切換到寬版
  • 5653閱讀
  • 50回復

yikman昆人(有相為証) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2006-02-05
引用第38樓opomopom2006-02-05 12:32發表的「」:
你咪吹水la~!
你冇用過張咭~!??
我e+用唔到wo~!仲有ar~你咪話我小小野就起道嘈la~!
本來真係一件好小ge事~!如果我當初果問你拎返ge時候
好聲好氣咁講左句sorry俾返d野我就會算數~!
e+係你細佬做錯野~仲要話我起道嘈ar~!????
唔該你la~!係你細佬做錯左野~唔通你唔識教佢架~!???
有冇聽時偷針大時偷金ar~!????
如果你冇用過又知係錯ge~!????好好笑bo~!
仲有ar~!咩叫我錯就推落人地道ar~!???
叫佢自己問心la~!

佢細佬呃你係佢細佬既事,yikman教佢細佬唔到又點???一定得既??你老師夠教過你玩電腦遊戲係唔好ga la,你又玩???
離線opomopom
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2006-02-05
no~!no~!no~!no~!
咁你學校有冇電腦堂上ar~!???
咁唔通上堂果陣同miss or呀sir講~
唔得架~!唔上得電腦堂架~!
好心你la咁大個仔~!諗下d人先講la~!
要make sense先得架~!
仲有ar~!你有冇睇d報導架~!?
只要唔係打得太多~!可以鬆弛下神經~!
轉數都會快d架~!dd~!
唉~!教唔教到係佢ge事~!
都問左la~!知唔知咩叫細時偷針大時偷金ar~!???
唉~!
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2006-02-05
引用第42樓opomopom2006-02-05 13:59發表的「」:
no~!no~!no~!no~!
咁你學校有冇電腦堂上ar~!???
咁唔通上堂果陣同miss or呀sir講~
唔得架~!唔上得電腦堂架~!
好心你la咁大個仔~!諗下d人先講la~!
.......

我係話玩電腦遊戲 bo,我話你知ar,玩lfo e D onile game係唔會轉數快D,
而且會越黎越緊張ga,哥哥仔
[ 此貼被雪乂狼在2006-02-05 14:35重新編輯 ]
離線opomopom
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2006-02-05
小朋友~!同下個腦諗野la~!
乜你愈玩愈緊張ar~!???
咁就要小心喇~!可能你神經有小小問題喇~!
玩電腦遊戲係唔一定唔好架~!
仲有ar~!e+個focus係起佢呃人野道ar~!
小dd~!
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2006-02-05
請你唔好再話我係DD ar,如果再係咁,後果自負,15,16歲的哥哥!!你打高lv D既story你唔緊張??你仲打緊
s1-s16???咁xx??佢細佬呃你ar ma,唔係佢呃你ar ma,你咪揾辨法叫佢細佬出黎,然後叫佢賠lo
[ 此貼被雪乂狼在2006-02-05 15:25重新編輯 ]
離線tonyhui
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2006-02-05
大個就應該(做番應做既事)唔好要人幫手
離線opomopom
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2006-02-05
哦~!咁呀~唔叫你dd囉~!叫靚仔得未~!????
邊個話我係15,16歲ge哥哥ar~!???
嘩~!好緊張ar~!真係好緊張wo~!
做咩咁火靚仔~!?我e+又唔係話你呃我ge~!
你做咩ar~!?你同yikman好熟~!???
都話左囉~!個focus放返起呃人野道~!
我點搵佢細佬先~!?呀靚仔€!話我知la~!???
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2006-02-05
引用第47樓opomopom2006-02-05 16:16發表的「」:
哦~!咁呀~唔叫你dd囉~!叫靚仔得未~!????
邊個話我係15,16歲ge哥哥ar~!???
嘩~!好緊張ar~!真係好緊張wo~!
做咩咁火靚仔~!?我e+又唔係話你呃我ge~!
你做咩ar~!?你同yikman好熟~!???
.......

我話你咪揾辨法叫佢細佬出黎,明冇??請你自行解決e件事
離線tonyhui
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2006-02-05
點解解左鎖??~
講比我知啦
離線opomopom
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2006-02-05
哦~!唔俾我發言姐ok~!
咁請你幫我手叫佢細佬出黎囉~!
都話左好耐囉~!係yikman or佢細佬呃左我野~!
e+ sorry都冇句算點先~!??
點解唔叫個細佬出黎講下野ar~!??
你地又識左人地幾耐ar~!??咁幫佢ar~!???
都ok~!我唔mind lee d野ge~!
但係呀雪乂狼呀~!唔該你呢~就唔好咁賤~!
你咁火做咩先~!????
if我解決到ge就唔使上黎la~!明冇~!?????
不過路遙知馬力~!日久見人心~!
人地專呃我地lee d新手都冇用架€!
大家都做過新手丫~!咁咪算囉~!
我唔發言囉~!
d野就當送左俾d小朋友囉~!
但係人地連句thank you都唔識講囉~!
離線幻影ζ
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2006-02-05
請自行解決,而且yikman係版主,真係唔得既,你咪試下找佢lo(用短訊找),佢唔會唔出現掛???
你再解除鎖定我就删文,有咩事就比短訊我