切換到寬版
  • 4932閱讀
  • 64回復

[原創]玩左菲沙咁耐....個人感覺 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙迪

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-20
菲沙 Y%@'a~  
~vF o 0k(  
其實,,好多人覺得佢係一個唔顯眼,,係七尊入面又係最廢ge一個,, # JucOWxjY  
但其實呢d人都錯啦~其實佢係一個又勁,,又屈機ge人物~ '~J6 mojE  
點屈法呀?!我覺得佢都算係lfo人物之中,,招式最少破綻ge一個 @7'gr>_E  
B=|sLs`I  
點解咁講呢?! RBwV+X[B  
第一,,冰彈,,起手中,,收手中,,不過你唔會係人地面前出咁on居瓜....... ^yTN (\9  
第二,,冰劍,,冇麥人用黎打vs,,唔洗講~ heA\6W:u&  
第三,,冰箱拳,,起手有防,,d防同慘絕差唔多,,收手快,,格下人招你先出招,,出招後可以好快走到佬~ jqedHn x  
第四,,宇冰,,都係,,你唔會係人地面前出咁on居瓜,,可以擋穿心矢咁屈~囉黎打拉登@@,,好洗好用~ }3lF;k(2g  
第五,,鐨風,,嘩!呢招勁到冇得壇啦!起手快,,收手快,,出招時有無敵狀態,,迪倫都唔洗驚呀~攻擊力,, xRN$cZC  
      5000,,平均打一個著全攻裝(知咩黎啦),,100lv以上ge人,,扣700-900血左右,,不如囉左我條命算 I5?LD=tt  
第六,,冰川,,好多人都覺得呢招廢~攻擊力得500,,不過,,唔好忘記,,佢有凍結效果o波~ PX)qA =4q  
      雖然呢招破關真係冇用,,但都可以張d怪結冰,,再出鑽風ge.....但打vs可以好屈機嫁!好多人都唔識用呢招,,因為呢招係倒後出的~ j"s(?  
      但這就是最考玩家技巧的一招~我鍾意!因為我已經張呢招發揮得淋漓盡致啦....哈哈...... ')c u/  
-<=< T@,  
總括黎講,,菲沙係一個中上型ge角色,,配點也不比五大廢柴差~如果大家有招or齊招的話,, Lp=B? H  
          不妨玩下佢啦! Qpq0j^\  
{*9i}w|2  
8<!9mgh  
UUq9UV-h  
各位,,我今日ge分享係咁多,,多謝多謝^^
[ 此貼被~小斬斬~在2006-05-24 19:32重新編� ]
4條評分
離線24682259
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-06-16
我都玩菲沙我75lv
離線kris
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-06-16
菲雲先係大家眼中七聖尊最廢果個- -"(我認為)
原來將幾張圖合埋一張唔算創作
離線小男孩
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-06-16
菲沙一向都係勁野泥= =
放天火結晶體,寒極,穿天一set放
平放AC
ac2:250 lv卓男
ac3:241享利
ac5:201lv冰人+兩個200幾lv龐士)
ac6:225 冰火人)
ac7:250奧龍
信得過我先好買
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-06-15
千年POST- -汗 9^tyjX2  
",m5}mk:4  
我吾同意你咁講,,不過都覺冰尊勁,, xT/&'$@{)  
b+>godTi_  
冰彈:起手收手慢,,粒彈慢,,但係低MP,,實有一次中 a=R-F!P)  
冰劍:若果可以用係VS,,衣個都可以超屈,,我用冰劍,,跑跑跳再向後斬人背,,命中率極高,,而且可以結人冰 @[Th{HTc.G  
冰箱拳:範圍窄,,容易比人避,,而且吾中既話都OK大風險,,但係最好用係用黎做"嚴"護,,再用冰川 <PxEl4  
冰河:超屈,,吾洗講,,全冰尊最勁既招 Fh'Jb*|Q  
鑽風:其實吾應該主動用鑽風,,可以屈招既話,,結左人冰後再用最好 mq L+W  
冰川:冰尊玩技術戰最勁既一招,,可以破好多招,,人地一店到佢就結冰,,而且起手收手超快,,格招力超強
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-06-15
有D衝動想玩,多謝您分享
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-06-15
菲沙真係好勁
離線邪惡檸檬

