切換到寬版
  • 2939閱讀
  • 33回復

[原創]*星仔招既分析*90%更新(6顆★為最高) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-07-25
引用第19樓chiutszchun2006-07-25 12:20發表的“”: $VWzv4^:  
風拳(狂出)用鬼哭點破  2JP?6N  
狂出風拳真虎都格待住
t\i1VXtO  
咩係風拳?
離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-07-25
引用第19樓chiutszchun2006-07-25 12:20發表的“”: JA(fam~ {  
風拳(狂出)用鬼哭點破 c%@~%IGF  
狂出風拳真虎都格待住
Eqbe$o`dd  
ShJK&70O  
= =+! cEc,eq|  
狂出冇野講啦 rAWl0y_m  
我冇寫明狂出wo +RV-VrV  
不過都好多謝你既意見

請勿抄襲
離線almerick
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-07-25
我要批評下你=_=講笑 {M r~%y4  
1.真十其實佢已經唔多mp了...以佢咁既str..800mp唔多,破解方法只要係佢後出一d招就破到了=_=連環技呢...你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... Y^2Qxo3"3  
2.十字其實格招唔錯=_=唔值得粒★..str都唔比真十低的...鬼哭都未必破到lee招... u:$x6/t  
3.旋風炮拳....連技多得很= =基本上招招都連到=_= C`n9/[,#  
4.拳風格招其實同旋風炮拳差唔多=_=未至於你講到咁差....連招都唔少既.,... i*CQor6|z  
5.破空腳都係唔只1粒★咁簡單=_=連技....真十都連到的=_= F|l`YtZZd  
6.無影腳連技點會咁少=_=招招都連到= = x8?x/xE  
學招次序... 5 n+ e  
最好咁... +K%pxuVh  
破空拳-->真十字旋風拳-->十字旋風拳-->旋風炮拳-->破空腳-->無影腳-->拳風-->爆裂狂轟 OR\DTLIl  
K- I\P6R`  
以上只係意見來的....

BANK
<天才格鬥家!!>
耀昇之虎★悟地
蝙蝠俠★比提
文光隊長★迪雲
壞神經★域多
冰火尊者★天魔
STD
刺客-陸道(騫)
女真族-真(騫)
大小姐-璇瓏(騫)
PEAK
猛虎-louis
風女-windy
火人-firen
BOC
箭神-亨利
大魔術帥-哈利
小霸王-歷斯
TST
魔王_轟雷
腿王_旋風
肥佬_神探

離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-07-25
引用第22樓almerick2006-07-25 22:21發表的“”: 8j ggc#.  
我要批評下你=_=講笑 / e|[SITe  
1.真十其實佢已經唔多mp了...以佢咁既str..800mp唔多,破解方法只要係佢後出一d招就破到了=_=連環技呢...你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... Jf?S9r5Q  
2.十字其實格招唔錯=_=唔值得粒★..str都唔比真十低的...鬼哭都未必破到lee招... Er"R;l]xJ  
3.旋風炮拳....連技多得很= =基本上招招都連到=_= K)/!&{7n}a  
4.拳風格招其實同旋風炮拳差唔多=_=未至於你講到咁差....連招都唔少既.,... U.RW4df%E  
.......
lMBX!9z  
O:;OR'N9  
1.你up咁多野都係想話我差姐= =(心想:你講咁多野黎都廢口水) ^p 2.UW  
2.我係話真十用得多mp,唔係平均黎講呀!! `u#;MUg  
3.真十冇連環技架!!佢一打人,人地就彈走左,點連呀~就算其他招開始連先都唔得啦! 2"leUur~rO  
4.十字只能格d廢招,超虎都係大家彈開,最多咪加番1-2粒 [email protected]+  
5.仲有呀!十字d str都唔比真十低?咁學真十黎做咩?.? ]D LZ&5pv  
6拳風我冇野講,最多加番一粒(我對拳風唔係咁熟,因我唔係成日用) ;h9-}F  
7.拳風格招冇可能同旋風炮拳差唔多 v._Egk0  
8.旋風炮拳個大旋風咁大,隔住左,點連?? L/q]QgCoA  
9.破空腳點連真十=_=佢踢第二腳已經踢走左人啦~ aGB0-;.t7  
10.同no.9一樣 BFMS*t`  
11.個學招次序我寫明啦!------->(我認為最好的= =) '7Mep ]  
t/KcXM  
總結:我有d認為你唔係用星仔
[ 此貼被赤劍神在2006-07-25 23:01重新編輯 ]

