切換到寬版
  • 3875閱讀
  • 33回復

我唔會好似yikman咁講左一半就唔講-0-"" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線路過人

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-23
— 本帖被 chy2003 從 Heat Project 移動到本區(2009-06-29) —
新仔快速上手秘笈之貼士篇!!~~
1.你可以汁同樣既槍,但係要多彈過你把槍,咁樣如果你未死既話就可以保持落下一回用,汁埋汁埋都可以買多把槍-0-""團戰時係練習回合度叫人狂殺你再汁返把槍,又有彈用:P

2.如果你想買把未用過既槍,又好想用,你就可以汁黎睇下勁唔勁,唔勁既話又可以消費得少d

3.盡量係d有血既地方camp,咁樣一冇血就+番先

新仔快速上手秘笈之用槍篇!!~~
成日都諗唔到買咩槍好?點算呀T^T?唔洗諗啦,清楚你自己係咩人就ok啦~~唔講閒話,入正題!!!!

1.近戰型
你係一個見人就射既人?咁就唔岩了,即刻黎睇啦
新手係冇可能咁快習慣hp,所以就健議你用重機啦(mg),因為重機多彈又易用,新仔最岩啦^^但係如果你玩開轉彎位既話就用輕機(smg),因為又準又快又又高攻(對新仔黎講,所以你要入新仔場),但唔好買上等兵果把

2.中距離
呢個範圍我最熟啦~~哈哈~~~哥哥仔保證你快速上手=_+(遲d先寫)但你要多d訓練你既反應~~
中距離最好係用步槍(AR)啦~因為佢個準確度可以同追平排~用3連發可屈死人,因為中左第1彈就第2,3彈都有好大機會中的,所以新手槍都可以屈死勁過你既槍(25*3粒彈),但係係中近距離見到重機好即刻走,因為重機射距離比步槍高,所以你要逃離/用平時發同佢打過,如果唔係好易死!!!!!!!!!

3.遠距離
我認為新手唔應該咁快買追用,但係都有少少秘笈=_=""
用之前睇下有冇d狂人沖過黎a隊既攻擊地方,有就等人地殺死佢地先好行,跟住盡量唔好長期camp住,10/5秒後都冇人就放低.......近戰就用手槍,手槍彈都冇既就用盲j射....

新仔快速上手秘笈之玩場篇...
唔知邊個場易玩D呀?5308哥哥教你啦:D

1.mk
呢個場比較易玩既原因係因為佢係大家都行過既地方,而且地圖夠細,廢既話就同人一齊行,冇咁易死架!!~~

2.故宮博物院
嘩~~~攻果隊勁正呀...因為呢個場出名易攻難守,所以你就入a隊啦,包你話正

完-0-
[ 此貼被路過人在2006-07-27 09:47重新編輯 ]
1條評分
dwchan 威望 +50 每日任務 2016-01-26
離線matthew0318
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-24
咁我現在是下士,咩鎗都冇,應該買咩鎗呀?
LAW:
~超絕龍_達爾~LV105
Z戰士_迪雲LV25 新開
Z箭神_亨利LV55 待開究極
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-24
引用第1樓matthew03182006-07-24 14:45發表的“”:
咁我現在是下士,咩鎗都冇,應該買咩鎗呀?

你留番d錢...用住hm249先...到中士你又有gash既就用中士重雞....一到上士就買hm60....如果你有勁多hp錢又冇gash既話,就買下士重雞用....中士都用下士重機,一到上士就買hm60= =
離線路過人
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-25
引用第2樓abc1232006-07-24 14:53發表的“”:
你留番d錢...用住hm249先...到中士你又有gash既就用中士重雞....一到上士就買hm60....如果你有勁多hp錢又冇gash既話,就買下士重雞用....中士都用下士重機,一到上士就買hm60= =

