +Y;jA dU  
DEF 11 每加10點+11點DEF $- L) >"  
AGI 12 每加10點+12點AGI s*@.qN  
一睇就知係5大主角:) d能力值都係咁廢:(! w;"'l]W  
f&|SGD*  
5P4 >xv[  
CT : ac64  
|bh:x{h  
?/~1z*XUW  
鬼車腳 _)Ms9RN  
消耗能力 學習點數 附加效果 D~Su82 2  
180     40       沒有 A`KTm(  
學習方法:開創角色 y? g7sLDc  
被較係保守一d既招式....同迪雲既百烈拳差唔多:)不過速度俾迪雲既百烈拳高好多!但係防守力就無百烈拳咁好!但係合技就唔錯:) (先出虎長霸再出鬼車,次序轉換無咁好) E^!%m8--  
實用性:★★(最高為5粒星) mAMKCxz,  
攻擊性:★ qJ !xhf1  
防禦性:★★ T&%>/7I>  
(\T?p9  
;Ba f&xK  
Tm `CA0@  
虎翔霸 0=04:.%D  
消耗能力 學習點數 附加效果 = ~yh[@R)  
300     100       沒有 ~kL":C>2  
學習方法:進入體育館 n| %{R|s  
mp扣得少:)幾好用~當出真虎出到無乜mp最好用e招彈開人再回:) = FQH  
實用性:★★★★(最高為5粒星) k"6^gup(U  
攻擊性:★★ R[z6 c )  
防禦性:★★ l"Css~^  
Vy biuP  
@ 9uwcM1F  
8 PQ& 7o  
音速刀 ``={FaV~m  
消耗能力 學習點數 附加效果 laAG%lq/'  
200     50       沒有 )}R0'QGd  
學習方法:打到冰火皇后島3個測驗 2Y,s58F  
一般係vs出真虎出到無氣同人拉遠出黎射低人等佢唔好過黎住,俾你回氣:) @`3)?J[w  
實用性:★★(最高為5粒星) C$_H)I  
攻擊性:★ #Jn_"cCRLx  
防禦性:★ Sb<=ROCg@  
OG.`\G|  
s=q}XIWK  
qdOS=7]W  
狂虎斬 jooh`| `P  
消耗能力 學習點數 附加效果 X,p&S^  
150     40       沒有 w/R^Vwq  
學習方法:抽LFO對戰咭 (\G~S 4  
唔好用:)....因為仲有招真狂虎斬:0比起真狂虎....e招小毛見大毛,但無真狂虎e招都幾好用:)玩vs無氣再出真虎....虎翔霸又彈唔中果陣斬低人走佬就最好@o@" vi'K|[!?  
實用性:★★★(最高為5粒星) r6A7 }v  
攻擊性:★ (C!fIRY  
防禦性:★★ kAqk~.  
X(8 ]9  
2/GH5b(  
p7z#4 GW  
超虎翔霸 ), n?"  
消耗能力 學習點數 附加效果 Yy&0b(m U  
500     200       沒有 TGg*(6'z  
學習方法:抽LFO對戰咭 =U:iR  
好用@o@!因為虎翔唔夠攻,真虎太傷mp果陣(中中地mp)用e招最好! P<bA~%<7"[  
實用性:★★★★(最高為5粒星) l|DOsI'r  
攻擊性:★★★ |(wx6H:  
防禦性:★★ k&Sg`'LG8  
'h:4 Fzo<  
% R'eV<  
3vy5JTCz~  
真狂虎斬 -V9Cx _]y  
消耗能力 學習點數 附加效果 v^e[`]u(  
250     150       沒有 I%%$O' S  
學習方法:抽LFO對戰咭 RvVnVcn^#  
勁好用@o@!!!!!!悟地近身想用真虎射人係好慢!超虎同虎翔又驚唔中/唔夠攻!咁緊係用佢啦!攻擊力中上(打怪除外,如:蟲蟲)劈中好似即訓!走得@o@!!!!! @wpm;]  
實用性:★★★★★(最高為5粒星) cewQQ&  
攻擊性:★★★ 3T_-_5[c  
防禦性:★★★ <-$4?}  
> vgqf>)kk  
/OViqZ;9  
真虎翔霸 "zr%Q 'Ky  
消耗能力 學習點數 附加效果 R (6Jvub"I  
1000     300       沒有 /GEqU^ B  
學習方法:抽LFO對戰咭 :r|dXW  
-0-之前勁好用!e家威力減!mp加!好橙!不過速度好似加快左:)真虎係悟地最強既絕技(除奧義),廢柴食左九死一生,高手食左都會話痛@@!最好就同對手格開小小....小招真虎:)正!(百烈拳可格擋)之前扣800mp炸!e家扣1000mp!仲要廢左~ bO-8<IjC_3  
實用性:★★★★★(最高為5粒星) p{.EF a>H  
攻擊性:★★★★★ ?g9Ce eH*  
防禦性:★★★ [}FP_Su$6  
rt"\\sOlMB  
\A':}<Rj  
終極皇道 Y*4 \K%e(  
消耗能力     學習點數     附加效果   限制 ~ejHA~QC  
100%mp 500       沒有         血量少過50%才能使用 Bs^W0K$uBO  
學習方法:最強奧義設定資料集附送 nHA2p`T  
唔多好用的......扣mp多....扣血唔多.... Z";o{@p  
實用性:★(最高為5粒星) Wc(?ezn  
