切換到寬版
  • 20556閱讀
  • 135回復

[原創]龍翼分析(100%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-06-07
引用第35樓★夏娜★於2008-06-07 08:19發表的  : F:.rb Ei  
新招勁咩?? O|J`M2r  
我上次同龍易打 1!"0fZh9U  
佢幾下無哂mp #Al.Itj  
就咁比我ko左 uI7 d?s  
我行我到應該先最好攻
!HM|~G7  
我行唔係幾高攻 CPVR  
不過係非常好用
離線卍火焰卍
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-06-08
差d跟左你d學點,你唔記得留點
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-06-08
做得好詳細 S 8mqz.  
分析得好好
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線甘道
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-06-08
其實你巳經加錯點 o5KpiibFM  
不過你中意啦
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-06-08
引用第40樓jackypeople於2008-06-07 23:41發表的  :
我行唔係幾高攻 a5jc8S>  
不過係非常好用
g*69TqO^  
但應該高攻過超虎拳 DdDO.@-Z  
+些老虎超難 ve[` 0  
右高mp xrDHXqH  
唔應該咁多粒星
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-06-08
引用第44樓★夏娜★於2008-06-08 11:10發表的  :
但應該高攻過超虎拳 :VpRpj4f  
+些老虎超難 _u TaN  
右高mp ("-Co,4ey  
唔應該咁多粒星
vAWJP_;J  
超猛一定比我行勁 {`,dWjy{%  
因為我行好難食曬
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-06-08
引用第45樓中毒魔人於2008-06-08 11:11發表的  :
超猛一定比我行勁 l~P%mVC3m  
因為我行好難食曬
B].V|8h  
kN(*.Q|VZ  
但係升lv我行我到就易中啦 o2M+=O@  
咁邊個高攻d?
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-06-09
引用第46樓★夏娜★於2008-06-08 11:15發表的  :
#dy z  
但係升lv我行我到就易中啦 j9Qd 45  
咁邊個高攻d?
`pr$l  
我行既氣流有時會將對手打斜 7#/->Y  
超猛好用d
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-06-09
分析得好好呀多謝你分享
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線povpov
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-06-15
唔錯....努力.
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-06-15
樓主無留到點 .~3s~y*s  
新招1lv扣迪下幾多? yM_ta '^$  
題外話:可以話我知邊到down做動話嗎?
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-06-15
引用第50樓鋼鍊於2008-06-15 14:45發表的  : E*B6 k!:  
樓主無留到點 / 5\gP//9K  
新招1lv扣迪下幾多? 7O.?I# 76  
題外話:可以話我知邊到down做動話嗎?
t[r<&1[&  
有些人都係冇留點,(除你地仲意) ^X?D4a|;#g  
新招扣迪下都有1半既血 uT Z#85L `  
送個網比你:http://www.techsmith.com/
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-06-15
引用第51樓jackypeople於2008-06-15 17:11發表的  :
有些人都係冇留點,(除你地仲意) 7A,lQh  
新招扣迪下都有1半既血 :-[y `/R  
送個網比你:http://www.techsmith.com/
|_h$}~ ;  
咁1lv咪勁過10lv超拳? qN=l$_UD  
)01,3J>#  
可以教我用嗎? ^ UDNp.6k  
u4KP;_,m  
我唔識英文 #$ dEg  
m)1+D"z  
得的pm我啦唔該
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-06-15
嘩~做得好好呀分析得好好 /cXVJ(#j  
多謝分享
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-06-15
分析得好好 \i.Yhl:O  
努力
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-06-15
引用第54樓傻虎於2008-06-15 18:42發表的  : (X?et &  
分析得好好 xsERnF>`  
努力
Q13>z%Rge  
咪連啊 ^V?W'~  
K9=f`JI9  
係啦 VSD G_:!K  
JBMJR  
公喜哂 }{SpV  
]m=2 $mK  
比人加
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-06-15
你連火鳳凰把野連鬼靈波都反到都未知? aTi,gJ;*  
你同我講廢? e .(  
你連狂虎彈都唔識用你同我講識用龍翼? f2,\B6+  
你係某樓同人地講130留點? "yG*Kh7ur  
你知唔知龍翼要最少留370點? Z9p`78kYyh  
我不禁囧了 {Q/_I@m].  
連招方法你太少了... EF5:$#  
龍翼有很多的連招 X775j"<d  
你可以嘗試找一找沙包作示範 'nP;IuMP  
這可顯出該招數的利害之處 PlC8&$   
也可發放一些利用龍翼vs的短片 p;P cD  
所謂龍翼有前途 BW{&A&j  
不過為什麼你不留點....
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2008-06-15
引用第56樓慘絕人寰於2008-06-15 20:27發表的  : 7&Qf))L  
你連火鳳凰把野連鬼靈波都反到都未知? =q"o%dc`R  
你同我講廢? >>R,P Ow-  
你連狂虎彈都唔識用你同我講識用龍翼? 9 =zZ,dg  
你係某樓同人地講130留點? f6U i~  
你知唔知龍翼要最少留370點? a F5=k: k  
.......
N*6lyF cg  
反到咁點 Y:KIaYkk  
一  學點高 R|JBzdK+P  
二  魔高 >A*BRX"4C  
 6[S-%|f  
佢知唔講係咪唔比 |L%d^m  
du_T iI  
一招所謂識用 g>;u} +lO  
Nny#}k Bt  
係無定義 =DLVWz/<  
:Lh`Q"a  
人地屈傷血  可能d人話屈 K/IG6s;Xj  
 zP W_  
用果個會諗,我真係好識用傷血 "Wn8}T*  
)I(2t 6i  
個個睇法唔同 V 2/?1  
%Z!3[.%F  
唔留點的人大有人在 V m]u-R`{  
:7DXLI|L#?  
果個小仙水米兒啊 /A"UV\H`f  
bd[%=5  
二百幾lv都味爆攻防啦 Fh U*mAX)  
WLA LXJ7  
連400防都味爆啊 u[+/WFH  
lm\~_ 4l1  
個人喜好只係
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2008-06-15
唔該曬,做得唔錯,期待你下1個人物的分析!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2008-06-15
引用第57樓鋼鍊於2008-06-15 21:00發表的  :
反到咁點 ObEp0-^?  
一  學點高 tA{?-5  
二  魔高
.......
xXfFi5Eom  
你問反到咁點 Dh.pH1ZY3n  
姐係咩意思? Eq6. s)10  
佢知唔講咁佢分乜野析? <= Aqi91  
你都識講個個睇法唔同  LAO2Py#  
咁你嘈我做乜? GjeRp|_Qd<  
我有我既意見 VK3e(7 b  
你有你既定義 Yu_` >so  
你做乜干擾我既意見?  6y   
and批評唔一定要好既 ,;~@t:!c  
有好有差 _&}z +(Ug  
無論好定差都要接受 <nbc RO.  
唔係就唔會有進步 `~+[pY 1r  
話說隻小水仙米兒好耐冇玩啦bo
快速回復
限100 字節

上一個 下一個