切換到寬版
  • 3155閱讀
  • 23回復

(分享)故事分享(隱藏故事) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線pplfo

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-27
(分享)故事分享(隱藏故事)
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
[sell=0]       (隱藏故事)只打到x鬼外傳上集: 1L\\](^ 3  
x鬼: xvx+a0 A  
...... / >q?H)6  
(隱約見到一個影) @+P7BE}  
x鬼: W|e$@u9  
誰!給我出來! aS,M=uqqK  
比提: uiQRRT  
呃...哥!是我! (h3f$   
x鬼: ?z$^4u3  
比提,鬼鬼祟祟x在樹後幹嘛? vjz*B$  
比提: Bc^ MZ~+ip  
不是啊!其實是有事找你,不過見你正想得入神... JNZ  O7s  
x鬼: /$NZj" #  
什麼事了? u^Sa{Jk=  
比提: qe{:9  
主子龐士有事找你商量 w%L::Z4  
x鬼: x%d\}%]  
好,我一會就去 qZz?i  
比提: ;H;c Sn5uL  
哥,我先走了 o,yP9~8\  
x鬼: 1Ff Sqd  
x'IYWo ]  
比提心想: 9p{7x[C  
哥又想起以往的事了 "Smek#l  
x鬼心想: {i09e1  
先回去吧 +J<igb!S  
%SHgXd#X  
yRF %SWO  
y (w&6:  
邪鬼: ;:5Ahfo \  
啊!這個地方...難道是... _)U[c;^6  
鐵忠仁: GjD^\d/  
x-我(隱藏故事)只打到x鬼外傳上集: !:<(p  
邪鬼: $63_* 9  
...... VwKo)zH  
(隱約見到一個影) ljw(cUM  
邪鬼: -h?ed'e/zz  
誰!給我出來! 8pZGu8  
比提: \p%,g& ^ x  
呃...哥!是我! Z\9DtvV  
邪鬼: [zv@}@$  
比提,鬼鬼祟祟x在樹後幹嘛? n 9X:s?B/  
比提:  HJ]9e  
不是啊!其實是有事找你,不過見你正想得入神... ZP}NFh%,u  
邪鬼: b|KlWt'  
什麼事了? f0 d*%  
比提: n B .?=eUa  
主子龐士有事找你商量 aI'MVKwMk  
邪鬼: K#>@T<  
好,我一會就去 \J0fr'(S  
比提: 9\J.AAk~/  
哥,我先走了 P/e6b .M  
邪鬼: 7)Y0D@wg  
T}55ZpS C&  
比提心想: Z;qgB7-M  
哥又想起以往的事了 ^^FqN;  
邪鬼心想: @cC@(M~Ru  
先回去吧 dbG5Cf#K\  
zD z"Dn 9  
jM%8h$&E  
- Y=o  
邪鬼: 94CHxv  
啊!這個地方...難道是... ,u&K(Z%  
鐵忠仁: Q`{2 yU:r  
x-我的劍術有待改進 z 7 s&7)a  
莫x老: 2iV/?.<Z&  
忠仁,你又在xx劍術嗎? fp`k1Uq@  
鐵忠仁: XJI ff$K  
啊!是莫x老 (yes),我正在xx,因為要自身不斷鍛鍊,變得x強,這才可以有能力去x助別人,保衛-5x鎮- BdQ/kXZu+  
莫x老: ![l`@NH[U  
很好,很好 你們鐵(屋企)xx代代都x本鎮x樹良多,x難得的是,鐵x每一代都能夠培育出忠義之仕,實在是本鎮之光啊! 1 @"os[ 9  
鐵忠仁: @?!&M c2  
x老過獎了! }3DZ`8u  
村民: >o_cf*nx  
村長,大事不妙了!我們在後山發現了一隻妖怪的蹤影啊! d09qZj>  
莫x老: Q]7}" B&  
什麼!大家都沒事吧! 1>IA9]D7  
村民: z3mo2e  
幸好我們發現得早,x是x跑了,但如果妖怪一直都在森林內,大家以後也不敢打獵了! j : $Ruy  
莫x老: |K,[[D<R  
唉...真x煩! .s8u?1b  
鐵忠仁: u #^~([ I  
什麼!可惡的妖怪,膽敢在本鎮出現!?x老,妖怪的事就交給我去x,讓我為民xx $F M: 8^  
莫x老: E-?@9!2 &  
現在一切都交給忠仁你了! 5%K(tRc|  
鐵忠仁: %~$coZY^  
x老你x心,忠仁一定不負所托!(遲d post多d)[/sell]
[ 此貼被飛龍仔在2006-05-31 20:14重新編輯 ]
2條評分
dwchan 威望 -40 1 2011-10-31
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-27
我以為係自己無意中發現嗰啲故事,回水
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-27
引用第1樓stinky2006-05-27 18:35發表的“”: x4^* YZc$,  
我以為係自己無意中發現嗰啲故事,回水
h4geoC_W2  
你唔好叫我回水 G+V?c1Me  
因為你已經買了 \yKYBfp-p  
睇過又叫我回水 <S@XK%  
咁你咪佔了張主題便宜! DNmP>~  
我打左30分鐘架!
