切換到寬版
  • 1964閱讀
  • 10回復

自創人-愛德 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魔神

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-06-29
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
愛德   Edward [?#-JIZ3T  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 ~<[]l~`  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 vo2TP:  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶. jce2lXMm  
sUsIu,1Q  
HP 700(1點9hp)           STR 26(1點2str) .,SWa;[iB  
MP 1000(1點11mp)       DEF 19(1點1.3def) \K(# r=  
SP 800(1點9sp)           AGI 20(1點1.4agi) m`8tHHF  
DJHE6XJ   
招式: &r V  
黑邪刺     mp200 '8fL)Zk  
手發出暗黑元力,然後手頭把元力刺出. ,YmTx  
效果:貫穿 [R Hji47  
#NWc<Dd  
魔導鏡子 mp300 ,y/N^^\  
用手掌發出暗黑元力,化成一塊鏡子, JC4Z^/\.  
擋住攻擊(不用sp),可以反彈遠距離 ) 2Hl\"F  
攻擊. z#sSLE.$Z  
效果:反彈 q.PXO3T  
L!kbDbqn  
黑暗亂舞 mp500 )nUTux0K\  
愛德的得意技.把暗黑元力化成手刀, GK:pt8=  
然後做出亂舞的動作.  [T#9#3  
效果:混亂,電擊 M hg_z.Z  
r$-]NYPi  
絕望記憶 mp600 6-uB[$ko  
手掌發出暗黑元力,放出一發黑暗球, D i #Em[  
命中者的腦部會嚴重破壞,產生幻覺, wGnFDkCNz  
愛德非必要是不會用的. u/L\e.4  
效果:混亂,中毒,電擊,暈眩 )UG<KcdI  
lF!Iu.MM 9  
DARK NIGHT MP800 -44''w?z  
愛德的必殺.手發出暗黑元力,吸收空 yy|F6Pq3`  
氣粒子,發出一剎黑暗.破壞力極強. AN -;*n<'  
效果:混亂,電擊 ;]SP~kG  
O.+X,CQG*  
終極惡魔 HP500 MP1000 04R- }  
自身進入無敵狀態一分鐘,同時STR,DEF aD8r:S\  
增強2倍. [7SR2^uf<j  
效果:無
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-06-29
引用第0樓魔神2006-06-29 23:47發表的“自創人-愛德”: 9dD;Z$x&Xk  
愛德   Edward ~b.e9FhdA  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 S4BU!  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 N b@zn0A(;  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶.
.......
0|_d{/VK4  
不如叫愛德華! >R}p*=J  
E`>u*D$un~  
迷音:out day左好耐啦!
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線魔神
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-06-29
引用第1樓改圖王2006-06-29 23:52發表的“”:
不如叫愛德華!
迷音:out day左好耐啦!
1Qz1 Ehz>  
入鄉隨俗呀........ \z PcnDB  
LFO五大主角個名都係得兩個字...
離線改圖王
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-06-30
引用第2樓魔神2006-06-29 23:59發表的“”:
入鄉隨俗呀........ <^(g<B`>  
LFO五大主角個名都係得兩個字...
!3'&_vmG$  
五大主角姐! yl[6b1  
紅魔鬼 sjj*7 i*  
申武玄!是什麼意思?
http://groups.msn.com/lfolf2/.msnw
可能入到(一星期後)
離線chansiuki

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-06-30
引用第0樓魔神2006-06-29 23:47發表的“自創人-愛德”: xi =\]  
愛德   Edward h#>%\Pvt;  
就讀耀昇書院.為人冷酷,無情,但視龍翼為親弟弟一樣 <) ` ?s  
,與悟地很合拍.愛德雖是元武會的人,但操控的卻是暗 G*;6cV19  
黑元力,與比堤有一段不可告人的回憶.
.......
eJ23$VM+9  
你作得好好,呢排咁多人自創人,我最欣賞你呢個
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-06-30
我想知點解要用英文名來做招式名呢,我依稀記得冇招式名係有英文。

離線魔神
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-06-30
引用第5樓疾風之龍2006-06-30 13:46發表的“”: 2V 1|b`b#4  
我想知點解要用英文名來做招式名呢,我依稀記得冇招式名係有英文。
& bwhD.:=  
就係因為冇招係英文,so,咪用英文lo....
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-06-30
引用第6樓魔神2006-06-30 14:11發表的“”:
就係因為冇招係英文,so,咪用英文lo....
bk-veJR  
用英文就無人明囉=.=
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-06-30
引用第5樓疾風之龍2006-06-30 13:46發表的“”: LRJY63A  
|L@&plyB-  
當EX腳同EX拳冇到..
離線魔神
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-01
引用第8樓~瘋人~2006-06-30 20:39發表的“”:
當EX腳同EX拳冇到..
4jOq.j  
佢嘅意思係成個招名係英文- -
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-17
引用第7樓天地之龍2006-06-30 20:36發表的“”:
用英文就無人明囉=.=
o*fNY  
可能係你D英文差...