切換到寬版
  • 1930閱讀
  • 18回復

搞鬼XD~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~南嵐~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-06-18
你地想唔想係呢個論壇開個論壇開個搞鬼區呢?

因為而家搞鬼都算hit,我本人都有玩,我可以順便拉拉搞鬼game舍 d人入黎ma
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-06-18
乜野叫搞鬼呀~
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-06-18
一個新的online game
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-06-19
我都有玩=.="
離線春華

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-06-19
有搞鬼e個online game??= =
正野J圖,包你一睇再睇
http://ibbs.hk/?u=669
我的名言:要有節奏,力量與速度的完美結合
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-06-19
對…正在封測…=_="
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-06-19
搞鬼又係一個韓國的2d online game
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-06-23
引用第5樓大門大2006-06-19 19:34發表的“”:
對…正在封測…=_="

遲d公測成班同學一齊玩=0="一齊玩,好無?
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-06-23
引用第7樓~南嵐~2006-06-23 16:08發表的“”:
遲d公測成班同學一齊玩=0="一齊玩,好無?

冇所謂
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-06-23
引用第8樓大門大2006-06-23 18:33發表的“”:
冇所謂

咁你個名我:)
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-06-23
引用第9樓~南嵐~2006-06-23 18:35發表的“”:
咁你個名我:)

我諗住叫火影忍者~盛(玩刺客,標)
諗住姐@@”
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-06-23
引用第10樓大門大2006-06-23 18:36發表的“”:
我諗住叫火影忍者~盛(玩刺客,標)
諗住姐@@”

好極!!!我玩武士(全力刀),跟住有個fd玩臭道士(不是用杖的),仲有個玩爪
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-06-23
引用第11樓~南嵐~2006-06-23 18:48發表的“”:
好極!!!我玩武士(全力刀),跟住有個fd玩臭道士(不是用杖的),仲有個玩爪

因為我玩個封測…測試過1-10lv既劍同爪(未轉)
爪當初唔易升架…
一開始當然拿把劍先啦…最後先換武器…
爪太短…好難打…本來我都係玩爪…但刺客用鏢好勁…
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-06-23
引用第12樓大門大2006-06-23 19:13發表的“”:
因為我玩個封測…測試過1-10lv既劍同爪(未轉)
爪當初唔易升架…
一開始當然拿把劍先啦…最後先換武器…
爪太短…好難打…本來我都係玩爪…但刺客用鏢好勁…

鏢太屈機了=0=
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-06-23
引用第13樓~南嵐~2006-06-23 19:19發表的“”:
鏢太屈機了=0=

隻game你平時打怪見到係d人係正常咁郁…但係一vs…你就會見到佢閃閃下…所以唔用遠攻命中唔得…鏢就係最好既武器…但升lv當然係武士好(單人),道士團升超快…
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-06-23
引用第14樓大門大2006-06-23 19:32發表的“”:
隻game你平時打怪見到係d人係正常咁郁…但係一vs…你就會見到佢閃閃下…所以唔用遠攻命中唔得…鏢就係最好既武器…但升lv當然係武士好(單人),道士團升超快…

個招落冰勁強,我見過一隻道士狂出...六隻雨傘標就此被謀殺了...

全力武士是最好的(升lv)
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-06-23
搞鬼係咩黎?-_-online game-_-?如果係我都支持
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-06-24
引用第15樓~南嵐~2006-06-23 19:43發表的“”:
個招落冰勁強,我見過一隻道士狂出...六隻雨傘標就此被謀殺了...
全力武士是最好的(升lv)

道士唔係次次一擊必殺,而且出招慢,但係如果一大炸道士+幾隻爆發形武士(全精)…咁樣效果十分好…
當然最好係全道士…因為武士係單人升…
刺客係vs最勁…但係升lv要有小小技效…因為爪又慢又唔可以一下死…而且短…難屈機…所以有時要跳下避開再去佢後面打…鏢唔洗講都知幾麻煩=.="
離線cwt05
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-16
我同意呀~!我都有玩搞鬼!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個