切換到寬版
  • 2481閱讀
  • 16回復

懷消息 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-09
— 本帖被 chy2003 從 真‧少林傳奇 移動到本區(2009-08-01) —
我係火仔,我想講個懷消息,就係我玩唔到真少林(最大原因係我用碟下果事佢話我記億體不足,仲要輕機)
任務:接收火仔拳ac
任務接法:pm火仔
ac入面有:15lv既拳,有喜怒3lv,天正3lv,化箭2,十8手2lv,仲有第二d招,要既自己入,天正衣一件,雲起ac一個

要既pm我
(e個ac唔買,我張會找成計人)
比我假中成計人名單:
牙奇
拿米慈
love_xxxx
流氓兔

我會係e4個人到假一位做我e個ac既成計人
成計人條件:
主ac過10lv
為人有品,唔用外掛
叻清怪
1日最少升到5lv
[ 火仔在2007-06-11 21:57重新編輯此貼 ]
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-06-10
你玩唔到
但唔好賣個ac住
你遲d可能再玩嫁ma
同你又咁鐘以玩
唔好賣住
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-06-10
180蚊-__-
仲有冇玩第2d game先
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-10
引用第1樓糯米滋於2007-06-10 11:51發表的  :
你玩唔到
但唔好賣個ac住
你遲d可能再玩嫁ma
同你又咁鐘以玩
唔好賣住

我下唔到,我一下佢話我記億體不足,仲有個意係卜+心
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-10
引用第2樓牙奇於2007-06-10 12:24發表的  :
180蚊-__-
仲有冇玩第2d game先

星夢ac120(冇玩,可以改pw,但產唔到人)
x食天地ac:120(冇玩,因為比人昆,pw可改)
跑跑卡丁車ac:40蚊(入面味都冇,得一個人+一部新手車)
勁舞ac80蚊(冇入點,有game錢1m,咩都冇,係新手舞者
hpac(放比x正男 tst玩家)
全部現錢換,面交/電交都可以,但一定要出來比錢,混吉者/放我飛機怒不放出
(注:真少林ac+雲起ac加賣180蚊,跑跑ac+難橙ac42蚊)
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-10
300我比個33lv你-0-

15lv無咁貴嫁-,-

好快升到

28lv up先會貴番d
[ 流氓兔在2007-06-10 14:00重新編輯此貼 ]
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-06-10
180-_-

好似貴左少少[汗]

你唔好放住啦

遲d好快就玩得返

係呢幾日成日中斷啫=_=

咁我22lv,全裝,5重拳4重化咪200=_=

唔好走啦=)
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-06-11
180....自己升仲好.......同埋我覺得唔算係壞消息.....你連個壞字都打錯,又點算壞消息呢?同埋多你一個唔多,小你一個唔小,我覺得係好消息先係,真少林傳奇有你呢個人真係糟糕,比你用黎曬命....明曬啦?小朋友!唔服氣就滾啦!
要扣我分就扣,我只係講真心話
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-06-11
引用第7樓魚旦二號於o6e 18:26發表的  :
180....自己升仲好.......同埋我覺得唔算係壞消息.....你連個壞字都打錯,又點算壞消息呢?同埋多你一個唔多,小你一個唔小,我覺得係好消息先係,真少林傳奇有你呢個人真係糟糕,比你用黎曬命....明曬啦?小朋友!唔服氣就滾啦!
要扣我分就扣,我只係講真心話

佢咁都哂到咁我點=_=

我22lv=_=

算啦,唔好同小朋友嘈
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-11
引用第8樓love_miko於2007-06-11 18:30發表的  :
佢咁都哂到咁我點=_=
我22lv=_=
.......

冇法啦.......d人太勁啦....我地太廢.....
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-11
引用第9樓魚旦二號於o6e 18:47發表的  :
冇法啦.......d人太勁啦....我地太廢.....

is you not me=]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-11
現8折放真少林ac由180蚊變90蚊,有折者先有咁平,冇折者之有原本價

回上面魚旦二號 :我想講,我15,我唔係細路,我玩唔到係我下唔到先咁講,我估我想,仲有係想買我可以計平你既,但唔係牙奇佢地個價.你要1000蚊,你吹咩
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-11
引用第11樓火仔於2007-06-11 21:42發表的  :
現8折放真少林ac由180蚊變90蚊,有折者先有咁平,冇折者之有原本價
回上面魚旦二號 :我想講,我15,我唔係細路,我玩唔到係我下唔到先咁講,我估我想,仲有係想買我可以計平你既,但唔係牙奇佢地個價.你要1000蚊,你吹咩

好,就當你唔係細路,不過當你呀伯,呀伯~點呀~我想吹架,不過怕你脹爆,第時變左真係少林足球個脹爆就死得啦,通街跳舞,不過我諗你做脹爆個樣都唔錯,幾好睇架~係都唔買你o個個啦,我自己冇咩....唔得閒同d呀伯玩3play
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-11
引用第12樓魚旦二號於2007-06-11 22:21發表的  :
好,就當你唔係細路,不過當你呀伯,呀伯~點呀~我想吹架,不過怕你脹爆,第時變左真係少林足球個脹爆就死得啦,通街跳舞,不過我諗你做脹爆個樣都唔錯,幾好睇架~係都唔買你o個個啦,我自己冇咩....唔得閒同d呀伯玩3play

你都幾好笑間旺長毛大笨像,你又唔理人心情之外仲會疾到人地想打x你,你味比我係lfo見到你,更加唔好比我d成計人見到你,你e個牙禪
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-12
引用第13樓火仔於2007-06-11 22:41發表的  :
你都幾好笑間旺長毛大笨像,你又唔理人心情之外仲會疾到人地想打x你,你味比我係lfo見到你,更加唔好比我d成計人見到你,你e個牙禪

我想問咩叫牙禪,你咁叻去問下你個中文老師識唔識睇,呀伯
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-06-12
引用第14樓魚旦二號於2007-06-12 16:49發表的  :
我想問咩叫牙禪,你咁叻去問下你個中文老師識唔識睇,呀伯

牙禪隻係牙婆,我抄我d fd ,仲有我唔明d人比你做榮耀會員,比你做板主一定死,雖然牙奇做板主好n年.但佢唔會冇啦啦話人,好似你,比你做榮耀都偷笑
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-06-12
引用第15樓火仔於o6e 18:34發表的  :
牙禪隻係牙婆,我抄我d fd ,仲有我唔明d人比你做榮耀會員,比你做板主一定死,雖然牙奇做板主好n年.但佢唔會冇啦啦話人,好似你,比你做榮耀都偷笑

呢d係性格問題

魚旦講野直係佢既缺點but also優點

你要明白

佢咁樣講都係想你既語氣同言行好點吧

不要再提這問題了

stop now!