切換到寬版
  • 16832閱讀
  • 164回復

[自創小說]牙凌的自創故事總合分享區(第十六話.最後更新為25/08)(16) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙凌

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-13
— 本帖被 牙宇 執行加亮操作(2007-05-05) —
我以問過版主,可以這樣做,可以比我d fans做個回顧,唔定時更新,還問過版主可用樓主這一層作為主目錄。其他一陣再整,而家總合埋一齊,大家就會好難睇到我GE作品..所以大家一定要密切留意住呀!!!!唔該有人睇完回一回= ="唔想連住咁貼故事..感覺上好似呃POST咁,禁抄格式,另外在標題最右邊的是等於故事的數目 ;ZTh(_7  
3v3`d+;&  
S+l>@wa)|  
主目錄
QB*n [(?  
O^IS:\JX&  
編      號內 容 的 標 題                                 位 置 z8 K#G%,:  
第一話 gB0Q0d3\G,  
R)Dh;XA  
亨利外傳(亨利異轉故事)           第一頁的1樓 T#a6X;9P  
第二話【末世】開始仲有7日...各各元鬥士各散東西 gF\ac%9  
               第一頁的3樓 m Gx{Vpt  
第三話【末世】下集.迪諾夫被擊破..迪諾夫是.. ~R7{gCqdr  
               第一頁的4樓 $E^*^({  
第四話【新故事】迪雲和迪倫的重遇..重返惡夢【上】 ~zDFL15w  
                 第一頁的6樓
第五話【新故事】迪雲和迪倫的重遇..重返惡夢【下】 hA+;eXy/  
                 第一頁的8樓 +f,I$&d.V  
第六話【太空】【上帝之手】VS【元武會】太空場上的戰鬥 zKGr(9I  
               第一頁的10樓 Tj=@5lj0  
第七話【火星】 火星上的歷險-紅魔鬼的出生地~馬龍異轉? PMe3Or@  
               第一頁的11樓 =cxG4R1x  
第八話【金星】金星的秘密-力量VS力量....星奇要保護的人??? vqo ~?9z[e  
               第二頁的13樓 rLcXo %w  
第九話【第二輯--最後一回】神秘地帶-神秘星體 ZW x4/G  
               第二頁的14樓 @}{Fw;,(7n  
第十話【新危機】惡魔再來....新的敵人是??  ._<gc;G  
               第二頁的15樓 9mEhZ"  
第十一話【新危機】之十三魔人的鬼計-冰河時期?? %3T:W\h  
               第三頁的30樓 GuQ#  
第十二話【新危機】苦戰亂之驚訝冰河臨世之法(上) yn04[PN2  
               第四頁39樓 jR{t=da  
第十三話【新危機】苦戰亂之冰河臨世之法-再會(下) iBCIJ!;  
               第六頁第63樓 V,eH E5C  
第十四話 【過去】戰爭是不停止的?之阻亂破世 e)oi3d.wJf  
               第八頁第93樓 Hr/J6kyB)  
Z$S0X $q}  
第十五話第十五話 【西周】重遇師弟-戰紂 B|SX?X  
第十頁第109樓 E#n: d9WA:  
有問題→
第十六話第十六話 【激戰】猛虎與狂虎的大戰 f0g&=k{OD  
第十二頁第139樓 \8`^QgV`@  
vr$z6m ^  
  $'bb)@_  
`7'=~BP?X  
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [H>/N7v19*  
盟友分享區之鄰友之作 Dm`gzGl  
牙奇的原創小說總合分享區 2Oy-jM  
友情鏈結: fw0Z- 9*  
牙P的自創故事總合分享區 _? u} Jy_  
N}q*(r!q<  
r8!M8Sc  
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ + N!/>w]n  
申請方法: qb5IpI{U  
#e6x_o|  
條件:若是作故事就要有5篇/上,而改圖要有10個/上 nG"Ae8r  
}:+P{  
若有意請選寫下表 a!:R_P} 7  
LsNJ3oy  
網址: /7C %m:  
要咩字黎代表網址(若唔打.我會打做你的post主題): cQ/T:E7$`  
想用的色:
~q{QquYV  
l%7^'nDn  
w4Ku1G#jC  
_2WIi/6K  
M:w]g`LKl  
~T&X#i  
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ dZ\T@9+j+  
FANS CULB區:(有助我在創作方面的靈感,你們也可以給靈感我,但要合理和題目有關連,而且有機會會成為我創作的目標,也會讓你選擇角色,讓你更加投入故事當中!!而且我一有作品就會以pm來通知你們完全作品的進度) LY!.u?D`P  
zxvowM  
會長:(人數:1) (rSBzM]H  
6dYUMqQ  
1.牙奇 @m"P_1`*  
>{juw&Uu  
副會長:(人數:2) J+*n}He,  
Fi"TY^-E;  
VB{G% !}  
]yA_N>k2K  
特級會員:(人數:3) eXMl3Lxf  
}Yp]A  
1.pkmanhaha m C84fss  
2.亞里巴巴 i%9xt1 c_  
,y/N^^\  
VIP:(人數:5) ys |} ;*  
E)F"!56lV  
1.y.k.h. If(IG]>`D  
2.牙星 +#ANc;2g  
l # F.S5i  
永久會員:(人數:10) Y--Uo|H  
3(La)|k  
1.a353975044 !,PoH  
Y ptP_R:2p  
高級會員:(人數:15人) (+0yZ7AZ  
o<%s\n  
1.吾尊者 +4k7ti1Qb  
2.kaisanglo GZ/vUe  
3.乂戰乂 ?:sQ]S/Er  
4. jordanisbun ca8.8uHY\  
5.職業 PiwI.c  
NeY,O f|  
超級會員:(人數:20) aD8r:S\  
1.hinpotato951 x)o`w"]al  
,]-A~^|  
普通會員:(人數:不限) {siIRl2&  
)NS& 1$  
1.70071 KmRxbf  
STgYXA(  
============================================================================= d!]_n|B@9  
D$y-Kh  
申請格式(如下): ziui  
  QOY M/1U  
論壇姓名: 8&9'1X5)8_  
申請級別: ;yg 9{"O  
對本人故事的意見:
[ 牙凌在2007-08-30 10:42重新編輯此帖 ]
1條評分
離線星※小狼
發帖
icash
只看該作者 164樓  發表於: 2008-10-22
多謝你呀,大大!
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 163樓  發表於: 2008-09-25
囧了  :o g x~fZOF_  
J_Pb R b  
過去最強的人類 :o +sc--e?  
Zr.6J*&!  
撒卡會出場嗎  -  -+
離線a998877
發帖
icash
只看該作者 162樓  發表於: 2008-09-25
真好see 我要入會
我玩邪鬼的XD
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 161樓  發表於: 2008-08-18
十卜十卜!!樓主作的故事太正點了,幫推-茶-
離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 160樓  發表於: 2008-08-17
劇本= = XRMYR97  
我個人對所有劇本的評語都係垃圾 XPhC*r  
不過你ed垃圾比較高級[謎之聲:你踩人定讚人呀]
箭豬一隻
離線.軒〞︽
發帖
icash
只看該作者 159樓  發表於: 2008-08-17
超爆好睇呀,我十卜你呀,加油,比多d好文我地睇!
[img]http://img18.imageshack.us/gal.php?g=09060818584631.jpg[/img]
離線~sillyboy~
發帖
icash
只看該作者 158樓  發表於: 2007-12-21
論壇姓名:~sillyboy~ 6aw1  
申請級別:咩都得!只要係鍾意 FZt a  
對本人故事的意見:我現加次次都上下E個POST有冇新故事!你D故事好好睇!令我升LV都冇升到!

