切換到寬版
  • 193015閱讀
  • 707回復

[教學]凶獸的出現檔案 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙濠
發帖
icash
只看該作者 140樓  發表於: 2007-08-20
呃post?! pfJVE  
仲開埋個論壇名?! 3B!&ow<rt  
禁佢啦 N}.Q%&6:  
================ l<0[ K(  
幾時出新架
離線loklok5978
發帖
icash
只看該作者 141樓  發表於: 2007-08-21
90lv撒卡齊招夠唔夠打架呢 tF;& x g  
今日試下先

離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 142樓  發表於: 2007-08-21
引用第141樓loklok5978於2007-08-21 12:06發表的  : 1K*f4BnDr~  
90lv撒卡齊招夠唔夠打架呢 DO1N`7@o  
今日試下先
Jegx[*O>b  
w ;s ]n  
有個人60lv撒卡齊招夠打

發帖
icash
只看該作者 143樓  發表於: 2007-08-21
o }G,SqpcG  
不過齊招撒卡真係好屈

離線ysccbbb
發帖
icash
只看該作者 144樓  發表於: 2007-08-21
1條評分
發帖
icash
只看該作者 145樓  發表於: 2007-08-21
呃人既=.= W!4V: (T  
我齊招撒卡92LV都唔夠打

離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2007-08-21
引用第145樓loklok5978於2007-08-21 18:44發表的  : lbuW*)  
呃人既=.= r5qx! >  
我齊招撒卡92LV都唔夠打
IOSoc 7+"  
7D~O/#dcc  
你要打它去"長"邊的 ,你也要和它一樣立在"長"邊 ,再出細凶

離線夜神魔
發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2007-08-22
好易打姐 我deep 屈死佢la

離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2007-08-22
你打錯野啦!個無頭恐龍係11.55pm-12:05am呀

請勿抄襲
離線92838105
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2007-08-23
我撒卡齊招(欠壞骨咬)80lv都夠打無頭恐龍啦 !,!tNs1 K  
琴日同一個時段之內我打左3隻無頭恐龍 我個陣97lv WM )g(i~(  
本身可以打三隻但第一隻打緊個陣彈機 7:q-NzE\6  
今晚打左2隻 一個扲黑石 一個扲白石 但大多數扲黑石 扲左2個白石
[ 92838105在2007-08-23 00:21重新編輯此帖 ]
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2007-08-23
靈異
唔知點解我今日7點4都打到凶獸
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線826
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2007-08-24

1條評分
離線lfochan3代
發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2007-08-25
比D 圖你^^ !`E2O*g  
A1T;9`E  
正唔正??
買到真天魔公仔!!yeah!!
轉左msn!!^w^
new msn:[email protected]<----大草ar@@
離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2007-08-25
引用第152樓lfochan3代於2007-08-25 00:55發表的  : ST.W{:X   
比D 圖你^^ #{sb>^BF  
I`1=VC]^8  
正唔正??
\ 02e zG  
j+seJg<_  
THANK YOU ,但它的樣子好核突

離線牙影

發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2007-08-25
引用第152樓lfochan3代於2007-08-25 00:55發表的  : tuSgh!  
比D 圖你^^ z?^p(UH  
=O<BMq{d  
正唔正??
'7^_$M3$\  
KN=Orx7Gy  
lee隻唔係迪加奧比亞離既咩!? }e$);A|  
V RL6F2 >6  
H#D=vx'  
仲有呀,y.k.h. , *` W82V  
ZmDr$iU~  
我打曬4隻,我想比d攻略,可以嗎?
好耐沒升....
離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2007-08-25
引用第154樓牙影於2007-08-25 08:44發表的  :
lee隻唔係迪加奧比亞離既咩!?
.......
V}*b^<2o 5  
Y9u2:y!LdL  
當然歡迎你的攻略la^^