好哂錢....去到上士果時就有100m左右...買完HM60/k36c/P既話你就冇錢剩....健意你等上士先買槍
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-26
引用第3樓路過人2006-07-25 09:13發表的“”:
好哂錢....去到上士果時就有100m左右...買完HM60/k36c/P既話你就冇錢剩....健意你等上士先買槍

你要知到有d人係有錢佬=.=
離線路過人
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-26
引用第4樓abc1232006-07-26 14:26發表的“”:
你要知到有d人係有錢佬=.=

有錢佬就唔洗問我啦-.-
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-26
引用第5樓路過人2006-07-26 15:51發表的“”:
有錢佬就唔洗問我啦-.-

有錢佬一樣冇技術[?]
有錢佬一樣玩拉登[?]
有錢佬一樣亂爆粗[?]
有錢佬一樣用外掛[?]
..................................(下刪一千字).........................................
離線路過人
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-27
有錢佬一樣冇技術[?]
好多人以為用gash就店-0-往往都係比我ko= ="
有錢佬一樣玩拉登[?]
hp係冇拉登之言....
有錢佬一樣亂爆粗[?]
人地爆唔爆都唔關你事啦- -
有錢佬一樣用外掛[?]
有可能-,-
離線春華

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-28
故宮博物院係易守難攻-3-
大門2邊都可以有人,細門守b人可以等人1出就射
如果D人in....就係易攻難守
正野J圖,包你一睇再睇
http://ibbs.hk/?u=669
我的名言:要有節奏,力量與速度的完美結合
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-28
我地打故宮博物院有11個人行大門得1個人行下面
之後我地衝大門他們就game over
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-29
引用第7樓路過人2006-07-27 09:46發表的“”:
有錢佬一樣冇技術[?]
好多人以為用gash就店-0-往往都係比我ko= ="
有錢佬一樣玩拉登[?]
hp係冇拉登之言....
有錢佬一樣亂爆粗[?]
.......

不停走佬,不停亂射,咁同拉登有咩分別+_+
離線路過人
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-07-31
引用第10樓abc1232006-07-29 17:49發表的“”:
不停走佬,不停亂射,咁同拉登有咩分別+_+

你呢個講得好,我都睇留左(_ _)但係如果佢唔係亂射既話就=技術...
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-07-31
引用第11樓路過人2006-07-31 11:23發表的“”:
你呢個講得好,我都睇留左(_ _)但係如果佢唔係亂射既話就=技術...

唔係亂射見到人先射呢d叫被動攻擊[?]

有人都唔開槍就叫白痴= ="""(冇子彈例外)
離線路過人
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-01
引用第12樓abc1232006-07-31 14:32發表的“”:
有人都唔開槍就叫白痴= ="""(冇子彈例外)

^唔明啵...係咪到人先亂射呀
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-08-02
引用第13樓路過人2006-08-01 12:10發表的“”:
^唔明啵...係咪到人先亂射呀

即係一有人就狂開槍....白目心理
離線路過人
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-08-02
引用第14樓abc1232006-08-02 11:25發表的“”:
即係一有人就狂開槍....白目心理

=_=唔通你會等比佢殺咩=_=”正常...但如果你話亂開槍就唔同講法
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-08-02
引用第15樓路過人2006-08-02 12:10發表的“”:
=_=唔通你會等比佢殺咩=_=”正常...但如果你話亂開槍就唔同講法

sorry - -"打錯字...係亂....

仲有,有好多白目一見到人人地係東佢就射西= ="""""""""""
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-08-02
我想問士官長果枝步槍好唔好用呀(我想買)
我中士用咩好
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-08-02
引用第17樓aesopo330342006-08-02 14:38發表的“”:
我想問士官長果枝步槍好唔好用呀(我想買)
我中士用咩好

中士有點就用中士gash重機....冇點既就用番hm249或者下士重機= =""
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-08-02
但係重機行得好慢=0=
所以我先用步槍呀
紅軍k36p士官長果枝呀