切換到寬版
  • 3076閱讀
  • 11回復

[原創]有圖的幻音神巫分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線皇道使者

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-05-27
幻音神巫:是邪鬼手下的一名猛將,心手狠毒,喜歡偷襲對手,善長操控別人,是個十分難纏的對手。 wWVB'MRXB,  
;qs^+  
>-j( [%  
@GWlo\rM6^  
TPA*z9n+B  
招式:詛咒光彈,150mp,學習點數:80點,附加 效果:混亂 5Y>fVq{U?;  
依招起手慢,功用大,係冷凍波既影子,都係等敵人出完招/出緊招的時間,在人的下右/下左方出,中彈的機會會比平時多70%。 b(~#CHg  
在人面前用勁快既速度在地上滾地,之後在係人後面出招,會易中好多。 u/apnAW@M  
Zm vtUma  
a/n~#5-  
招式:飛扙擊,250mp,學習點數:130點,附加 效果:混亂 (\%J0kR3[  
依招出招快,收招都幾快,同人擋招一定會實用,一招擋唔到既話,就連出2招擋,一定夠快擋到。 ~g}blv0q+B  
依招最好屈人在死角慢慢sm=.=",因為用依招好難先會打到人閃下閃下,勁實用。 v) aV(Oa  
依招係巫巫最好既近身擋招的招式。 r-_-/O"l  
0v|qP  
$+ORq3  
招式:愛的詛咒,310mp,學習點數:200點,附加 效果:無曬跑步能力一段時間 XPLm`Q|1#t  
依招無攻擊能力,但係好屈,最好用招令人混亂之後出依招,再用魔獸召喚,比com慢慢sm敵人。 qu0 q LM  
^ f[^.k$3d  
y/>Nx7C0=2  
招式:詛咒迷霧,400mp,學習點數:150,附加 效果:混亂 ~m4 LL[  
依招係LFO數一數二的擋招招式,扣人又多,擋招超勁,如果高lv既話,不妨試下擋真虎。 n] 8*yoge  
起手慢慢地,回招又係慢,最好等到敵人有破綻既時候用。 {S`Rr/E|%  
5`QfysR5  
kyf(V)APPu  
招式:魔獸召換,320mp,學習點數:320,附加 效果:召喚COM LX}|%- iv  
依招可以幫玩家輕輕鬆咁殺掉敵人,之後令人無曬sp同中左混亂果陣用,敵人一定走唔出您既5指山吧。 `( 'NH]^  
詛咒迷霧→飛扙擊→魔獸召換→愛的詛咒→詛咒光彈
[ 此貼被金甲一簇在2006-07-12 19:09重新編� ]
2條評分
糯米滋 威望 -1 已有相似文章 2011-11-09

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-05-27
幾好... 6n/KL  
加埋圖就加多一分=_=
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-05-27
唔夠詳細囉,, @"iNjqxh  
咁都3分.........咁我個篇咪10分= =?
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-05-27
引用第2樓~小斬斬~2006-05-27 23:18發表的“”: kEg~yN  
唔夠詳細囉,, Q8DKU  
咁都3分.........咁我個篇咪10分= =?
aX~' gq>  
算算算... efh1-3f  
咁洗唔洗扣番佢分呀=_=
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-05-27
扣番佢1分呀! =.=
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-05-27
引用第4樓samwong01222006-05-27 23:27發表的“”: z yI4E\  
扣番佢1分呀! =.=
l1RFn,Tzr  
估唔到大家咁狠... OZh+x`' #  
扣番一分=_=
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-05-27
引用第4樓samwong01222006-05-27 23:27發表的“”: dkbKnY&  
扣番佢1分呀! =.=
AwL;-|X  
認同! 3!B3C(g  
如果佢加番圖咪有多一分囉,, @KYmkx W  
佢真係唔爭氣.......
離線pplfo
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-05-28
引用第0樓金甲一簇2006-05-27 22:59發表的“無圖的幻音神巫分析,唔好打我-.-"”: @.iOFY  
幻音神巫:是邪鬼手下的一名猛將,心手狠毒,喜歡偷襲對手,善長操控別人,是個十分難纏的對手。
招式:詛咒光彈,150mp,學習點數:80點,附加 效果:混亂 ]QU52R@M  
依招起手慢,功用大,係冷凍波既影子,都係等敵人出完招/出緊招的時間,在人的下右/下左方出,中彈的機會會比平時多70%。 Onoi6^G  
在人面前用勁快既速度在地上滾地,之後在係人後面出招,會易中好多。 wh:`4Yw  
.......
(;h]'I@  
佢地好衰呀~~
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-05-28
引用第7樓pplfo2006-05-28 00:05發表的“”:
佢地好衰呀~~
{Q(6 .0R  
如果要+埋圖要好難搞,唔想咁煩,我唔+圖,扣我一分都合理。

離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-05-28
我冇野做幫你加左圖
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-05-28
唔該曬!!!@@

離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-05-29
短係短左d.但係有圖,ok啦
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
快速回復
限100 字節

上一個 下一個