離線牙影

發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2007-08-25
牙影攻略: '=r.rW5  
{974m` 5  
凶獸克拉雷 h OV+}P6  
圖:未得 3^Ex_jeB  
優點:遠攻,大飯圍攻擊,有火球自動防衛,招式高攻 @!-= :<h  
缺點:出招起手慢,手動防衛少,行動不算快 22GtTENd1h  
建議:帶備較多血水,90lv以上打比較安全 X*b0qJ Z  
攻略:先用com引開克拉雷,在他背後攻擊, 61]6N;kJ;  
以免火球將攻擊抵消,當com死了時, QeK~A@|F&  
如果你是地十,陸道等的有召喚com的招式, W [Y tNL;  
可以繼續使用這招,如果沒你就用一些比較用少血少mp的召喚書, y ^YrGz.  
記住帶幾本,這隻凶獸的招式比較高攻,所以要多保持距離, hZy"@y3Yq  
佢仲有一招大飯圍火攻,當佢一跳起果時, 0-@waK  
方法1:碌走,要好快,方法2:用高防or無敵形能的招式 g+f{I'j  
建議打死格諾斯後用魔劍【螢】屈死佢 FKaY w  
c;L i~FLR  
凶獸格諾斯 UuN(+&oD-  
圖:遲d影 I|:*Dy,~  
優點:有石化,行走快,攻擊中等,出招超手中等 ? in&/ZrB  
缺點:遠攻的綠光好易擋,企在他中間就唔識打你=.= T+\BX$w/4e  
建議:帶7,8支血水夠用,75lv以上可以打 (GZm+?  
攻略:先引他到牆邊,再用com,之後走出去, u3q!te  
係佢後狂打佢,如果com唔小心死左或沒com, ), n?"  
自己走過去佢中間,用近攻屈死佢,這隻格諾斯 `VHm,g2  
比較廢和笨,打時比較輕鬆 .w0?   
Yd@9P 2C  
凶獸納卡拉 i"-j:b:c<  
圖:遲d影 \"5\hX~dS  
優點:隻有自動防衛,攻中上,出招沒超手 (T@ov~ @  
缺點:遠攻好近 cu Nwv(P  
建議:帶7,8支血水夠用,80lv以上 GovGh? X#x  
攻略:好易,打佢去牆到,狂用遠攻屈得死, I(2ID +  
得近攻唔緊要,你先走到他的右上or加下, '  _N >  
斜行,之後用近攻打佢,這隻凶獸唔算難打, E*kS{2NAq  
只是他的手可以反彈好多野,中間攻擊較好 re<"%D  
zdY`c  
凶獸達希斯 UZ y  
圖:未得 NoMEe<  
優點:防勁 S"lcePN  
缺點:沒遠攻,攻擊中下,行動不快,出招超手好耐 XVY^m}pMe  
建議:帶1,2支血水夠(我沒帶,用左1條命打win左(94lv)),70lv以上都夠打 w^r*qi"  
攻略:一隻com都唔洗出,企係佢前面, zFOX%q  
佢一頂住個心口果時千其唔好打佢,佢會幫你擋曬, <)M?qkjb  
好高防,他攻時你就擋,遠/近攻都打得佢,在他出完招後, '0[l'Dt'  
即打佢,這隻凶獸好易打,不要出可反彈的招,好易自己中招 7n#0eska,  
L)Kn8  
有新凶獸我會再做.....(待續)
[ 此帖被牙影在2007-12-27 08:54重新編輯 ]
好耐沒升....
離線tlofm2
發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2007-08-25
help 人up lv 150lv my msn :[email protected] B-o"Y'iXs  
in lfo tst name kk139 
離線超能小子

發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2007-08-25
引用第156樓牙影於2007-08-25 09:36發表的  : MYLq2g\  
牙影攻略:
凶獸克拉雷 t0?\5q  
圖:未得 .NZ_dz$c  
優點:遠攻,大飯圍攻擊,有火球自動防衛,招式高攻 eGZId v1  
.......
eqXW|,zUm  
講得好岩,但係克拉雷又時出地震,咁點比。
離線justin99
發帖
icash
只看該作者 159樓  發表於: 2007-08-25
我想問打邊d凶獸先有魔劍ar?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個