切換到寬版
  • 22001閱讀
  • 477回復

放龍翼ac [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線黑天狗

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-20
— 本帖被 ~瘋人~ 執行取消鎖定操作(2011-01-07) —

ac:
龍翼ac,一轉齊招,異轉有聖神、光華閃現、光之翼、光速矛,安德魯一轉齊招。有u1ac和e-mail。價自出,有意pm。

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-20
交易記錄(1-100),頭100項有84宗是CZ,1宗GAME,8宗DN,7宗BBS
1.同小小傑(CZ)交易,我用宇宙冰河換佢煉獄之門,我先,
2.同某某人(CZ)交易,用大天使換佢真虎,我先,
3.同davis(LFO)用真龍波換皇裝,佢先,
4.用60網用換大俠陳(CZ)其中6件裝,我先,
5.助*(CZ)用升LV服務加裝換我大轟,佢先
6.雲*飛揚]](CZ)用60YA換佢人尊AC,佢話佢先
7.keroro(CZ)用升LV服務換我悟地異信同60網用,佢先
8.william991(CZ)用邪怒換我240網用,我先
9.dbkeroro(CZ)用60網用加雷尊人物換我AC1,佢先(抽到正野^^)
10.a201125(CZ)用60網用換我亡命光束同爆極破,我比左亡命佢先,佢再比60網用我,我再比爆極破佢
11.第2次同a201125(CZ)交易,用邪狼加蝙蝠鍊成換佢120網用,我比蝙蝠佢先,佢再比120網用我,我再比邪狼佢
12.zxcv(CZ)以9件裝換我冰火5重天,我先,有倆件裝唔見左,要SD信比U1,我先
13.孤獨的小屋(CZ)用超.猛虎拳EX換我蓮娜人物,我先
14.MLA(DN白名)用120網用換我冰飛,我先
15.疾風之龍(CZ)用EX異信換我真天鏡,我先
16.狼人(CZ)幫我升我個EX,由39LV升到60LV換我狂虎斬,佢先
17.light111(CZ)用戰之道換我真天鏡,佢先
18.助*(CZ)用一套裝換我金鐘罩同我佛慈悲,佢先,唔小心將佛我同在比左佢-口-(當送比佢-0-)
19.助*(CZ)再用一套裝加異獸刀換我立地成佛加乘風腿,佢先
20.woody杰斯(CZ)用怒雷之陣換我地龍波加醉8虎,我比地龍佢先,佢再比怒雷我,我再比醉8佢
21.calmel05(CZ)用60網用換我大轟炸,佢先
22.助*(CZ)用元手X4,異手X1,皇劍X1,龍鞋X2換我破空拳同SUN人物,佢先
23.hstony2(CZ白名)用皇鍊X2,炎冰頭,炎冰盾,迅雷甲,龍鞋,迅雷手X2,皇劍,元手,1000M(PEAK的)換我神探快槍手加毒霧攻擊,我先
24.大俠陳(CZ白名)用龍戰甲加魔劍換我60網用,我先
25.周周(CZ白名)用迅甲,皇鍊X1,元手X2,龍鞋,皇頭,炎冰盾(PEAK的裝)換我毒龍鑽,佢先
26.stormschool(CZ白名)用霸雷彈加石破天驚換我120網用,我比60網用佢先,佢比倆招我,我再比第2張60網用佢
27.peter洛克(CZ)幫升悟地,82LV升到108LV換我破空拳,佢先
28.恨§(DN白名),我幫佢個悟地由55LV(好似)升到108LV換無極地獄,我升完先
29.htdevil(CZ)用60網用同我換邪降,佢先
30.calmel05(CZ)用達爾人物換我一套裝,佢先
31.MyZack(CZ)用裝換我小丹人物,佢先
32.狼人(CZ)幫我EX由1LV升到60LV換我鬼神震怒,佢升完先
33.ktktktk(CZ)幫我卓男由60幾LV升到135換我鬼神震怒加人尊,我比左鬼神佢先,佢升完再比人尊佢
34.pocketsimon(CZ)用幻音神巫換我神探快槍手,佢先
35.炎炎之夏(CZ)用闇黑石破天驚換悟地人物,我先
36.6312006(CZ)用虎威腿EX換我跑點數(150點),佢先
37.bba(CZ)用120網用換我蓮娜,佢先
38.白狼(CZ)用雷鳥加雷神護體換我石破,我先
39.hstony2(CZ)用裝換我狂虎彈,我先
40.pocketsimon(CZ)用必殺一斬換我烈焰狂奔(泰加),佢先
41.大俠陳(CZ)用核爆換我$200(入數)
42.clarkshek(CZ)用絕地一擊換我龍光砲,佢先
43.助*(CZ)用3套裝換我亡命同5.5,佢先
44.kelvinbb123(DN用卓男異信換我魔劍,電交,佢先