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-27
引用第2樓pplfo2006-05-27 18:45發表的“”:
你唔好叫我回水 ]!'9Y}9a  
因為你已經買了 ['JIMcD  
睇過又叫我回水 I6lWB(H!u  
咁你咪佔了張主題便宜! i{2ny$55h  
.......
4KnrQ-D  
咁你唔好回啦,post啦
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-27
唔好笑(害得我沒了10 金錢)
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-27
引用第4樓風龍2006-05-27 19:40發表的“”:  @s7wKk  
唔好笑(害得我沒了10 金錢)
"fOxS\ er  
你同我都一樣 m ^ '!  
p.s:點解樓主要10炆
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-27
人地赤貧ar~~~~=0=
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-27
回水ar! 5j>olz=n}  
一D都5好睇ge!
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-27
引用第7樓chansiuki2006-05-27 19:57發表的“”: L17{W4  
回水ar! P 9?I]a)G  
一D都5好睇ge!
eZMfn$McJv  
買左仲想我回水!唔比你呃我個post呀?
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-27
請改番d x鬼做邪鬼... 3,)[Q?nKD  
邪:一竹弓中(倉頡) yM# %UeZ\  
同埋10蚊真係太貴... N ,nvAM  
改低少少 UY^TTRrH  
(我唔洗錢睇=_=+)
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-27
睇落.... KskPFXxP  
唔值得收錢  V0!kvIv  
第1,你篇野又唔係作,只係抄番d劇情 g4&f2D5  
第2,你好多字都x,完全唔知你講乜..
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-28
引用第10樓飛龍仔2006-05-27 22:08發表的“”: k_`YVsEYP  
睇落....  Y}e3:\  
唔值得收錢 <4P.B?-/t  
第1,你篇野又唔係作,只係抄番d劇情 C=(~[Y  
第2,你好多字都x,完全唔知你講乜..
]T._TZ"  
至小只有邪鬼同比提先有呀
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-05-28
回水呀!!!!   搞錯呀!!!!   一D都5好睇ge! R~BFZF>:  
CEJqo8ds  
呃我$10!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!!
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-05-29
引用第12樓samwong01222006-05-28 22:13發表的“”: 74a k|(!  
回水呀!!!!   搞錯呀!!!!   一D都5好睇ge!
呃我$10!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!! 回水呀!!!!
]F #0to  
一定係講一套做一套 f{U,kCv  
呃我主題
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-05-29
引用第11樓pplfo2006-05-28 00:01發表的“”:
至小只有邪鬼同比提先有呀
$'KhA6u  
但係唔係創作... 0oo_m6ie&  
此乃創作發表區...
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-05-29
e篇野,只可以用兩個字來形容:難明
離線louisex5308
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-05-30
唔係抄劇情區!我係版主都叫你回番水比人.....
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-05-30
10$?????我部腦比0$炸wor!! WiFZY*iu5  
Rr>""  
P.S.我有邪鬼,一睇就知係邪鬼外傳既Story.......
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-05-30
我想扣分...咁樣呃人=0=好唔應該,d字又唔識打
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-05-31
回水!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!