切換到寬版
  • 121206閱讀
  • 548回復

配點交流站 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線中毒魔人

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-10-21
— 本帖被 中毒魔人 執行置頂操作(2007-10-24) —
在此帖可以比會員貼你任何的人物配點 :b44LXKCP  
及自己用的角色,那會員就不用專登開 k _V+;&:%  
新帖問其他會員自己的人物點樣。 D", L.  
在此又可以回答別人的配點如何! ]2@(^x'=  
但此不是呃帖的地方,任何人在此回無聊文 ,H7_eVLWR  
的下場是「禁言」,至於禁幾多日就睇你回乜野
[ 此貼被中毒魔人在2007-11-18 15:35重新編� ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 548樓  發表於: 2012-01-23
回 547樓(supperstinky) 的帖子
supperstinky:我隻星仔得吾得???   ^N<a HFF  
hp: 4831 (>0`e8v!  
mp:2776 KcV "<9rE  
sp:2888   z#Jw?K_  
攻:2531 @TALZk'%  
....... (2012-01-23 17:55)  tQzbYzGb7  
@M\JzV4 A[  
agi 100就夠
離線supperstinky

發帖
icash
只看該作者 547樓  發表於: 2012-01-23
我隻星仔得吾得???   H,KH}25  
hp: 4831 [Z/P[370  
mp:2776 h's[) t  
sp:2888   AIOGa<^  
攻:2531 @] .s^ss9_  
防:2314 b$H bo;_   
敏:200   P7}w^#x  
172lv
離線絕望深淵
發帖
icash
只看該作者 546樓  發表於: 2010-07-25
引用第545樓☆大地☆於2010-07-25 15:42發表的  :
敏太多 防未爆 MP又太多
_\4r~=`HQ  
唔+都+左可以點,我未轉唔救mp先+轉先救= =
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 545樓  發表於: 2010-07-25
引用第543樓絕望深淵於2010-07-25 15:05發表的  : Flpl,|n a  
有咩可是改善? yT%<  t  
:6C R~p  
oBai9 [+  
敏太多 防未爆 MP又太多
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 544樓  發表於: 2010-07-25
引用第543樓絕望深淵於2010-07-25 15:05發表的  : |[V6R\l39  
有咩可是改善? 7}=MVp] )S  
(s1iYK  
F":dS-u&L  
重點啦,未爆防,MP敏捷太多
離線絕望深淵
發帖
icash
只看該作者 543樓  發表於: 2010-07-25
有咩可是改善? HRd02tah  
f`J[u!Ja  
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 542樓  發表於: 2010-06-16
引用第541樓用咩名好於2010-06-16 22:05發表的  : 7mS_Cz+cB  
我想問我隻黑仔加點加得好吾好??? 28,HZaXhc  
hp:5199   mp:2841 sp:3335 5sMyH[5zY  
攻:2435  防:1745  敏:335 hcD.-(-;)  
我154lv 上左gm
iEBxBsz_  
基點?
離線用咩名好
發帖
icash
只看該作者 541樓  發表於: 2010-06-16
我想問我隻黑仔加點加得好吾好??? xHwcP21  
hp:5199   mp:2841 sp:3335 k{C|{m  
攻:2435  防:1745  敏:335 ^d/,9L\U  
我154lv 上左gm
去我POst睇下有咩岩啦..收比堤既招
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 540樓  發表於: 2010-05-01
引用第522樓ah俊於2009-09-17 21:46發表的 :
悟地mp不是重點.. 0Fm,F&12  
sp+多點吧... FiJU *  
其實我隻悟地既速都係180..但係覺得100就夠-___-+錯左點=3= .1& F p  
600攻守ok...速180....有重點就100算..hp有幾多+幾多.. 0(dXU\Y  
.......
cn!Y7LVr  
可能人地用元手
離線傻仔賢
發帖
icash
只看該作者 539樓  發表於: 2010-04-26
回 樓主(中毒魔人) 的帖子
樓主個邪鬼d速要加番小小,咁vs時會勁d!!!(個人應同)
我係賢賢
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 538樓  發表於: 2010-04-25
引用第536樓723於2010-04-24 13:05發表的  :
就係..家陣係唔係唔比呀.. ,&sBa{0  
講多樣..知你ava屈死招啦...係到嘈..打乜人都係緊呀你..知你勁啦...
