切換到寬版
  • 2938閱讀
  • 33回復

[原創]*星仔招既分析*90%更新(6顆★為最高) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-07-25
引用第19樓chiutszchun2006-07-25 12:20發表的“”: e~zgH\`  
風拳(狂出)用鬼哭點破 <n]PD;.4  
狂出風拳真虎都格待住
 XyE$0i~t  
咩係風拳?
離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-07-25
引用第19樓chiutszchun2006-07-25 12:20發表的“”: }OAU5P!rp  
風拳(狂出)用鬼哭點破 ]E<Z5G1HD  
狂出風拳真虎都格待住
yqq1a o  
O68-G  
= =+! w !20  
狂出冇野講啦 Ldz]FB|  
我冇寫明狂出wo WDIin6u-  
不過都好多謝你既意見

請勿抄襲
離線almerick
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-07-25
我要批評下你=_=講笑 V@`b7GM  
1.真十其實佢已經唔多mp了...以佢咁既str..800mp唔多,破解方法只要係佢後出一d招就破到了=_=連環技呢...你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... F0U %m   
2.十字其實格招唔錯=_=唔值得粒★..str都唔比真十低的...鬼哭都未必破到lee招... }MRgNr'k  
3.旋風炮拳....連技多得很= =基本上招招都連到=_= 0#J~@1Gf  
4.拳風格招其實同旋風炮拳差唔多=_=未至於你講到咁差....連招都唔少既.,... 1z6aMd6.  
5.破空腳都係唔只1粒★咁簡單=_=連技....真十都連到的=_= OX;(Mg|  
6.無影腳連技點會咁少=_=招招都連到= = 4@-tT;$  
學招次序... _R ii19k  
最好咁... k-| g  
破空拳-->真十字旋風拳-->十字旋風拳-->旋風炮拳-->破空腳-->無影腳-->拳風-->爆裂狂轟 jy!]MAP#Gk  
AfTm#-R  
以上只係意見來的....

BANK
<天才格鬥家!!>
耀昇之虎★悟地
蝙蝠俠★比提
文光隊長★迪雲
壞神經★域多
冰火尊者★天魔
STD
刺客-陸道(騫)
女真族-真(騫)
大小姐-璇瓏(騫)
PEAK
猛虎-louis
風女-windy
火人-firen
BOC
箭神-亨利
大魔術帥-哈利
小霸王-歷斯
TST
魔王_轟雷
腿王_旋風
肥佬_神探

離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-07-25
引用第22樓almerick2006-07-25 22:21發表的“”: }U_^zQfaj  
我要批評下你=_=講笑 .z,-ThTH@\  
1.真十其實佢已經唔多mp了...以佢咁既str..800mp唔多,破解方法只要係佢後出一d招就破到了=_=連環技呢...你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... ElW\;C:K*  
2.十字其實格招唔錯=_=唔值得粒★..str都唔比真十低的...鬼哭都未必破到lee招... MeBTc&S<  
3.旋風炮拳....連技多得很= =基本上招招都連到=_= 2.Vrh@FNRo  
4.拳風格招其實同旋風炮拳差唔多=_=未至於你講到咁差....連招都唔少既.,... bPOPoq1#  
.......
e#;43=/Ia  
}h;Z_XF&  
1.你up咁多野都係想話我差姐= =(心想:你講咁多野黎都廢口水) -NwG' U~  
2.我係話真十用得多mp,唔係平均黎講呀!! 3%)cUkD  
3.真十冇連環技架!!佢一打人,人地就彈走左,點連呀~就算其他招開始連先都唔得啦! w PR Ns9^  
4.十字只能格d廢招,超虎都係大家彈開,最多咪加番1-2粒 LLTr+@lj  
5.仲有呀!十字d str都唔比真十低?咁學真十黎做咩?.? bPFGQlmIO  
6拳風我冇野講,最多加番一粒(我對拳風唔係咁熟,因我唔係成日用) R@3HlGuRKw  
7.拳風格招冇可能同旋風炮拳差唔多 8`*5[ L~~/  
8.旋風炮拳個大旋風咁大,隔住左,點連?? $ Lstq_x+  
9.破空腳點連真十=_=佢踢第二腳已經踢走左人啦~ u* pQVU  
10.同no.9一樣 1 Gr^,Ry  
11.個學招次序我寫明啦!------->(我認為最好的= =) jv~#'=T'  
~RbVcB#  
總結:我有d認為你唔係用星仔
[ 此貼被赤劍神在2006-07-25 23:01重新編輯 ]

