切換到寬版
  • 3619閱讀
  • 22回復

[原創]卓男分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線風神野郎

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-04-29
卓男 ~c9>N r9|`  
A5sf  
突然出現在迪雲等人面前的迷之敵人,是神秘組織「上帝之手」其中一員,為人十分冷酷。 9wAA. -"  
產品包 對戰咭 Yahoo!game "Z;~Y=hC13  
  -       OK         OK J6*f Uh  
能力 能力值 每加1點的效果 1)$% Jr  
HP   530         7 By2s']bw  
MP   600         6 Ee{`Y0  
SP   600         8 PXV)NC  
STR   15         1.5 mfZ)^X  
DEF   14         1.4 sB?2*S"X)<  
AGI   11         1.1 HwB {8S?sm  
2ubmsbt$  
3Bejp+xX  
招式學習方法 rVUUH!  
hdo&\Q2D8  
招式     學習途徑   對戰咭   Yahoo!game ^`tk/#h\9F  
高熱死光 開創角色時     -               - 7e1 dEgn  
暴雨子彈 開創角色時     -               - p={Jf}v  
一飛衝天 開創角色時     -               - }-d)ms!  
絕地一擊     -           OK             OK St6aYK  
Iha[G u  
      招式圖片           招式名稱 消耗能力 學習點數 },rav]  
[attachment=327]           高熱死光   270MP   110 e,EK,,iY5  
ERF,tLa!  
出招方法 防上攻   附加效果 w'A tf  
              焚燒 & B}Lo  
這招卓男一開始會跳起,利用雙眼中央的位置(?)射出有焚燒效果的光線,然後光線會35度上下攻擊,出招和收招需要1秒,缺點是不可以攻擊腳下的位置,攻擊力食囇有8000 >L^xlm%7o  
| z:Q(d06  
    招式圖片         招式名稱 消耗能力 學習點數 tE[ H8  
[attachment=328]       暴雨子彈 420MP   175 4avc=Y5  
:-)GNf yGz  
出招方法 防攻攻   附加效果 uM<|@`&b  
              焚燒 O#vn)+Y,*  
這招卓男一開始將一隻手向上方,然後天上會放下3枚子彈轟炸敵人,缺點是出招太慢,3秒=.= 3S5^ `Ag#  
      招式圖片             招式名稱 消耗能力 學習點數 ZI,j?i6\  
[attachment=329]             一飛衝天 630MP   310 y`4{!CEyLW  
"l TZ|k^  
出招方法 防前跳   附加效果 'qjX$]H  
              焚燒 'fIHUw|  
?KCivf  
這招不太清楚,因為我未學(m_ _m)。 {J2#eiF  
Zb."*zL  
        招式圖片         招式名稱 消耗能力 學習點數 \SOeTn+  
    [attachment=330]       絕地一擊 200MP     85 S`=n&'  
!x7o|l|cP  
出招方法 防前攻   附加效果 (VyA6a8  
              焚燒 BBxc*alG0  
Axlm<3<wf"  
這招卓男一開始揮出一個大大的能量拳直接向前衝,出招0.1秒左右,缺點是不能和有些招式硬食,例如黃金光波,攻擊力8000(雪碧哥提供)
[ 此貼被king2000在2006-04-29 19:51重新編輯 ]
1條評分
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-04-29
高熱死光係可以攻擊腳下位置架喎....
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-04-29
唔太長細wo~
離線louisex5308
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-04-29
不如我整比大家仲好啦,咁小
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-04-29
冇新招既分析-.-
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-04-29
引用第5樓tony19932006-04-29 15:41發表的「」: Y#HI;Y^RP  
冇新招既分析-.-
UyiJU~r1  
核子爆彈都未知點有=.=
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-04-29
抽YAHOO呀-.-
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-04-29
引用第5樓tony19932006-04-29 15:41發表的「」:  L,LNv  
冇新招既分析-.-
6.c^u5;  
回:其實=子彈 (gXN%rsY  
我係版主都唔加分比佢吧?
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-04-29
引用第7樓tony19932006-04-29 15:44發表的「」: h6D^G5i  
抽YAHOO呀-.-
kG0Yh2;#  
yahoo係登左出尼 ~bK9R 0|<  
不過未有得抽
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-04-29
係咩,你點知呀,冇人抽到唔代表未出個啵
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-04-29
引用第10樓tony19932006-04-29 16:02發表的「」: %3r:s`{  
係咩,你點知呀,冇人抽到唔代表未出個啵
yHo[{,4itA  
..... <@v ]H@ E  
咁我就唔知喇=_= ]; $] G-  
不過佢次次都係登左幾日之後先有
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-04-29
新增攻擊力
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-04-29
引用第12樓king20002006-04-29 17:17發表的「」: Uh eC  
新增攻擊力
)::>q5c  
得一招????你一定想我做了
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-04-29
引用第13樓louisex53082006-04-29 18:16發表的「」:
得一招????你一定想我做了
sAn0bX  
新增左3招的攻擊力
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-04-29
高熱死光 5<pftTcZ  
速度超慢的…起手超慢,收手慢 AmPMY:1i"  
絕地一擊也有8000攻…只是看黎會不會用…地上的是火來(實際上)燒中一下100攻,中拳頭1000攻(1拳) 0kQP JWF  
最高好似係8000攻
1條評分
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-04-29
謝謝你的寶貴意見
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-04-30
引用第14樓king20002006-04-29 19:16發表的“”:
新增左3招的攻擊力
l+V,DCE  
邊有呀???我做左版主第一個4你post+禁言
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-23
高熱死光好勁咩?
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-23
高熱係一招近距離的間接性火焰連射招 Uie?9&3  
優點:基於連射的大前題下,破人sp係唔錯,而因為呢招係有火焰效果的,所以人地中了就唔使驚佢會反擊, ;U1UFqZ`  
而佢的死光也有範圍性來回,所以可能可以打多一d人 *`j-i  
缺點:起手時算較耐,破綻大,更何況是近距離的,而且後門大開,對十萬伏特等一類連射招較乏力2好難全中,因為中到6-8hits時人地就無敵了 O3N0YGhJ  
I$Qs;- (  
連技就難左d,我只係試過勁遠用絕地突擊,之後即刻出高熱 5qg2Zc~  
{QBB^px  
(*純屬個人意見,同意or not 自己揀)
1條評分
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-23
louisex5038!請你注意下你對king2000 ge說話!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個