切換到寬版
  • 2494閱讀
  • 14回復

關於買NDSL多個問題... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線Qoo

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-03
1.我想問依家買NDSL套裝(有埋1G卡果隻)我果邊就1480...想問一下依家買既話張1G卡係會送R4定係SUPER CARD?

2.聽講R4依家停左產.....除左SUPER CARD之外仲有咩CARD可以代替R4?因為SUPER CARD入GAME好麻煩-_-聽人講DS Fire卡好似得?

3.1G卡可以裝到幾多隻GAME?
[ 此帖被Qoo在2007-08-03 15:08重新編輯 ]
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-03
唔會送
要加錢
而且唔係買1Gb卡送R4定係SUPER CARD
係買r4加錢買1gb
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-03
引用第1樓地獄の龍於2007-08-03 14:49發表的  :
唔會送
要加錢
而且唔係買1Gb卡送R4定係SUPER CARD
係買r4加錢買1gb

我FD琴日先買完=_=1480包埋1G卡.....不過唔記得問佢係咩卡

或者係你誤會左我既意思....我既意思係話包埋1G卡既話果張係咩卡-_-
離線佐助萬蛇
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-03
咁現在買nds咪好貴@@
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-03
引用第3樓佐助萬蛇於2007-08-03 15:01發表的  :
咁現在買nds咪好貴@@

我係問問題嗰個-.-我岩岩打電話問埋FD...佢話1480包R4 1G卡.....但係可能遲D買就冇哂~"~因為佢話佢去買果時都有3個人買緊....
離線影.KT
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-03
我買NDSL係+百幾蚊就比個1G卡你,R4多數都要另買,不過依家R4好多都斷市(舊個隻R4卡),新個隻R4我係出面另買
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-03
引用第5樓影.KT於2007-08-03 16:57發表的  :
我買NDSL係+百幾蚊就比個1G卡你,R4多數都要另買,不過依家R4好多都斷市(舊個隻R4卡),新個隻R4我係出面另買

咁+百幾蚊果隻1G卡係咩卡黎-.-
離線影.KT
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-03
個張1G卡係用黎入d game落去= =
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-03
引用第7樓影.KT於2007-08-03 17:54發表的  :
個張1G卡係用黎入d game落去= =

咁r4係用黎做咩嫁-_-
離線影.KT
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-04
張1G卡就係插入張R4卡到玩,姐係1G卡同R4卡都一定要
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-04
引用第9樓影.KT於2007-08-04 00:31發表的  :
張1G卡就係插入張R4卡到玩,姐係1G卡同R4卡都一定要

OH YEAH- -原來係咁~"~咁除左super card之外仲有咩係同R4一樣嫁-.-
因為上網睇人用super card入game好多野搞
離線影.KT
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-04
super card我就唔知點入,最好就R4卡啦 = =,不過依家R4好難先搵到= =
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-04
引用第11樓影.KT於2007-08-04 23:16發表的  :
super card我就唔知點入,最好就R4卡啦 = =,不過依家R4好難先搵到= =

我驚我時日無多- -可能會去到1x號先買...到時可能r4已經炒到1000$一張-o-
離線影.KT
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-04
之前我去買R4佢話依隻絕左版,個間公司比人掃左,賣$400張= =,之後我第2度買,佢話依隻R4係新既,賣2百幾蚊張,舊個隻R4比人掃左
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-05
引用第13樓影.KT於2007-08-04 23:58發表的  :
之前我去買R4佢話依隻絕左版,個間公司比人掃左,賣$400張= =,之後我第2度買,佢話依隻R4係新既,賣2百幾蚊張,舊個隻R4比人掃左

woo~咁我有生之年應該可以買到-﹏-
快速回復
限100 字節

上一個 下一個