%@{);5[  
都係果句..樊嬅得5招..出多箭龍都比你插,(話說已冇用gm),完全明曬你所謂屈招係唔夠打等如屈機.. l }?'U  
引用第537樓723於2010-04-24 13:08發表的  : UUx0#D/U0C  
*HwTq[y  
講多句..你自己都係到屈招啦...係咁屈我招..我同你打頭個幾場有屈你真十?你係唔係有問題呀? l#,WMu&  
自己屈人招先又話我屈真十呀..你真係勁啦...
v |XEC[F  
係你入埸見人就出真十.唔守規則ok..你行停..但人地打咁vs你就出招&打人等做無聊野..你同我彈句(係打你點呀!!) #isBE}sT{  
就算係屈係唔係低屈先??
離線723
發帖
icash
只看該作者 537樓  發表於: 2010-04-24
引用第533樓無神論乂於2010-04-21 23:29發表的  :
先講GM...GM係U1認可佢出的(冇GM之外,我唔信冇人唔用..).. {O6f1LuH  
口講唔用到頭bug 點用20億的人多的是.. :Q\b$=,:  
何況我一定要影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!! C,w$)x5kls  
以上人物打1000先會用,,,就算用都用d著朱裝ge人物黎打(10lv奧義仲好玩) ztG_::QtG]  
.......
)jp#|#h  
講多句..你自己都係到屈招啦...係咁屈我招..我同你打頭個幾場有屈你真十?你係唔係有問題呀? 6P' m0  
自己屈人招先又話我屈真十呀..你真係勁啦...
離線723
發帖
icash
只看該作者 536樓  發表於: 2010-04-24
引用第531樓無神論乂於2010-04-21 00:12發表的  :
死出真十唔屈囉下?..左我vs好有了到哦下?
L&lNpMT  
就係..家陣係唔係唔比呀.. 5>7ECe*  
講多樣..知你ava屈死招啦...係到嘈..打乜人都係緊呀你..知你勁啦...
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 535樓  發表於: 2010-04-22
引用第534樓jackzxc於2010-04-22 13:29發表的  :
你話冇人GM之外,我唔信冇人唔用..).. 我都係一個唔用裝人 T<DQi  
仲有gm裝係u1出  我話bug係由人出得唔得@? y-{^L`%Mk  
影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!!冇話唔得只係唔好姐 GLt#]I"LY  
.......
j"/i+r{"E  
好了先講GM裝.. cI'&gT5  
人地改平衡人物時你地話改廢...得了 on+ c*#  
就當U1自認改廢怕影響你地升級 VS... BULX*eOt  
出個勁D GE裝啦.,..我就果頭聽有人話U1出D屈裝點VS ^!1mChf  
大佬呀..人地用你夠可以用啦..泠咩有技術姐.. j|KZ HH%dc  
個個1000 個個GM著咁未夠平衡囉.. $ W(m   
唔夠點冇血?升LV囉!!升LV有幾難...1日30萬經得未? gec<5Ewg  
人物點方面..GM特登唔改合戰加點BUG比你地加..有你地加到爆!! zMKW@  
玩咁多GAME我都未見過有U1咁KIND 的遊戲公司..比著GameOne包刪到你AC冇曬人 |~CN]N  
朋友你地汁到啦..仲想點先.. ;58l_ue  
但就有D人唔識咩叫尊重...BUG點升LV唔再講了  s6 w</  
就連入VS的檮本禮貌都做唔到已算了.. Z6X?M&-Lz  
但我D正常玩家都比人物質疑有冇玩BUG? veAGUE %3  
你捻捻.,..當時出奧義..值頭日日開室升4-5小時.. Ta%{Wa\U9z  
唔信..係你冇恆心姐..點解冇恆心呀..因為招你唔洗升囉.. uE-~7Q(@  
你實指住我(BUG招LV得啦..洗咩升4-5小時..白痴!!) Z= dEk`  
但我本人係有個汁著..升LV人手升先有自豪咁!! ^x4I  
BUG升係冇果種咁覺..你地D係完全唔明!! !Z,h5u\.w  
我放果3個人...到我D人物長大點又我係有自豪咁見多..但睇黎你地係唔會有.....
