切換到寬版
  • 5336閱讀
  • 51回復

[遊戲影片]雙龍降臨(回貼是美德)(今次魚旦客串!仲唔快d入黎睇睇)(新+了第4話,在4樓) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth125

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-12
杰 , 劍.心 , 7707演出 @&~OB/7B:  
TDS故事式廣告 5~`|)~FA  
第一話 W U+Jo@]y  
神秘人出現 "}]GQt< F  
看完要回!!唔係你的媽媽沒收你部電腦 vSyi}5D  
  NPB,q& Th  
想1起玩add我msn 8I5VrT  
我的msn:[email protected]
"6`)vgI~  
  wu&|~@_s@  
'T&=$9g7  
  ? e9XVQ*  
D+*uKldS;  
御龍〝殺是黃金親衛兵差不多最差勁的一兩個,每日都被其他的金甲人取笑...... gTmUK{y'  
  ?1-n\ka  
="#:=i]  
  [#STR=_f  
zVc7q7E  
  g9FVb7In_  
Ov~S2?E8  
有一日,他決定要淆底..... 5CH-:|(;=  
  S`GXiwk  
C$AIP\j- )  
但走出羅剎堡 , 龐士住的室是必經之路... 3]:p!Y`$  
  )|{1&F1  
UtW "U0A  
當御龍〝殺走過時,原本沒甚麼事,.... c{]r{FAx9o  
  &9RW9u "  
6]@|7|N>X  
出到羅剎堡門口的時候, fwnYz d3  
   MrKU,-  
|mQtjo  
龐士無故出現, )"pxry4v7J  
  <6}f2^  
c]g<XVI  
御龍〝殺大驚 , 快速走佬 ^H\-3/si*  
  aowPji$H  
W[1f]w3  
追到一間廢棄的道場後.... RAv RNd  
  (N~zJ .o  
JEm?26n X  
御龍〝殺:可惡!居然是死胡同!唯有跟龐士決一死戰! 0bnVIG2q  
  G+ $)W u  
5KC\1pe i  
$8X tI  
  Dvq*XI5  
%/6 e"o  
龐士身為血骷髏的首領 , 又點會比佢打傷呢? xnhDW7m  
  }(g+:]p-  
.qqb> 7|q  
龐士沒有傷,御龍卻受了重傷, \ ]kb&Qw  
  Ye\*b? 6  
f@F^W YQm  
御龍〝殺心想自己必死無疑,感到非常絕望.... `:bvuc(  
  ~ ];6hxv  
>DL-Q\U  
此時,居然殺出一個程咬金! R>e3@DQ~  
  |`94Wj<  
.Kh(F 6 s  
ok\/5oz  
  ) v[Knp'  
{>UMw>T[  
龐士被打到暈了,臨倒地的時候細聲說出: ?! &, Zz  
  -u3SsU)_%N  
V'.eesN  
神秘人:... b W C~Hv  
  1EAVMJ  
jy__Y=1}  
 'QekQ];  
  FSYjp{z5  
|S>J<]H p  
神秘人正想回頭問御龍〝殺有冇事的時候...佢睇見御龍〝殺被自己的絕招所傷, cO=UswIkwO  
  =-Q  
mtWx ?x  
v_@#hf3  
  |bG[TOa  
N?mY|x\}wK  
佢心諗:我救左佢一條命wor.....比起打傷佢我好好多啦.....但驚要坐牢... pRxlvVt  
  Q,,fDBN  
-MHX1`P:Sn  
於是佢就..... .2{ C29g  
  V=l Q}sBY  
s:jL/%+COZ  
;FgEE%  
  [Tb3z:UUvf  
wJeqa  
當神秘人走了後, U+RCQTo  
  !irX[,e  
/m{?o  
御龍〝殺在半暈半醒的狀態下起了身, C_^R_  
  7AtXG^lK  
iz  GaV[  
Y(I*%=:$  
  /P8eI3R  
4}_w4@(  
御龍〝殺:???點解龐士訓左係度ge?!....我想起了!一定是岩岩的人救了我!我要向跟佢學習元力! MBYD,v&  
  xU\:Vid+A  
1O3<%T#LOZ  
待續...... c;|&>Fp  
  pqQdr-aR=  
<>*''^  
  l&^[cR  
_9O }d   
今集的ng: i2ml[;*,N  
_qzo):G.s  
  4Tzu"y  
ry'^1~,  
  0.Ol@fO  
=<FZ{4  
3d)+44G_)  
7707攪破壞= = M4hN#0("4  
  Wn,g!rB^@  
| C2.Zay  
CIik@O*  
歡迎STD的朋友加入TDS與龍翔〝殺一齊踢走龐士呢d屈招狗!!
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 23:13重新編輯 ]
2條評分
goldcat0807 威望 +12 原創 2011-12-16
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-12
第二話 0JRB Nh  
S.異轉會              客串演出:屎上會長 1H[;7@o$e  
QEHZ=Yg%3  
御龍〝殺為了學元力,所以佢去找神秘人, W6/p-e5y  
+#db_k  
在一星期後, z`:^e1vG  
4aGpKv W  
御龍〝殺來到了一個名為狂龍市的地方, awW\$Q  
`M<G8ob  
御龍:呼....經過了這麼多個鎮都找不到他..... yhn $4;m  
.p0n\ $r  
d\Z4?@T<5  
市民a(對住市民):喂喂喂!果邊有個人招收幫會幫員呢!好像叫作S.異轉會哩!會長好像很強! lR K ?%~  
sF3 l##Wv  
PWD]qtr  
市民們:哇....會長很強?!那麼我又去參加了! :8L61d2(  
gV44PI6h  
御龍〝殺跟隨佢地到一個地方.. 9*Tw x&  
GQ)cUrXQz  
神秘人:S.異轉會招收會員!有意加入的請過黎啦喂~~~ m)RxV@  
b2f2WY |z>  
御龍〝殺大叫:我哇我哇!我要向恩師學習哇~ VM|) \?Q  
.MPOUo/e  
神秘人:哦...原來是當時被我救了的人.....見你勇敢不向那魔頭低頭,就讓你加入吧.... ,F9wc<V8  
p[VCt" j  
神秘人帶御龍到S.異轉會基地內 EGr5xR-  
2}Plr{s9  
御龍:哇!好大呀! C)^\?DH  
vCo}-b-j  
神秘人:而家你就係我地S.異轉會既一分子,見你元力幾好,我就搵我既手下教教你的元力吧! VzM@DM]=~  
vgZP Df|  
御龍:好哇哇叫但是..... p;Ok.cXVp  
E :g ArQ  
神秘人:咩? A"ph!* i{  
kRa$jD^?  
御龍:我想問你叫咩名= = H.~+{jTr  
g^^m a}i  
神秘人:我叫龍翔〝殺 C4TD@  
^O:RS g9  
御龍:真係個好名呀 s"F,=]HQ!G  
oqo8{hrdHk  
龍翔:事不疑遲,我先搵我既弟弟黎教你元力 Yy~D g  
G %/cV?18  
龍翔:喂,陸道【7707】 8-6{MJ?F  
vKLG9ovlY  
7707:咩事呀大哥? xT( .#9  
WW@"75t  
龍翔:佢係我岩岩收番黎既徒弟,你同我好好教教佢元力 N5]68Fu'({  
HY#("=9< h  
7707:ok~ 8(K~QvE~  
]@]"bF!Dn  
待續....
[ 此帖被mankit94104在2008-02-12 19:53重新編� ]
1條評分