攻擊性:★★★★★ A M# '(k(  
防禦性:★ )]v vp{  
個人認為點學: i^ 1P6B  
學習方法(修定版): X2s=~)`#c  
KBX dr52"  
!Qn:PSk  
虎翔霸→→鬼車腳→→真狂虎→→真虎→→超虎→→音速刀→→狂虎→→終極皇道 Xc'yz 2B  
SMnbI .0  
無左都係咁學:) O9!<L.X,%  
]Dx5t&  
建議配點分析: z. 7 UfLV9  
跟裝加:)然後爆魔:)爆攻:)爆防:)爆hp:)爆sp:)爆agi:) _c`Gxt%  
z]tvy).  
K2NnA  
感想: IUwY/R9Q  
原來e d好難整架>口<!整左我成30分鐘
[ 此貼被可樂在2006-04-08 23:26重新編輯 ]
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-01-13
做乜抄曬我個格式 =.=
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-01-13
引用第1樓~yikman~2006-01-13 19:01發表的「」: 1NA>W   
做乜抄曬我個格式 =.=
h2K1|PUKl[  
嘻嘻--sorry~第一次整....d格式唔係好識整
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-01-13
哦...其實我都係第一次整 =.= 你信唔信啊?? /id(atiF^  
nQb{/ TqC'  
sorry--唔小心禁左"篇汁"by 可樂
[ 此貼被可樂在2006-01-13 19:22重新編輯 ]
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-01-13
學cz d人先: PG+ICg  
[離題]@o@咁叻?第一次整就咁勁?.....咁我真係技不如人:)....我d製作格式技巧好差~唔知d內容做得好唔好呢? [/離題]
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-01-14
幾好呀
1條評分
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-01-19
引用第5樓tony19932006-01-14 00:51發表的「」: g!,>.  
幾好呀
YQ:F Bj  
字數少於5個字~
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-01-19
讚緊你喎,[幾好呀]呢句野都要俾!!!
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-01-19
引用第7樓tony19932006-01-19 12:24發表的「」: -rb]<FrL^  
讚緊你喎,[幾好呀]呢句野都要俾!!!
 ky0Fm W  
Lf`LFPKb  
係咩??唔係讚樓主既分析做得好?! $k5mI1~  
同埋你睇睇版規先啦~
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-01-19
你好野,咁你死得LA,因為你係我個版寫左少於5個字既文章大把,D甜頭已經食死你LA!!!
離線健風
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-01-19
幾多先爆魔,hp,sp呀??
離線wai
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-01-19
好似系5000,如果冇記錯...
離線stinky183
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-01-20
引用第0樓可樂2006-01-13 18:58發表的「唔敢話係分析@v@...係個人對悟地既技巧」: A#t#c*  
個人對悟地既技巧:)
5T]GyftFV  
.......
--Dd'  
寫得唔錯呀!幾齊全....
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-01-21
引用第10樓健風2006-01-19 18:03發表的「」: G}.t!"  
幾多先爆魔,hp,sp呀??
4E&= qC]S  
應該是1000....!?我不清楚....但爆魔果d是必要
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-01-22
引用第13樓可樂2006-01-21 14:24發表的「」:
應該是1000....!?我不清楚....但爆魔果d是必要
G(piq4D  
&W1{o&  
講緊咩~
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-01-22
引用第14樓~yikman~2006-01-22 10:25發表的「」:
講緊咩~
P<iS7Ys+  
幾多先爆魔,hp,sp呀??-.-""""囉.....上面話5千....我話1千