切換到寬版
  • 77014閱讀
  • 502回復

[遊戲手繪圖]【紀念POST】理科中六生之圖片分享區 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 380樓  發表於: 2008-09-13
Re:Re:更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 ..
引用第377樓炎‧龍於2008-09-13 00:12發表的 Re:更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 .. :
我知道-_-|||| Kw'Dzz%kN  
我只是問一問天尊新招是否用這個做基礎然而-_-||| eEsEW<su  
如果是,動作又會不會是一樣-_-||
kt1f2cj  
唔明你指u1出個d?我個個畫?or個招新招「反地心力」
離線終極迪雲
發帖
icash
只看該作者 381樓  發表於: 2008-09-13
Re:【肥羊分享區】更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 ..
肥兄真係好勁,比你100分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 382樓  發表於: 2008-09-13
Re:Re:Re:更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 ..
引用第380樓小。肥羊於2008-09-13 19:45發表的 Re:Re:更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 .. :
唔明你指u1出個d?我個個畫?or個招新招「反地心力」
FeV=4tsy  
天災之雷擊 <<<這個-_-|||
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 383樓  發表於: 2008-09-13
Re:【肥羊分享區】更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 ..
0.......係呀....你係唔係指我這個畫係唔係由個動畫做出來的?...............我仲係到想緊點畫個招反地心力先會好形..... j|aT`UH03  
我要sleep.....明天8:00am仲要番崇拜..........
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 384樓  發表於: 2008-09-29
好參.........近來中4好鬼死多quiz.......冇時間畫   
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 385樓  發表於: 2008-09-29
引用第384樓小。肥羊於2008-09-29 17:13發表的 Re:【肥羊分享區】更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 .. : 0A9cu,ZdUR  
好參.........近來中4好鬼死多quiz.......冇時間畫 [表情]  [表情]
{cI<4 ><  
原來肥羊兄都係中四a_a G<eJ0S  
因為最後一屆會考嘛...d老師係咁的了-_-r a+i+#*8wm  
我開學兩個禮拜已經要統測了:s
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 386樓  發表於: 2008-09-30
^^^
引用第385樓夜雲於2008-09-29 17:17發表的 Re:【肥羊分享區】更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 .. :
原來肥羊兄都係中四a_a 9="sx 8?  
因為最後一屆會考嘛...d老師係咁的了-_-r do,X{\  
我開學兩個禮拜已經要統測了:s
;p ('cwU%  
老實說.....amaths同chem都係我唔係好sick........但係這是我的興趣......同埋我的志願係做個室內designer or漫畫家....所以我要+油了^^
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 387樓  發表於: 2008-09-30
頭先上堂偷偷的畫左幅......好似佛恆.............可能有侍改進.....有chance做強化_恆了 J.l%H U  
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 388樓  發表於: 2008-09-30
Re:Re:【肥羊分享區】更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【
引用第387樓小。肥羊於2008-09-30 16:04發表的 Re:【肥羊分享區】更新天災之雷擊, 自創4大古龍人物- 威廉及招式 【9/9. 20 .. : y3]"H(  
頭先上堂偷偷的畫左幅......好似佛恆.............可能有侍改進.....有chance做強化_恆了 -Wk"o?} q  
V2%wb\_z  
好型! , ~X;M"U  
尤其係右手握拳個位
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 389樓  發表於: 2008-10-02
更新: 出左幻音招動話 b'5pQ2Mq  
今日: 2/10日會出埋修定版的威廉人物同佢的招圖, 分析同動話
離線
發帖
icash
只看該作者 390樓  發表於: 2008-10-02
真既一樣,一個字,正。(本來一早好想講,但而家先講,好似太遲) YkAWKCOni  
講真話其實網上冇乜人肯公開自已資料,似佢嘅人係ibbs搵唔到一個,更何況成個網上世界。唉!
[ 此帖被倫在2008-10-02 16:12重新編輯 ]
重出江湖...(改唔到個性簽名)
支持正牌跑丁,打倒冒牌嘅瘋狂賽車...
離線如子醬
發帖
icash
只看該作者 391樓  發表於: 2008-10-02
你係點做到動畫??? VD&3%G!  
勁WO~
-W-好耐無入...
離線623
發帖
icash
只看該作者 392樓  發表於: 2008-10-03
無.與.倫.比 7O9hn2?e  
S<]a@9W  
講完!
1條評分
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 393樓  發表於: 2008-10-03
引用第391樓如子醬於2008-10-02 21:52發表的 : x gT~b9  
你係點做到動畫??? 27 145  
勁WO~
-0VA!3l  
好簡單...........只要畫攻好同埋有心機去畫就得
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 394樓  發表於: 2008-10-03
更新預告下個星post的野 mh#FY Sp  
威廉招動話
離線新生啊俊
發帖
icash
只看該作者 395樓  發表於: 2008-10-03
型型型!!!!
☆新生啊俊★
離線小~鳴
發帖
icash
只看該作者 396樓  發表於: 2008-10-03
肥羊我永遠支持你  ...... 加油努力.......!!!!我係葉x鳴   你好勁     
小~鳴
離線小~鳴
發帖
icash
只看該作者 397樓  發表於: 2008-10-03
我想學啊.....教我吧......我會好比心機---------
小~鳴
離線小~鳴
發帖
icash
只看該作者 398樓  發表於: 2008-10-03
我唔可以搞到禁正----------我搞到好低B囉.................當我望到你d正嘢...我就好想走去die
1條評分
小~鳴
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 399樓  發表於: 2008-10-06
引用第398樓小~鳴於2008-10-03 22:02發表的 : Q uB+vL  
我唔可以搞到禁正----------我搞到好低B囉.................當我望到你d正嘢...我就好想走去die
Z | We9%  
回上面.........唔好呃post啦..........你可以用修改攻能
快速回復
限100 字節

上一個 下一個