切換到寬版
  • 2569閱讀
  • 12回復

[原創]琪琪分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線至尊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-19
琪琪 -Kiki Dc0C QGx9b  
BxesoB  
就讀文光中學附屬的文光小學的三年級生,是小丹的表妹,性格古惑任性,雖然年紀小小,但說話卻十分老成,而且十分喜歡星仔。 <6C:\{eo  
)%HIC@MM6  
角色取得方法: ^_uCSA'X  
產品包 對戰咭 Yahoo!game E*QLw* H  
ok      ok        ok SxL/]jWR7  
:13u{5:th  
能力   能力值   每加1點的效果 @R;&PR#5  
HP   550     7 18> v\Hi<  
MP   500     7 K8h\T4  
SP   500     6 ]qiX"<s>~C  
STR   12     1.2 F:LrQu  
DEF   12     1.2 igF<].'V  
AGI   13     1.3 0*6Q 8`I  
gN[^ ,u  
招式:大噴嚏      ^O&&QRH~w  
 R p6q)  
mp消耗:150MP ^t,haO4  
學習點數:60 V2$M`|E  
附加效果:暈眩 2h1P!4W85  
出招方法:防前攻 q<4{&omUJ  
學習方法:開創角色時 }bnodb^.7  
距離:中 S(_ DR 8  
優點:透明的,同人vs人地睇唔到 ?)7UqVyq  
缺點:因為透明,所以自己都睇唔到,要知道距離 2fP;>0?  
Ij:yTu   
招式:親親大地     @su!9]o  
,vuC0{C^  
mp消耗:200MP j k&\{  
學習點數:85 e /L([  
附加效果:- [ZS.6{vr  
出招方法:防下跳 mcxD#+H 3  
學習方法:開創角色時 xggF:El3{  
距離:近-中(本身) \9]- (j6[H  
優點:碌得快,可以突擊 n'!x"O7  
缺點:碌得唔遠,對遠攻唔掂 .d+zF,02Z  
6+:;M b_S  
招式:氹氹轉       593!;2/@  
z<8VJZd  
mp消耗:400MP Ei89Ngp\}  
學習點數:350 X=Jt4 h 9  
附加效果:-  I^G6aw  
出招方法:防攻攻 @QF;m  
學習方法:開創角色時 qpq(<  
距離:近-中(本身) t"YN:y8-  
優點:間接攻擊(用冬冬鼠) \ !IEZ  
缺點:出完的一刻,好易給別人突襲 9G4os !x)  
vILgM\or  
招式:臀臀旋風炮     )-25?B  
`tl-] ^Y2  
mp消耗:100MP Bq tN=  
學習點數:200 p:3w8#)MZ  
附加效果: -   $ SZIJe"K  
出招方法:防上跳 So4#n7  
學習方法:抽LFO對戰咭 $dug"[  
距離:近-中(本身) dcfwUjp[  
優點:攻擊力唔錯,連出都得 @[ {5{ y  
缺點:又係太易給別人突襲
[ 此貼被hhhkkkhihi在2006-05-19 22:44重新編輯 ]
1條評分
勇氣誓言 威望 +2 thx for sharing 2011-10-30
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-19
大噴嚏 唔係透明,係有個三角形既物體
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-19
其實係d鼻涕,但大致上係透明
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-19
引用第2樓七聖尊2006-05-19 21:30發表的“”: 8DFq eY0S  
其實係d鼻涕,但大致上係透明
Z1wfy\9c8  
就比你睇睇!!! ;XXEvRk  
←三角形鼻涕,服未?
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-19
好好,係半透明三角形鼻涕(好勁,kiki次次都係打呢個形)
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-19
鼻涕唔係前面d都打到架咩=_= 0|?DA12Z  
好似唔係淨係個三角形打到.... $oZV 54  
比d飛沫打到會有非典架(好爛呀....)
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-19
可能kiki 有愛滋呢,話唔定d鼻涕有「負食」性,但應該係元力鼻涕
2條評分
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-19
引用第6樓七聖尊2006-05-19 21:48發表的“”: 2tdr1+U?g  
可能kiki 有愛滋呢,話唔定d鼻涕有「負食」性,但應該係元力鼻涕
|z.Ov&d4)(  
元力鼻涕=.=,好笑
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-19
各位唔好再離題 ~H`(zzk  
否則就發警告
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-19
引用第8樓hhhkkkhihi2006-05-19 22:08發表的“”: |PW.CV0,  
各位唔好再離題 #6qLu  
否則就發警告
MNsgD3  
咁樣都可以警告得架喇 Ed&M  
否則既話就係扣分=_=
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-19
全部扣哂好唔好???
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-19
引用第7樓tony仔2006-05-19 22:02發表的“”:
元力鼻涕=.=,好笑
m^Xq<`e"<  
無意義文章   2 .)`8|c9  
口頭警告1次 2pQdDbm  
會在"犯規會員"post記錄1次
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-19
引用第6樓七聖尊2006-05-19 21:48發表的“”: )mVpJYt;  
-I\Y m_)  
無意義文章 (ug^2WG Yq  
口頭警告1次   )m7 Yo  
會在"犯規會員"post記錄
快速回復
限100 字節

上一個 下一個