切換到寬版
  • 4039閱讀
  • 10回復

[原創]個人對陸道的分析:)(修正版本) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線可樂

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-01-23
Vh N6 oI  
忍者陸道,有招就好勁:)無招就好廢:( v?0F  
HP 650 每加1點+5HP ?z&5g-/b  
MP 650 每加1點+4.5MP ^.PCQ~Ql  
SP 780 每加1點+5SP }CL7h;5N 3  
STR 12 每加10點+12點STR 0+F --E4  
DEF 9 每加10點+9點DEF !<?<f db  
AGI 16 每加10點+16點AGI <.&84c]/&  
係5大主角撞到既路人甲:( d能力值比起5大主角勁(除攻擊防禦):)! ?!y<%&U  
陸道主要也是高速戰鬥形的角色… ;OZl' . %`  
m UUNR,  
nx{MUN7  
8QMib3p  
f$ 7C 5  
qHn X)  
回天腿 <iB5&  
消耗能力 學習點數 附加效果 1Eb2X}XC  
150MP   80       浮身 b8E7/~<z3  
學習方法:開創角色 Bk[C=<X  
也是擋下時用作反擊吧…起手都算快…所以反擊唔錯 QD%!a{I  
q _Z+H4  
HI7w@V8Ed  
-5JN`  
分身術   (AZAQ xt  
消耗能力 學習點數 附加效果 glLoYRTi  
250MP 130     召喚COM %77uc9}  
學習方法:開創角色時 d,toUI  
分身術…好想是陸道最好用的一招吧…但好像有點兒…屈機==" gloJ;dE B  
分身學到的招:1LV. 衝風標   40LV回天腿 98LV.追十 d/!\iLF  
召換分身:自己1LV.有1個     30LV. 2個     60LV.3個 i` Q&5KL  
以上資料問朋友拿番黎 ;8a9S0eS  
~LQzt@G4  
h"nhDART<  
R3%%;`c=  
衝風標 *wx95?H0Z  
消耗能力 學習點數 附加效果 k-^le|n9  
150MP 100       沒有 AEkjyh\  
學習方法:打羸富士湖畔 fbD,\ rjT  
貫穿可以同時打大量敵人吧…但太容易比反彈…反令自己受重傷… cQ |Q-S  
y%?'<j  
'q?Y5@s  
voQJ !h1  
追魂十字斬 `aTw!QBfG  
消耗能力 學習點數 附加效果 #nw+U+qL  
400MP 200       沒有 h'?v(k!  
忍者仔最高攻既招式:0十分好用…但好容易比格到…所以我認為冰封人地再出咁會好d e;g7Ek3n  
學習方法:抽LFO對戰咭 @S:T8 *~}  
qw1W }+~g  
-E~r?\;X  
L9-Jwy2(>  
4:-x!lt  
五連鏢 7ug"SV6Hb  
消耗能力 學習點數 附加效果 )/)[}wN;j  
350MP 220       沒有 ^`k;~4'd  
學習方法:購買ver3.0豪華包附送  3?&v:H  
可能你覺得衝風廢…但五連一定唔廢…講真…你反到一炮…做晒4炮…個忍者仔仲有9成機會閃開…所以五連係超好用 Vl;zd=  
5z =}o/?  
6%}`!_N<Mc  
U p6OCF  
忍流化雨 NfnPXsad  
消耗能力 學習點數 附加效果 "=1gA~T  
500MP 340       沒有 FPH2dN  
學習方法:抽LFO對戰咭 p]uj ip  
令人石化的技能…有於都要幾近身下…所以出時要小心,不過速度十分快,但面戰虎翔霸系列就有小小危險 4EmdQn  
zc$}4o  
學習方法: iD* Hh-  
fp*6Dv_  
T<"Bb[kH  
追魂十字斬→→忍流化雨→→五連鏢→→回天腿→→分身術→→衝風標(e個學到分身差不多100級:)分身會用追魂了:)) n}t 9Nf_  
F]D{[dBf  
無左照減:) >]8(3&zd  
-DK 6(<:0  
建議配點分析: %P D}VF/Y  
加agi到100,爆攻擊力,爆防禦力,然後2000sp,再加番爆agi,然後hp,mp自己分點
[ 此貼被可樂在2006-09-03 10:52重新編輯 ]
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-01-23
嗯~幾好~
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-01-24
我都認同呀!!!!

離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-01-24
我用狂龍斬都會將非洲蜜蜂殺死la~
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-01-24
我超昇too
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-01-25
引用第4樓幻♂影2006-01-24 22:44發表的「」: "WuUMt  
我超昇too
iuGwc086  
x<M::")5!V  
全部都係前衝/上衝式,無拋物式的招式能夠秒殺密鋒~
離線hihi
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-01-30
y my 陸道only can分1 people
嘿.....
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-01-30
引用第6樓hihi2006-01-30 20:32發表的「」: QF/_?Tm4  
y my 陸道only can分1 people
G |KA!q  
因為分身既人數係因LV而定的~ Z8ea)_ {#  
愈高LV既陸道會召得愈多陸道的~
離線凡星
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-03-10
引用第0樓可樂2006-01-23 20:49發表的「個人對陸道的分析:)」: (Of6Ij?  
個人對悟地既技巧:)爆攻,爆防,爆hp,爆sp,爆agi MSQ^ovph  

]nUrE6  
.......
g~y0,0'j1\  
爆唔爆mp ar?
我個~FredChan~准將lu
好想好想要准重,但係唔夠錢@@仲要一千萬左右
離線凡星
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-03-10
引用第9樓~louisex~2006-03-10 13:34發表的「」:
爆唔爆mp ar?
!l0]IX` F  
我覺得爆mp 先再 爆sp 會好d!!
我個~FredChan~准將lu
好想好想要准重,但係唔夠錢@@仲要一千萬左右
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-03-10
引用第10樓~louisex~2006-03-10 13:35發表的「」:
我覺得爆mp 先再 爆sp 會好d!!
~-zTY&c_  
skcyLIb  
咁點解呢???

快速回復
限100 字節

上一個 下一個