離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 157樓  發表於: 2007-09-28
論壇姓名:kakaka55 ~t>i+{J KE  
申請級別: 咩都得 n(}W[bZ4  
對本人故事的意見:睇曬d故事~~~真係太好睇了~加油啊! oMb&a0-7u  
M$jU-;hRH  
幾事再作??
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 156樓  發表於: 2007-09-14
引用第155樓職業於2007-09-14 21:14發表的  : ]8m_+:`=  
你d故事when有ar
3axbW f3[  
我暫時都仲未知 yUyx&Y/  
因為新學年開始 WZ A8D0[  
有唔小功課...
離線職業
發帖
icash
只看該作者 155樓  發表於: 2007-09-14
你d故事when有ar
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 154樓  發表於: 2007-08-30
引用第153樓職業於2007-08-30 00:55發表的  : q=J8SvSRl  
論壇姓名: 職業 {Rv0@)P$  
申請級別: 是但 'ZXd |WI  
對本人故事的意見:我係低一次see~~但係see哂~~好see~好see
HC $rC"f  
多謝你的意見,你已成為高級會員
離線職業
發帖
icash
只看該作者 153樓  發表於: 2007-08-30
論壇姓名: 職業 zir?13N7  
申請級別: 是但 h)o5j-M>4  
對本人故事的意見:我係低一次see~~但係see哂~~好see~好see
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 152樓  發表於: 2007-08-26
引用第151樓亞里巴巴於2007-08-26 22:17發表的  : YX,xC-37y  
幾時出下集
9'I$8Su  
唔知嫁...比啲上回意見啦=0=
離線亞里巴巴
發帖
icash
只看該作者 151樓  發表於: 2007-08-26
幾時出下集
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 150樓  發表於: 2007-08-26
引用第149樓陸道於2007-08-26 10:30發表的  :
我都係作緊陸道異轉故事= =陸道果然係搶手貨+_+
0?/vcsO  
比下意見黎啦=0= p5?8E$VHV  
a0*qK)gH  
引用第148樓a353975044於2007-08-26 10:29發表的  : #1VejeTi  
D名好怪
jB-wJNP/  
請說明邊到怪= = _ H$^m #h  
l~j{i/>  
引用第147樓pkmanhaha於2007-08-26 00:23發表的  : Y>a2w zr  
 Zzea  
好好睇,打鬥極多,刺激!!我都作緊陸道異轉故事!!
y _A7CG"^  
你加油吧...今次係打鬥多點的..
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 149樓  發表於: 2007-08-26
引用第147樓pkmanhaha於2007-08-26 00:23發表的  :
GFmVR2z_+  
我都係作緊陸道異轉故事= =陸道果然係搶手貨+_+
離線a353975044
發帖
icash
只看該作者 148樓  發表於: 2007-08-26
D名好怪
1條評分
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 147樓  發表於: 2007-08-26
引用第146樓牙凌於2007-08-26 00:12發表的  :
因為佢唔係正義=0= )/1,Ogb%_  
佢已經輸左=0=
A! j 4;=}  
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 146樓  發表於: 2007-08-26
引用第145樓louisexjohn於2007-08-25 22:46發表的  : (8*& 42W  
龍翼EX點會輸ga ,:!dqonn  
龍翼EX,唔好輸呀
]c \gUU  
因為佢唔係正義=0= utz!ElzA  
佢已經輸左=0=
快速回復
限100 字節

上一個 下一個