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 534樓  發表於: 2010-04-22
引用第533樓無神論乂於2010-04-21 23:29發表的  :
先講GM...GM係U1認可佢出的(冇GM之外,我唔信冇人唔用..).. OnC|9  
口講唔用到頭bug 點用20億的人多的是.. f:GZb?Wyd  
何況我一定要影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!! @U_w:Q<9u  
以上人物打1000先會用,,,就算用都用d著朱裝ge人物黎打(10lv奧義仲好玩) kV(}45i]s  
.......
9l@VxX68M  
`)& -;CMY  
你話冇人GM之外,我唔信冇人唔用..).. 我都係一個唔用裝人 ?0WJB [/  
仲有gm裝係u1出  我話bug係由人出得唔得@? <bWhTNOb  
影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!!冇話唔得只係唔好姐 Q_euNoA0  
仲有1000攻仲要gm你話仲正? 你冇血打鬼? m\__Fl  
我朱裝都可以打死一個gm裝人 你想問我有咩人唔係招招10lv? Z TWbe  
我唔信你奧義都係人手出番泥@?
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 533樓  發表於: 2010-04-21
引用第532樓jackzxc於2010-04-21 13:37發表的  :
gm仲屈囉..gm打vs打10秒到會打死人@@ xN:ih*+,v  
仲有佢有出真十咩?係打d 膠人出姐~
ns9iTU)  
先講GM...GM係U1認可佢出的(冇GM之外,我唔信冇人唔用..).. Y'&A~/Adf  
口講唔用到頭bug 點用20億的人多的是.. `=RJ8u  
何況我一定要影普通裝嗎...影最大能力唔得嗎!! F``$}]9KHD  
以上人物打1000先會用,,,就算用都用d著朱裝ge人物黎打(10lv奧義仲好玩) #Sr_PEo _  
佢出真十打膠人??咁成個lfo都係膠人了囉!! 5vj;lJKcd`  
我火尊10LV煉獄就係為左打佢ED膠人先出 =] iv2did4  
低能的..次次見佢一入埸就係咁出真十真十...佢完全冇正常VS的意念 "GEJ9_a[  
死左出去入過黎再屈過..係唔係要我影片你先明白佢有幾膠嗎? h!?7I=p~#  
佢d膠佬..冇知格批評我!!!
離線jackzxc

發帖
icash
只看該作者 532樓  發表於: 2010-04-21
引用第531樓無神論乂於2010-04-21 00:12發表的  :
"~0m_brf  
d&4]?8}=.  
gm仲屈囉..gm打vs打10秒到會打死人@@ -Mx"ox  
仲有佢有出真十咩?係打d 膠人出姐~
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 531樓  發表於: 2010-04-21
引用第530樓723於2010-04-20 23:55發表的  :
知你gm裝=.=無敵勁講哂你三隻啦..你可以唔洗搵人評啦
l)< '1dqe  
[ 無神論乂在2010-04-21 00:18重新編輯此帖 ]
離線723
發帖
icash
只看該作者 530樓  發表於: 2010-04-20
引用第529樓無神論乂於2010-04-20 18:17發表的  : 20750G  
,S 5tkTa  
M24FuS  
V9[-# Ti  
3隻都覺得血小左d -3-
>Y=HP&A<  
知你gm裝=.=無敵勁講哂你三隻啦..你可以唔洗搵人評啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個