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-12
7707:你叫御龍〝殺嗎?我就叫你作阿殺吧! _+7f+eB  
@}}1xP4Sr  
殺:嗯. ^U1 +D^AJ  
yrb%g~ELGn  
7707:小傢伙,先試試你既實力吧! I*t}gvUt9  
@XJv9aq  
殺:好!來吧! 3c"{Wu-}  
v8=MO:>{R  
(打鬥圖) 8;bOw  
s @9#hjv2  
5PySCGv  
7707心諗:這傢伙的金龍元力是從邪鬼那魔頭學回來的,看來我要清除佢體既黑暗元力佢先可以引發潛能.... [#V! XdQ,  
3 g!h4?^  
7707:喂,阿殺你過黎 (9h{6rc=I  
<CdO& xUY  
殺:?! <7h'MNf&  
}:A kpm  
(打鬥圖) }?$Mh)  
zoXF"Nz  
殺:啊!你做咩打我丫? EkPSG&6RZ  
Xp@OI n  
7707心諗:好了....佢既黑暗元力已經被我清除了.... .- o,_eg1f  
E_#&L({|@  
7707:冇咩野,只係想試下你既應變能力... .4-S|]/d,  
=Ih_[$1dw  
殺:哦..... x6]?}Q>>D  
w}0PtzOe  
7707:好啦!等我教你我自創的一式----追魂十字斬! U$%w"k7^(  
B.b)YE '  
殺:哇....名好像帥的說! $NSYQF%aO  
O5"80z38[  
7707:你跟住我做呢d動作啦! &'j77tqOk  
;* Jd#O  
(打鬥圖) dWEx55>,1  
m[rJFSpef  
-R]S)Odml  
在一個月之後...... pgarGaeq  
LPClE5  
7707:殺,你既追魂十字斬功力已經超越了我,現在你跟我過一招吧! QUO?q+  
epePx0N%x$  
:2+:(^l  
7707:殺,這是甚麼招來的,好像我的追魂十字斬.... a$-ax[:\sm  
_t7A'`Dh]  
殺:哈哈...這是我將在邪鬼那學返黎的金龍元力再加入落你的追魂十字斬裡的 SJmri]4K  
Si(?+bda0c  
7707:好極好極!你真有潛質! ^|2qD: ;  
W*#/@/5  
殺:師父過獎了.... 5VS<I\o}  
R8]bi|e)  
7707:你現在可以出山了,去找龍翔大哥吧! t `oP;  
aeIR}'H|  
殺:好!! x3 <Lx^;  
+-i@R%  
待續... [o "@*kf  
今集的ng:  +yk>jx  
杰走得太入.... mE1*F'0a  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-12 21:38重新編輯 ]
1條評分
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-12
引用第1樓mankit94104於2008-02-12 16:24發表的  : x$t=6@<]  
做得好- - ^"I!+Teb  
比一個優點你 `Bx CTwc  
p.s:你狂整ng攪到我地整左好耐囧 4R.#=]F  
(備用post)
)!Bv8&;e  
唔係7707既話我地好快整完-0-

