切換到寬版
  • 6455閱讀
  • 83回復

[原創]HENRY分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2006-05-31
引用第58樓kai仔2006-05-31 23:04發表的“”: 3RI6+Cgmn  
不要以為我不知道,剛才我看見了他被人禁了言
U#sv.r/L}3  
飛龍仔幫我check下佢ip
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2006-05-31
我ip?? 'PW/0k  
你不是以為我是ccs呀嘛=.=,我幫理不幫親的 EM1HwapD  
h/y0Q~|/d  
回上:唔抵得被人仔夢星禁言了,在這裡...根本就是公報私仇
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2006-05-31
哦,,我幫我自己唔幫你的~ QW_v\GHx  
再串我連你都會.....
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2006-05-31
禁言麼?,我冇所謂,我怕你們甚麼?
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2006-05-31
引用第61樓kai仔2006-05-31 23:07發表的“”: qA25P<  
我ip?? jCg4$),b  
你不是以為我是ccs呀嘛=.=,我幫理不幫親的
回上:唔抵得被人仔夢星禁言了,在這裡...根本就是公報私仇
_?bF;R  
放心...唔係以為你係ccs Q(Pc  
但係你自己睇下... mVK^gJ3  
兩個人係咪挑起罵戰先
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2006-05-31
我唔會禁輕易禁你言的~ ;H]]H!  
你是個好對手~ [LbCG  
你越串我,,我覺得越有趣~
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2006-05-31
那你剛才說要對我做甚麼=0=?
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2006-05-31
引用第64樓飛龍仔2006-05-31 23:10發表的“”:
放心...唔係以為你係ccs - KaU@t  
但係你自己睇下... pJ@->V_  
兩個人係咪挑起罵戰先
QG XR<Y  
在哪裡...我倒也不覺得
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2006-05-31
禁言=禁止人禁你言 __-V_(/b,x  
我唔比人禁你言,,傾多陣先,, fZxEE~Q1  
你真有趣
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2006-05-31
引用第67樓kai仔2006-05-31 23:12發表的“”:
在哪裡...我倒也不覺得
p}yp !(l  
引用第46樓緋雲邪神2006-05-31 22:22發表的“”: OUtMel_  
你叫小斬斬.. lXu6=r  
我地點斬你啊? :v8~'cZ  
成班copy夢星既人.. }(w9[(K  
唉~~ 7[YulC-pH  
你地係新手既話就咪出聲啦~
M tBoX*"  
咁樣唔係?
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2006-05-31
緋雲邪神是誰-.-......
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2006-05-31
夢星d廢柴吧 n~?n+\.&a  
我訓啦,,聽日8:00p.m再串過
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2006-05-31
引用第71樓~小斬斬~2006-05-31 23:16發表的“”: =4:]V\o):'  
夢星d廢柴吧 9{XV=a v  
我訓啦,,聽日8:00p.m再串過
uN9J?j*ir  
我想話呢...夢星冇一個人係叫緋雲邪神 [F}_I me  
可以的話,你check 下個ip [IP XU9& Q  
n>?eTlO3  
唔嘈了...明天一早要上學...你們喜歡將這ac緊言也好,封ip也好,都與我無關了
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2006-05-31
引用第72樓kai仔2006-05-31 23:17發表的“”:
我想話呢...夢星冇一個人係叫緋雲邪神 S$ Z?T  
可以的話,你check 下個ip
c, FZ{O@  
如果你認為佢會用番同一個名 0artR ~*}  
咁我無野好講 pMLTXqL  
我都唔認為有人係夢星叫kai仔
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2006-05-31
引用第73樓飛龍仔2006-05-31 23:19發表的“”:
如果你認為佢會用番同一個名 \"1%>O*  
咁我無野好講 T$*#q('1"}  
我都唔認為有人係夢星叫kai仔
SGK 5  
你錯了...我就是kai仔-.-你可以在夢星check一check
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2006-05-31
引用第74樓kai仔2006-05-31 23:22發表的“”:
你錯了...我就是kai仔-.-你可以在夢星check一check
c'SjH".[  
咁唔好意思喎... pMd!Jl#(N  
不過無興趣去check
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2006-05-31
緋雲邪神...開始有些印象...仔lfo大街上出現過,但是......夢星就沒見過他,會員list也沒有
離線kai仔
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2006-05-31
引用第75樓飛龍仔2006-05-31 23:24發表的“”:
咁唔好意思喎... '0v]?mM  
不過無興趣去check
;:/C.%d  
嗯...check 定唔check,我冇權強逼你 9XmbHS[0V  
X 4\V4_  
我真的要睡了-0-還有甚麼要說?
離線薯餅仔
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2006-06-01
好心你地啦...你呢個論壇只係識複製番人地d野...又唔知醜...真係好難頂囉你地...
離線龍仔666
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2006-06-01
引用第76樓kai仔2006-05-31 23:25發表的“”: h6?o)Q>N  
緋雲邪神...開始有些印象...仔lfo大街上出現過,但是......夢星就沒見過他,會員list也沒有
 Q.Y 6  
是我朋友佢睇唔過眼先入黎的,係老手黎的,仲"老"過呀路。那個小斬斬,因為你係夢星做左一d挑釁性既野先之會比人禁言,唔係既話好地地做咩禁你唔禁我呀?例子都有啦~ bl{W{?QI  
!Ej?9 LHo  
http://www.dreamofnight.com/viewthread.php?tid=3847&fpage=3 [LrO"9q(  
因為你話邪神怒吼,see你地都冇架la呢句你話串唔串啦,換轉有人係呢度都咁樣講,我諗你地都會禁佢囉。 &~'i,v|E  
差唔多成日係夢星出現個班人(peak個班狗),有幾狗呀,玩peak同上夢星就狗嫁啦??好bad姐,同埋唔好唔記得,有好多人都係轉夢星d野既,例"飛行要塞-迪雲劇情","打七聖尊外傳(下)簡單攻略"咁,冇夢星你地點睇? j Q8 T  
毛數咁多野............. ,最出名ge:d人呃post加精華?! y5XFJj  
呀路係想強調呃post者的行為 BZIU@^Q_Y[  
我好過份又如何?! lT~WP)  
想你道歉 k"E|E";B  
你可以點?!斬我嗎?! *+(eH#_2/  
你係小斬斬,點斬你,要斬你的要搵大斬斬,如果可以想打一埸,不過都冇乜可能,你地玩BANK,我地玩peak的,我地冇為因呢件事而轉ser同你打過,不過你可以問人借ac/你轉黎同我地打過既,我第一個同你打囉~ z\YLO%Mm  
仲有一樣野好好既夢星,好少發生罵戰囉,如果發生都唔會點,但係你地就唔可以話成日發生既,不過一~兩星期都有一兩次,又扣人分,士氣自然會低d囉~ Mm!;+bM%  
我上面的冇串人成份,你扣我分一定上數,不過你想扣人分時請扣你分先,因為我覺得你串人多d囉,同埋請你公私分明
唉...呢個論壇大部份只係識抄襲其他論壇既文化,好心比d大志出黎創出自己文化啦