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-06-14
同意 3eB2= _V`  
好耐之前同過BANK既某幾個冰尊打 cH#` f4  
成日都輸 哈.. ,O2F}5|;  
另外 eg3{sDv,  
卡合格招力高到喊出黎咁制 Abl= Ev  
仲可以黎個轉身打背 B 5?(gb"  
真係係正你前面出都吹你唔脹 <AVpFy  
唯有走開避避..
離線天氣很好
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-06-14
屈角 無技術可言
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2006-05-24
引用第55樓七聖尊2006-05-24 19:23發表的“”: #i~.wQ $1  
點解同比提的 [表情] 你用比提 [表情] 可以同死光比的 [表情] 0c]Lm?&  
冰川好唔好玩的 [表情] 好似係咁跳就=0=去了北極 [表情] 6gp3n;D  
請指教
l_8t[  
我有玩比提,,75lv,,爆升中,, X1+Wb9P  
滅絕同冰箱拳根本冇得比=0=滅絕屈mp ge>< -i58FJ`B  
冰川好.........陰=0= Abj`0\  
防跳跳只會出一次,,要兩次防跳跳才能出兩次,, pdE=9l'  
如果防跳跳跳跳.......的話,,彈左去北極,, kJ~^  }o  
咁就orz了~~
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2006-05-24
點解同比提的 你用比提 可以同死光比的 r\a9<nZ{  
冰川好唔好玩的 好似係咁跳就=0=去了北極 "5]GEzM3O  
請指教
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2006-05-24
引用第53樓龍仔6662006-05-24 14:55發表的“”:
冰箱拳3hit4500攻= =
Il>!C\hU  
係咩?! 5q}680s9+  
但都係同慘絕爭一大節.....
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2006-05-24
引用第52樓~小斬斬~2006-05-23 19:48發表的“”:
冰箱拳3hit4200攻,,1hit1200攻,, ci <`*>l  
慘絕人哂成野8300喎=0= wZ5 + H%x  
爭幾遠下= = O-@*xwD  
p.s:我覺得我幅圖幾恐怖下@@ e>=P'  
.......
;*[nZV>  
冰箱拳3hit4500攻= =
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2006-05-23
引用第51樓七聖尊2006-05-23 19:06發表的“”: 3M=ym.  
冰箱拳同慘絕差唔多(樓主)?係邊方面?
p.s.幅圖 [表情] 好似貓+人
qM~ev E$%  
冰箱拳3hit4200攻,,1hit1200攻,, rhGHR5 g  
慘絕人哂成野8300喎=0= |[7xTD  
爭幾遠下= = : " 9F.U  
p.s:我覺得我幅圖幾恐怖下@@ ]L@VpHEj  
我要帶出主題:來自地獄的笑聲+ -^`]tF`M  
比人串到死左o既小斬斬從地獄回來了.....
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2006-05-23
冰箱拳同慘絕差唔多(樓主)?係邊方面? N% /if  
s\A"B#9r  
p.s.幅圖 好似貓+人
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2006-05-23
引用第49樓七聖尊2006-05-23 18:56發表的“”: `|@#~  
最初期的冰河實打得win竹林的,因為個時d冰河係貼地的影
DtkY;Yl  
初時姐= =" @*Sge LeL  
宜家唔係咁得囉 JRQ{Q"`)  
p.s:我個頭像好唔好?
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2006-05-23
最初期的冰河實打得win竹林的,因為個時d冰河係貼地的影
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2006-05-23
引用第47樓龍仔6662006-05-23 18:12發表的“”: C'8v\C9Ag  
打story好有用嫁,我個冰佬只用兩招打story,冰川,鑽風,不是打story冇乜用的,改改。
@j +8M  
已修改,,希望各位多多支持!
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2006-05-23
打story好有用嫁,我個冰佬只用兩招打story,冰川,鑽風,不是打story冇乜用的,改改。
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2006-05-22
700-900血都囉你命=_=
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
快速回復
限100 字節

上一個 下一個