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-12
第四話        客串演出:魚旦二號 !.!Ervi!N  
P+JYs  
殺完成了訓練後,受到7707的指示回去搵龍翔師父。 My)/d]a  
r d6?;K0  
殺:啦啦啦啦啦~~~啦啦啦 R lv|DED$  
)7f:hg  
Wh7$')@  
正當殺一路行,一路唱出難以忍受的”嘈音”時, 8"? t6Z;5  
7@:uVowQ  
0 I,-1o|s  
殺:呀= =邊個打我呀囧 %NKf@If)  
d)LifsD)  
???:哼....走入我的領土我唔殺你...你都偷笑! ~FJd{$2x`  
Pp?J5HW  
殺:這魔頭好強.....我的金龍斬也不會是他的對手... ,JR7N_"I  
B<W{kEY  
殺:死定了....(閉眼) 2`x[y?Tn  
3a =KgOvp  
突然,一道光芒破空而出! ^z_~e@U  
FQ_4a}UOjX  
75a3H`  
???:呀!是驅魔獵人! &N,c:dNe  
]cbY@U3!2  
xxx:在下正是。 qT(j%F  
t6j|q nfw  
???: 淆呀! 2$|WXYY  
IRLT -  
???化作一道煙,飄走了 <EJC.W WJa  
/" ,]J  
第四集上完 Av{1~%hU  
Rv }e+5F  
今集的ng: HyB !8M|  
&uC7W.|  
0q81H./3  
A^G%8 )\  
[ 此帖被kenneth125在2008-02-22 22:47重新編輯 ]
離線szehento
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-12
做得好好。
離線名字

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-12
不錯啊 #Fq6-]y1")  
"??$yMW  
可惜,你唔能夠一次過放曬,要分開
媽子危機3─絕種消費者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)
新+了第2話,在1樓
離線愛﹞叛逆
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-12
個迪雲好串....冇啦啦ko左龐士(又冇得罪佢)! !打錯人仲走佬   好過分....
。S!u 逆儿〞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-12
Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
新+了第3話,在2樓
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-12
Re:Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓)
引用第9樓kenneth125於2008-02-12 21:39發表的 Re:雙龍降臨(TDS廣告)(請回貼.....)(新+了第2話,在1樓) : W[BwHNxyg  
新+了第3話,在2樓
h=*eOxR"4^  
- -''' S~GL_#a  
冇黎添- - <e)u8+(  
最衰要食野- - 7:Cq[u fl  
第4話一定要叫我- -''''
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-12
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-12
引用第11樓jeffreyxchen於2008-02-12 21:53發表的  : .=`r?#0  
幾好啊!我都想一起玩下 我是STD 的進(星奇)
G _1`NyI  
入TDS吧
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-12
D ng 好搞野 9$Dsm@tX  
加油吧!
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-02-12
有d字好搞笑
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-02-13
我都想參加><你們作得太吸引我了>< 6 {j}Z*)m  
我都要玩>< o?]N2e&(  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< jM07&o]D  
我一次都味試過....

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-02-13
引用第15樓zzzson於2008-02-13 00:34發表的  : ZOIx+%/Vd#  
我都想參加><你們作得太吸引我了>< sCrOdJ6|  
我都要玩>< yzH[~O7  
ps:最衰你是std ser><你在peak,boc/bank我就可以同你們拍電影了>< 8x/]H(J  
我一次都味試過....
" > ]{t[Ib  
你可以問人借ac

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-02-13
想1起玩add我msn z-g"`w:Lj  
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-02-13
引用第17樓kenneth125於2008-02-13 11:48發表的  : 2T&n6t$p  
想1起玩add我msn zg+6< .Sf  
Y k @/+PE  
或add choikongwai@hotmail都得- - 6t!PHA  
搵劍‧心 WT_4YM\bz  
盡湧躍- -
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-02-13
好好睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個