切換到寬版
  • 2815閱讀
  • 12回復

r4卡問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-09
我咁日去下面,有間野呢就話r4卡間野比海關抓左,佢話m3卡最新既,究竟係味真呢??
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-12
幫一幫手,我呀妹部nds玩唔到多野
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-13
m3好舊啦啵- -
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-13
下,咁味比人昆
離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-13
引用第3樓火仔於2007-08-13 21:38發表的  :
下,咁味比人昆

你擺明俾人昆左啦-_-R4我去黃金仲有得賣~"~

1480包ndsl+基本配件+R4一盒+1G卡-_-

剩買R4既話,內置型250,外置350~~(批發價)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-14
有佢電話,佢間野係天水喂,d野平到飛起,ndsl黑色好似1450
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-14
引用第5樓火仔於2007-08-14 11:32發表的  :
有佢電話,佢間野係天水喂,d野平到飛起,ndsl黑色好似1450

咁都叫平- -
行貨都唔使1450啦

壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-14
連超汁刀都玩唔到,一玩就輕機,搞到我玩唔到超汁刀
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-14
原來R4間野真係比海關掃左- -
所以啲嘢抄貴晒
但係都有得買(450蚊)
我表哥講的- -

自己作,係咪好膠
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-14
果個人話任天堂告r4間野,搞到任天堂冇錢收,之後海關掃左間,個人就話r3定唔知m3係新卡,我同我呀妹買在張卡,番到屋企,係玩唔到超汁刀,但玩到一個煮野食既game,超級瑪莉奧咁囉,入面仲有火影忍者疾風x
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-14
引用第9樓火仔於2007-08-14 18:59發表的  :
果個人話任天堂告r4間野,搞到任天堂冇錢收,之後海關掃左間,個人就話r3定唔知m3係新卡,我同我呀妹買在張卡,番到屋企,係玩唔到超汁刀,但玩到一個煮野食既game,超級瑪莉奧咁囉,入面仲有火影忍者疾風x

m3一定唔係新
我之前聽過

自己作,係咪好膠
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-15
連超汁刀都玩唔到,唔知有冇e間野
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-15
好彩我買左2張啫....唔係我就$%^&*&^%$#@$%^&了
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
快速回復
限100 字節

上一個 下一個