切換到寬版
  • 34617閱讀
  • 257回復

[其他類別]牙P改圖總合(12月26日更新:人物招式改第一彈‧陸道!!!!!)【141】 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2007-07-27
加油!
哇哇!看了這麼多改圖,全部也很強,勁呀!十分喜歡>_<!加油!支持你! .y %pGi  
[離題]我是第100個人回復!Ya![/離題]
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2007-07-28
現招助手,比下靈感我,一齊交流技術!!
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線fung34
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2007-07-28
助手要做d咩嫁
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2007-07-28
引用第102樓fung34於2007-07-28 18:32發表的  : +Od1)_'\D3  
助手要做d咩嫁
Ez zTJ>  
上面寫左,一齊交流下,比下靈感我,你有改圖,我會貼上去~
離線oman487
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2007-07-29
me do助手!!you改圖is good!
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2007-07-29
引用第104樓oman487於2007-07-29 14:19發表的  : 8B}'\e4i  
me do助手!!you改圖is good!
DBQOxryP>o  
你改圖勁唔勁?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2007-07-29
黃金爆波個張你點改color?
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2007-07-29
引用第106樓dwchan於2007-07-29 16:27發表的  : wHA/b.jH  
黃金爆波個張你點改color?
)X7e$<SU*  
http://ibbs.hk/read.php?tid=29239 4S'[\ZJO  
睇呢度~
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2007-08-01
幫我整~ zkd3Z$Ce  
招名:涷到你暈  r)Or\HL  
邊個人出:安雅   Og=[4?Kpk  
想點:用潛龍爪張圖 D爪係藍色 有爪出既地方要有D白色霧
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2007-08-01
8月1日更新:有新6招,打唔哂呀,尼睇啦^^
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2007-08-02
超好呀 lu]o34  
95分~ '[Xl>Z[  
整多D呀 0potz]}  
再幫我整: V`[P4k+b   
招名:食你落肚 `os8; `G  
邊個人出:安雅  (|dPeix|  
想點:用血爪張圖 個爪係紅色 係爪既前面加一舊慘絕既血漿 <~N%W#z/  
要求:技能點:250 mp:500 -3` "E%9  
描述:全中者即食落肚~落肚安雅血補至全滿 G)8ChnJa!m  
-------------------------------------------------------------------------------------  vnTq6:f#M  
招名:打你上火星 kQIfYtT  
邊個人出:安雅 Q70bEHLA  
想點:用回天殺張圖 用黎打人隻手係藍色 Z2#`}GI_m  
要求: l0Y?v 4  
描述:中招者就升到N咁高 要N咁多時間先落返黎~就算中少少都升得好高 VRtO; F  
---------------------------------------------------------------------------------------------------- IO"hF  
招名:去南極啦 gJh}CrU-  
邊個人出:安雅 2 Kl a8  
想點:用環咒拳張圖 雙手係藍色 Ssf+b!e]  
要求: MQJ%He"  
描述:中招者會飛到好遠 3"Yif  
----------------------------------------------------------------------------------------------------- 0yz~W(tsm  
遲D會叫你幫我整埋爆極+獄戈+酉空+所有我叫你整既招做成一張合成圖
[ 此帖被牙銓在2007-08-02 15:40重新編輯 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2007-08-02
我想做你幫手 Ig9d#c  
改圖技術還可以吧.......... #]y5z i  
會整幻影.............. O#:&*Mv  
作品你可找我個名 f?^S bp  
最好作品為自創人物
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2007-08-02
引用第111樓dwchan於2007-08-02 12:34發表的  : }C,O   
我想做你幫手 CVQB"L  
改圖技術還可以吧.......... _kN*e:t  
會整幻影.............. W&C-/O,m  
作品你可找我個名 NY!jwb@%  
最好作品為自創人物
fu]N""~  
多謝!!已加你了,得閒一齊改下~
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2007-08-02
又唔整我生意-.-"
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2007-08-02
引用第113樓牙銓於2007-08-02 15:27發表的  : AGq>=av v  
又唔整我生意-.-"
JhX=l-?  
你估我係神咩=.=咁快手=.=我要有時間先得架=.=
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2007-08-02
咁可以答我 *}! MOqP  
ok 遲D比你 eon!CE0  
冇叫你即時比我 b,^*mx=  
不過實在好靚~等唔到=.=
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2007-08-02
引用第115樓牙銓於2007-08-02 15:39發表的  : 8E^@yZo{  
咁可以答我 qE7R4>5xjO  
ok 遲D比你 u{f* M,k  
冇叫你即時比我 [表情] )Y]/^1h x  
不過實在好靚~等唔到=.=
5#JJ?  
遲D比你^^ Q<"[C 1Lj  
多謝
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2007-08-03
8月2日更新:dwchan的食你落肚
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 118樓  發表於: 2007-08-03
可不可以幫幫手評下分..................
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 119樓  發表於: 2007-08-03
點解係dwchan的 wsfd8T4  
不是我的嗎 4&^9Wklj  
唔係叫: j . A6S`  
牙銓:安雅新招_食你落肚 {U!uVQC'  
如係dwchan幫我 R4's7k  
我就講句~你同牙P既改圖一樣咁有水準 4r NL":"O  
gd到正 akuJz  
p.s要加描述的說~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個