切換到寬版
  • 2476閱讀
  • 35回復

[原創]樂雲分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線csl

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-17
簡介: 7=NKbv]  
元武會七大尊者之一,人稱人尊者。 樂雲性格樂觀,喜歡到處流浪。 `mI5Z*]-  
角色取得方法: 8GRB6-.h  
H}lz_#Z  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! X Ai0lN{,  
                   ok                          ok (>Nwd^  
   角色起初能力: '@ p464  
ho)JY $#6  
能力 能力值 每加1點的效果 WJ)4rQ$o  
HP 1150 7 ]NtBP  
MP  950 6 k7{|\w%  
SP 900 6 :>0,MO.^~K  
STR 17 1.7 6nJQPa  
DEF 13 1.3 jse!EtB:  
AGI 15 1.5 ay| |yn:  
W8Wjq DQ  
好一隻血牛 I(WIT=Wi<  
攻防要爆agi+到130 j6};K ~N`  
之後+mp 4"3.7.<Q`  
可以勁+血la \rATmjsKzS  
先睇d招先 V rd16s  
sP}u  zS  
kma>'P`G  
劃天破 pr1bsrMuL  
)pe17T1|  
學習途徑 消耗能力 學習點數 $pKegK;'z  
開創角色時 100MP 100 m`n~-_  
出招方法 X 5X D1[  
擋右攻 H:9G/Nev  
簡介: S{v]B_N[M  
#0Uz1 [  
樂雲揮一揮手,之後爆五個波仔,不過要打中人先爆波 o2hk!#5[4  
優點:可以打人上天 [clwmx  
缺點:零距離冇用 xt IF)M  
#_`q bIOAj  
穿天排雲 s? Xgo&rS_  
`iN\@)E  
學習途徑 消耗能力 學習點數 Jf0i$  
穿天排雲 200MP 150 V1GkX =H},  
出招方法 VXlAK(   
擋攻攻 lzz;L z  
簡介:樂雲向前打十下邊打 =F Y2O`%a  
  優點:可以磨sp,可以兩 pq\N 2d  
缺點:零距離冇用 Hq,@j{($  
U* c'xoP  
踏雲腿 -'L~Y~'.  
        ,Vo[mB  
學習途徑 消耗能力 學習點數 ~)`\ j  
開創角色時 220MP 120 <3/_'/C  
出招方法 {IvA 5^  
  擋下跳 |Ldvfd  
簡介:廢招,只可以打一個人有9hit K Z%us6  
優點:可以磨sp,可以兩 Y"r728T`K  
缺點:只可以打一個人 z]C=nXb k  
80 T2EN:$  
荊棘纏身 lUA-ug! ^  
~IWdFUKk  
學習途徑    消耗能力 學習點數 'ey62-^r6  
  抽卡          400mp         120 ,nCvA%B!  
出招方法 CWRB/WH:  
擋右下攻  +Mhk<A[s  
簡介:可以定人,vs好好用 F u^j- Io  
優點:定人 b 62B|0i  
缺點:定人之後過幾秒會閃,到時就比人勁打 Ctn?O~u  
&l!T2PX!  
驚天掌 Iu~<Y(8^q#  
dFhyT.Y?  
學習途徑 消耗能力 學習點數 m[iQ7/  
   抽卡   500MP 120 md? cvGDE  
出招方法 #qR6TM&;  
擋下攻 =J]E VD   
簡介:樂雲跳起出五個掌 vs先好用,好鬼高攻 *}';q`u }  
z*q+5 p@~  
優點:vs先好用,好鬼高攻 C2\WvE%!  
'Ha> >2M  
缺點:出招慢 oyY z3X  
連招 VCiq'LOR,<  
荊棘纏身+驚天掌 @D=%J!!*  
劃天破+踏雲腿 <1Sj_HCT  
穿天排雲+踏雲腿 J7- vB",U  
42A'`io[w]  
Y*p<\{,oC  
U6*[}Ww  
總之 nCp_RJu  
樂雲係得近攻高攻但係出招慢的人 O6 s3#iu  
rIYO(}Fl  
e8wPEDN*4  
5M~nNm[xJU  
  9wGsHf8]  
回下la 睬下我la ;H`@x Lv*  

[ csl在2007-08-17 21:28重新編輯此帖 ]
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-17
我想問一下,這些跟官網的有什麼分別?
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-17
明顯唔係分析
離線clarence2424
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-17
一睇就知係簡介的說 5Uy *^C7M^  
佢自己都講左
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-17
引用第3樓clarence2424於2007-08-17 21:02發表的  : R=, pv'  
一睇就知係簡介的說 qB K68B)  
佢自己都講左 [表情]
2G5|J{4w  
佢係邊講左係簡介?睇唔到...
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-17
攻防要爆嫁:)
離線csl
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-17
唔該la
離線clarence2424
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-17
引用第4樓陸道於2007-08-17 21:04發表的 :
佢係邊講左係簡介?睇唔到...
egfd=z=2un  
簡介:廢招,只可以打一個人有9hit PV=sqLM~  
簡介:可以定人,vs好好用 &n83 >Q  
簡介:樂雲跳起出五個掌 vs先好用,好鬼高攻
離線csl
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-17
唔好捉字蝨好唔好? l_+q a6C*  
我做得好辛苦架
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-17
你個個仲好過我個個星仔分析><
離線csl
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-17
我覺得你個分析好d
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-17
引用第9樓小戰士於2007-08-17 21:12發表的  : #Wv8+&n  
你個個仲好過我個個星仔分析><
('=Q[ua7-(  
你個已經比樓主的好了 sN1I+X  
此post根本只是個簡介
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-17
引用第11樓至尊於2007-08-17 21:30發表的  :
你個已經比樓主的好了 Nb>C5TjR  
此post根本只是個簡介
w~e$ul(IQM  
明顯係啦,1文不值: )
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-17
仲有1招? w"E.Va  
係邊?
離線louisexjohn

發帖