請勿抄襲
離線almerick
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-07-25
引用第23樓赤劍神2006-07-25 22:53發表的“”:
1.你up咁多野都係想話我差姐= =(心想:你講咁多野黎都廢口水) @TALZk'%  
2.我係話真十用得多mp,唔係平均黎講呀!! F[\T'{  
3.真十冇連環技架!!佢一打人,人地就彈走左,點連呀~就算其他招開始連先都唔得啦! t_Eivm-,B  
.......
C,W@C  
1.我唔係話你差=_= c:K/0zY  
2.咁你d意見就唔夠全面了 OG<*&V  
3.so我咪話:你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... DL,R~  
4.真十唔全中的話係比十字低str好多的,學招唔係睇佢str高唔高為先,係睇佢實用性高唔高 k H65k (  
5.拳風格招只係一個風大杏一6解,佢出手既格招力都係一樣,so差唔多 p_Xfj2E4c  
6.旋風炮拳個旋風大唔大唔係問題,只要用向前的招就得了(例:真十) <o()14  
7.破空第2拳未彈走的=_=只要好好把握時機就連到了 X{#^O/  
8.同no.7一樣

BANK
<天才格鬥家!!>
耀昇之虎★悟地
蝙蝠俠★比提
文光隊長★迪雲
壞神經★域多
冰火尊者★天魔
STD
刺客-陸道(騫)
女真族-真(騫)
大小姐-璇瓏(騫)
PEAK
猛虎-louis
風女-windy
火人-firen
BOC
箭神-亨利
大魔術帥-哈利
小霸王-歷斯
TST
魔王_轟雷
腿王_旋風
肥佬_神探

離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-07-25
引用第24樓almerick2006-07-25 23:09發表的“”:
1.我唔係話你差=_= 1<@lM8&.kO  
2.咁你d意見就唔夠全面了 9Y2u/|!.3  
3.so我咪話:你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... 5L6.7}B  
4.真十唔全中的話係比十字低str好多的,學招唔係睇佢str高唔高為先,係睇佢實用性高唔高 $!G|+OuTR  
.......
\KJTR0EB:>  
iJ58RY  
1.我就當你唔係話我差 i/! {k2  
2.我唔知個(破空)係指乜,就算唔係破空拳,腳踢完第二下,落黎個陣都要時間啦!仲點連?? ){GJgk|P  
3.真十你冇講明全中- -仲有呀,十字都有時唔會全中啦!我點知你話咩呀? jR1^e$  
4.但係我依家話明(mp)唔係實用 Nkb%4ofKqu  
5.咩叫(拳風格招只係一個風大杏一6解,佢出手既格招力都係一樣,so差唔多) AIl`>ac  
6.旋風炮拳用個陣已經彈到人地落左地下啦!點連?? f|~'(~Sr  
7.破空腳就算唔彈走,落黎個陣都要時間啦! =X'EDw  
8.同no.7一樣