45.狼人(CZ)幫我卓男52LV升到70LV換我忍流,佢升完先
46.狼人(CZ)幫我EX 64LV升到70LV換我爆破拳,佢升完先
47.白狼(CZ)用真龍波換我紅魔鬼加琪琪,佢先
48.FGs02(CZ)用龍光砲加散彈波換我60網用,我先
49.風﹏影(CZ)用真昇換我勁舞6800點,佢先
50.chimeihe(CZ)用人尊AC(有驚天掌)換我180網用,我先
51.aaakkkk(BBS)幫我UP卓男由86LV到125LV,換我魔導士之榮光加潛龍,我比潛龍佢先,佢幫我UP到125LV我先比魔光佢
52.louisexjohn(BBS)用金龍斬換我熔岩彈,我先
53.個名好易取(DN)用60網用換我無極,佢先
54.kingkong(DN)用6000M(LAW)換我旋龍人物,佢先
55.黑超(DN)用120網用換我驚天掌,佢先(包包中閃^^)
56.Destinywkw(CZ)用雷神之鎚+迷霧換我奧龍人物,佢先
57.SUPERRICKY(CZ白名)用金光劍影換我醉8虎,我先
58.pkabcpk(CZ)用120網用換我暗黑石破天驚+煉獄之門,佢先
59.kuo(CZ)用米迦勒粒子炮換我滑翔刀,佢先
60.suetsuet(BBS)用地龍波換我悟地人物,佢先
61.大俠陳(CZ)用火尊人+火尊奧義+大轟換我冰尊奧義,真虎,真十,我先
62.lupered1220(CZ)用60網用換我豹影拳加裝加10M(GAME錢),佢先
63.大俠陳(CZ)用烈火X身加火尊異信+審判之火換我鑽風加雷鎚,我先
64.飛童(BBS)用60網用換我降龍掌,佢先
65.§天才→樂§(CZ)用虎威腿EX換我真狂,我先
66.真龍(CZ)用狂虎砲,狂虎彈同EX異信換我真天鏡同油空咒,我先
67.慕真(CZ)用冰尊人物換我淑女旋風腿,佢先
68.牙影(BBS白名)幫我UP龐士,79到100換我殘影術,我先
69.乂草薙北斗乂(CZ)用冰尊奧義換我達爾,悟地異信加狂虎砲,我比完狂虎佢,佢比宇冰我,我再比達爾異信同悟地異信
70.Destinywkw(CZ)用雷尊異信換我虎威腿EX,我先
71.kuo(CZ)用冰川寒流換我愛心光波,佢先
72.快速(CZ)用火鳳凰換我雷極,佢先
73.大俠陳(CZ白名)用狂龍斬換我真旋+昇天,我先
74.2010581(CZ)用鑽風換我真龍降臨包,佢先
75.stinky07(CZ)用金龍乍現同幫我UP LV換雷尊人物,佢先
76.*小魚兒*(CZ)用60網用換我EX異信,我先
77.davis555(BBS)用狂虎砲換我地龍追命箭,佢先
78.魚旦佬(CZ)用十字旋風拳換我狂虎砲,我先
79.pocketsimon(CZ)用絕地音速刀換我連閃(風尊)同猛虎棍勁,佢先
80.backspace1(DN)用60網用換我十字旋風拳+雷極,我比完10字佢,佢比60網用我,我再比雷極佢
81.望咩望(BBS)用60網用換我唯我(太加)同烈焰狂奔(太加),佢先
82.yeungxx(CZ)用冰川換我爆極破,我先
83.howingkiuEX(DN)用冰尊異招換我龐士信物,佢先
84.大俠陳(CZ)用冰尊信物換我煉獄之門同冰川,我先
85.kenny52494(CZ)用180網用換我核爆,佢先
86.backspace1(DN)用60網用換我破空拳+7.0新手包,佢先
87.blue225(CZ)用60網用換我冰尊+宇冰,佢先
88.炎仔仔(BBS)用60網用換我真昇,我先
89.lupered1220(CZ)用霸雷彈換我絕地音速刀,我先
90.*小魚兒*(CZ)用連閃(太加)+狂戰包換我魔界地獄,佢先
91.bba(CZ)用60網錢換我龐士人物,佢先
92.Destinywkw(CZ)用60網錢換我忍者異轉包,佢先
93.吾尊者-。-(CZ)用烈寒刀換我$100,面交
94.lupered1220(CZ)用絕龍劍換我SUN人物,佢先
95.魚旦佬(CZ)用唯我(邪鬼)+大轟換我陸道信物,佢先
96.aesopm2705(CZ)用60網錢換我蓮娜人物,佢先
97.Destinywkw(CZ)用連閃(風尊)換我泰加人物,佢先
98.winsonso327(CZ)用十級暴風換我霸雷彈,佢先
99.leungchiyu(CZ)用漫天換我虐殺毒爪,佢先
100.dbkeroro(CZ)用風尊人物換我密集導彈,佢先
[ 黑天狗在2007-09-02 02:14重新編輯此帖 ]
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-21

