切換到寬版
  • 1255閱讀
  • 14回復

[原創]分析招式(灰飛煙滅50%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線奧龍-owen

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-10-01
分析奧龍灰飛煙滅 +6`+Q2qi  
J6I:UML  
使用意見: (yb$h0HN  
灰飛煙滅!係奧龍一招比較有格招、解圍、起手最快的一招! kz\Ss|jl  
追風刃雖然高攻!但起手慢!所以比較識合遠小小用! `+m:@0&L  
但灰飛煙滅!你被包圍!個時你就出灰飛煙滅!敵人就會全食和彈走!而個就係奧龍解圍方法! y '[VZ$^i  
灰飛煙滅!起手比追風刃和怒爆一擊快!怒爆一擊會先出追風刃個姿勢!再向前打一個拳頭!作出爆炸!攻不算高!灰飛煙滅起手大約要1秒就可起手!而個就係奧龍起手再快的一招! lD SF  
灰飛煙滅!可格到百裂拳,氣攻波,昇龍霸,音速刀等招!但邪鬼的鬼哭神號就格唔到! 5MCnGg@  
大約能力: ve]hE}o/}  
等級1大約有200攻到!格招力240到! smUSR4VK  
等級2大約有300攻到!格招力340到! (QTF+~)  
等級3大約有500攻到!格招力550到! ?XbM  
我招灰飛煙滅去到3等級!所以4~9的能力我都不太清楚!所以去到4~6等級再正埋小小!
離線羽翼真理
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-10-03
奧龍-owen 你計好啲喇你, I`f5)iF?0  
1 lv就是:63.13%  攻擊力是850-930 xG(xG%J  
2lv是:69.89%  攻擊力是 940-970 bu9.Hv T'  
3LV是:70.63 攻擊力是 990-1100 J%u,qF}h  
VIHuo ,  
仲有你抄我呀!!!!你知格招力點計嗎?!,唔該你唔好抄人喇你,計個真昇的格招力同攻擊力比我睇呀.抄我,【抄我者死,昆我者亡】 你無聽過呀.小朋友我忍你好奈了喇,攻擊力1 lv 200.點打人呀小朋友.一出就-好多喇.你玩野!? 我唔會理版主會唔會-我分,我只係知你個小白抄我的分析做自己的分析. 別膠了 ZZn$N-  
唔好話我爆,我最憎人抄我昆我.你是抄我的.哼!
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-10-03
佢係計開s1打車手果d
離線羽翼真理
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-10-03
咁就一定錯曬喇,打既要做好多程序先得嫁.佢咁既小分析加上我先分析.仲搵埋小犽分析.都錯曬的 /w1M%10   
哼,抄野就抄喇
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-10-03
引用第3樓羽翼真理於2007-10-03 18:20發表的  : ^DN:.qQ  
咁就一定錯曬喇,打既要做好多程序先得嫁.佢咁既小分析加上我先分析.仲搵埋小犽分析.都錯曬的 cT(6>@9@  
哼,抄野就抄喇
2j: 0!%  
傻仔抄人野A_A?
離線魂~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-10-03
e+冇得計攻 xZP*%yM  
哂氣
離線名字

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-10-03
引用第1樓羽翼真理於2007-10-03 18:13發表的  : SfnQW}RGI  
奧龍-owen 你計好啲喇你, c 3O/#*  
1 lv就是:63.13%   攻擊力是850-930 F?|Efpzow?  
2lv是:69.89%  攻擊力是 940-970 2}A)5P*K  
3LV是:70.63 攻擊力是 990-1100
.......
HMCLJ/  
;U|(rM;  
同意真理兄的講法,我覺得佢講既野好似怪怪地,唔多明
媽子危機3─絕種消費者
離線羽翼真理
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-10-03
攻擊力不是計不了,只是程序問題,小白抄我的分析,好白囉
離線alanyu2004
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-10-03
樓主我支持u 加油!
離線羽翼真理
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-10-03
樓主佢抄我的說,夠擔同我打返場
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-10-03
引用第9樓羽翼真理於2007-10-03 19:59發表的  : "[N2qJ}p  
樓主佢抄我的說,夠擔同我打返場
ENZym  
條小白輸更XDD
離線csl
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-10-04
回 樓主(奧龍-owen) 的帖子
樓主一定輸更
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-10-09
Re:回 樓主(奧龍-owen) 的帖子
引用第11樓csl於2007-10-04 18:30發表的 回 樓主(奧龍-owen) 的帖子 :  ;j26(dH  
樓主一定輸更
8J3#(aBm  
好Bank! "du(BZw  
我114等級!
離線623
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-10-10
樓主...樓主...幾時先整完嫁.....咁耐都只係得50%  -.-!
離線瑋哥
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-10-10
Re:Re:回 樓主(奧龍-owen) 的帖子
引用第12樓奧龍-owen於2007-10-09 21:17發表的 Re:回 樓主(奧龍-owen) 的帖子 :
好Bank! %$&eC  
我114等級!
K6->{!8]k  
114lv 好勁咩...=_= jwk+&S  
做咩你整咁耐都得50%....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個