請勿抄襲
離線almerick
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-07-26
引用第25樓赤劍神2006-07-25 23:57發表的“”:
1.我就當你唔係話我差 vIi&D;  
2.我唔知個(破空)係指乜,就算唔係破空拳,腳踢完第二下,落黎個陣都要時間啦!仲點連?? ]nV_K}!w  
3.真十你冇講明全中- -仲有呀,十字都有時唔會全中啦!我點知你話咩呀? jMWTNZ  
.......
!K_<7iExI\  
1.你話破空腳連唔到???落黎個陣都要時間啦??咁點解你又話破空腳可以連到破空腳?? \Q`#E'?  
2.咁當我講得唔夠清楚 LCRWC`%&  
3.我講既係:拳風格招只係一個風大d咁解,佢出手既格招力都係一樣,so差唔多 hBZh0x y  
4.旋風炮拳如果佢好近(即係食埋隻手),佢係連到真十字的,洗唔洗我整gif比你睇?? :n <l0  
5.同no.1一樣 ~>]Ie~E: (  
6.破空拳你中左,佢都係係個旋風既上,你衝上去用真十字咪得lo ; mV>k_AG  
7.無影腳你話連唔到...咁點解你又話佢連到破空腳???

BANK
<天才格鬥家!!>
耀昇之虎★悟地
蝙蝠俠★比提
文光隊長★迪雲
壞神經★域多
冰火尊者★天魔
STD
刺客-陸道(騫)
女真族-真(騫)
大小姐-璇瓏(騫)
PEAK
猛虎-louis
風女-windy
火人-firen
BOC
箭神-亨利
大魔術帥-哈利
小霸王-歷斯
TST
魔王_轟雷
腿王_旋風
肥佬_神探

離線至尊

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-07-27
引用第22樓almerick2006-07-25 22:21發表的“”: ;h~kB  
我要批評下你=_=講笑 dZ,7q_r,~  
1.真十其實佢已經唔多mp了...以佢咁既str..800mp唔多,破解方法只要係佢後出一d招就破到了=_=連環技呢...你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... tr 8 Q{  
2.十字其實格招唔錯=_=唔值得粒★..str都唔比真十低的...鬼哭都未必破到lee招... N:^4On VR  
3.旋風炮拳....連技多得很= =基本上招招都連到=_= 00W_XhJ  
4.拳風格招其實同旋風炮拳差唔多=_=未至於你講到咁差....連招都唔少既.,... }D ~m%%,  
.......
aIfB^M*c5  
我想講真十如果係第二招學唔係幾好lo~首先星仔加一點mp只係得5咋,而且仲有agi同埋str wo~,agi佢得9,一次加晒都係少,所以用埋eq都可能負(如果你係用勁+agi的eq唔好串我=="),咁都+到十幾lv到先算快啦,而佢的str得13,都要成31lv的時間wo~,加埋都四十幾lv啦,你學破空係ok的,不過學埋真十係46lv,所以你都冇幾多點加去mp到啦,所以我認為學十字同埋旋炮先會好d
離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-07-27
引用第27樓七聖尊2006-07-27 12:54發表的“”:
我想講真十如果係第二招學唔係幾好lo~首先星仔加一點mp只係得5咋,而且仲有agi同埋str wo~,agi佢得9,一次加晒都係少,所以用埋eq都可能負(如果你係用勁+agi的eq唔好串我=="),咁都+到十幾lv到先算快啦,而佢的str得13,都要成31lv的時間wo~,加埋都四十幾lv啦,你學破空係ok的,不過學埋真十係46lv,所以你都冇幾多點加去mp到啦,所以我認為學十字同埋旋炮先會好d
t1l4mdp  
# b= *hi`E  
唔係呀!我係話: :rmi8!o  
如果有勁人帶你升呀 _ZuI x=!  
= =

請勿抄襲
離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-07-27
y我加唔到拳風個張圖

請勿抄襲
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-07-27
almerick既意見,第二招學真十唔好,因為要800mp,學左破空拳先係好岩,可以屈機,第二招學旋風砲拳好d,因為佢可以爆sp,格招有80%同人格win,第三招先好學真十,因為到時有50幾lv,回mp快左,mp既數值都有1000或以上,所以我認為咁學會好d。
離線小悟地
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-07-31
why冇拳風?=_=
我一定會買5.0架~
我間小店:http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-6229.html
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2006-08-01
我認為學左旋風砲拳先到破空腳......旋風砲拳格招好少少...(個人認為)
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2006-08-02
好似好小野咁=.="
快速回復
限100 字節

上一個 下一個