交易記錄(101-200),101-200項有3宗是CZ,0宗GAME,1宗DN,1宗BBS
101.kingkong018(CZ)用風尊信物換我60網錢+虐殺毒爪,佢先
102.真龍(CZ)用火尊奧義+音速射球+星奇信物換我爆極破,絕虎勢,降龍掌,我先
103.lfochan3代(BBS)用60網錢換我閻王轟炸包,我先
104.閃之良(CZ)用石破換我破邪,佢先
105.☆Boyz(DN)用豹影拳換我雷鳥電殛震,佢先
[ 黑天狗在2007-09-02 02:14重新編輯此帖 ]
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-30
超大力1推!
離線自己

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-30
地龍波換幫升天尊ok?
我個天尊113lv有天怒,你可升幾多

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-30
引用第4樓自己於2007-06-30 23:50發表的  :
地龍波換幫升天尊ok?
我個天尊113lv有天怒,你可升幾多

你個天尊齊唔齊招
離線自己

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-07-01
引用第5樓黑天狗於2007-06-30 23:52發表的  :
你個天尊齊唔齊招

得天怒=],家下115=]

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-07-01
引用第6樓自己於2007-07-01 00:07發表的  :
得天怒=],家下115=]

加我MSN:[email protected]
不過我聽日先可以同你傾,因為我要睇火影)
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-07-01
引用第7樓黑天狗於2007-07-01 00:13發表的  :
加我MSN:[email protected]
不過我聽日先可以同你傾,因為我要睇火影)

加唔倒,我壞佐msn...

離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-07-01
我有地龍波,真昇,

180$放哂出去
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-07-01
引用第9樓中毒魔人於2007-07-01 03:57發表的  :
我有地龍波,真昇,
180$放哂出去

暫不用錢收(冇錢,哭)
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-07-01
引用第8樓自己於2007-07-01 00:15發表的  :
加唔倒,我壞佐msn...

咁PM傾啦
離線人尊
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-07-01
我有地龍波,散彈波和龍光炮,你想用咩同我換?

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-07-01
引用第12樓人尊於2007-07-01 12:42發表的  :
我有地龍波,散彈波和龍光炮,你想用咩同我換?

散彈同龍光我1陣同第2個人交易,地龍波要用錢收就免了,講完
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-07-01
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-07-02
推!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-07-03
推上去!!!!!!!!!!!
離線yaya123
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-07-03
你d裝要在咩ser??

鬼影擒拿手!?
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-07-03
引用第17樓yaya123於2007-07-03 18:29發表的  :
你d裝要在咩ser??

LAW,PEAK,BANK,STD都有
離線自己

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-07-03
收地龍波?
幫升天尊~
家下124~
如收地龍波可以升倒幾?

快速回復