請勿抄襲
離線almerick
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-07-25
引用第23樓赤劍神2006-07-25 22:53發表的“”:
1.你up咁多野都係想話我差姐= =(心想:你講咁多野黎都廢口水) i`[#W(m  
2.我係話真十用得多mp,唔係平均黎講呀!! @B,j;2eb  
3.真十冇連環技架!!佢一打人,人地就彈走左,點連呀~就算其他招開始連先都唔得啦! PXw| L  
.......
[ rQMD^:M$  
1.我唔係話你差=_= I&L.;~  
2.咁你d意見就唔夠全面了 U^%9 )4bj  
3.so我咪話:你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... MV:W@)rg  
4.真十唔全中的話係比十字低str好多的,學招唔係睇佢str高唔高為先,係睇佢實用性高唔高 fy&#M3UA\U  
5.拳風格招只係一個風大杏一6解,佢出手既格招力都係一樣,so差唔多 &Nc[$H7<  
6.旋風炮拳個旋風大唔大唔係問題,只要用向前的招就得了(例:真十) )@}A r  
7.破空第2拳未彈走的=_=只要好好把握時機就連到了 fL!V$]HNt  
8.同no.7一樣

BANK
<天才格鬥家!!>
耀昇之虎★悟地
蝙蝠俠★比提
文光隊長★迪雲
壞神經★域多
冰火尊者★天魔
STD
刺客-陸道(騫)
女真族-真(騫)
大小姐-璇瓏(騫)
PEAK
猛虎-louis
風女-windy
火人-firen
BOC
箭神-亨利
大魔術帥-哈利
小霸王-歷斯
TST
魔王_轟雷
腿王_旋風
肥佬_神探

離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-07-25
引用第24樓almerick2006-07-25 23:09發表的“”:
1.我唔係話你差=_= wHx}U M"  
2.咁你d意見就唔夠全面了 tcZa~3.  
3.so我咪話:你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... & =G)NeT_  
4.真十唔全中的話係比十字低str好多的,學招唔係睇佢str高唔高為先,係睇佢實用性高唔高 Te# ]Cn|  
.......
PPEq6}  
>-!r9"8@  
1.我就當你唔係話我差 Qh*)pt]n  
2.我唔知個(破空)係指乜,就算唔係破空拳,腳踢完第二下,落黎個陣都要時間啦!仲點連?? G'u|Q mb1  
3.真十你冇講明全中- -仲有呀,十字都有時唔會全中啦!我點知你話咩呀? 'e F%  
4.但係我依家話明(mp)唔係實用 zm> >} 5R  
5.咩叫(拳風格招只係一個風大杏一6解,佢出手既格招力都係一樣,so差唔多) !X-9Ms}(d  
6.旋風炮拳用個陣已經彈到人地落左地下啦!點連?? z&O#v9.NE|  
7.破空腳就算唔彈走,落黎個陣都要時間啦!  Nj+a2[  
8.同no.7一樣

請勿抄襲
離線almerick
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-07-26
引用第25樓赤劍神2006-07-25 23:57發表的“”:
1.我就當你唔係話我差 +~N!9eMc  
2.我唔知個(破空)係指乜,就算唔係破空拳,腳踢完第二下,落黎個陣都要時間啦!仲點連?? 30s; }  
3.真十你冇講明全中- -仲有呀,十字都有時唔會全中啦!我點知你話咩呀? D93gH1z  
.......
/,!<Va;~  
1.你話破空腳連唔到???落黎個陣都要時間啦??咁點解你又話破空腳可以連到破空腳?? Q^L) Vp"  
2.咁當我講得唔夠清楚 3f"C!l]Xu  
3.我講既係:拳風格招只係一個風大d咁解,佢出手既格招力都係一樣,so差唔多 [ 7g><  
4.旋風炮拳如果佢好近(即係食埋隻手),佢係連到真十字的,洗唔洗我整gif比你睇?? >%u@R3PH]  
5.同no.1一樣 AotCX7T2T  
6.破空拳你中左,佢都係係個旋風既上,你衝上去用真十字咪得lo #.H}r6jqs  
7.無影腳你話連唔到...咁點解你又話佢連到破空腳???

BANK
<天才格鬥家!!>
耀昇之虎★悟地
蝙蝠俠★比提
文光隊長★迪雲
壞神經★域多
冰火尊者★天魔
STD
刺客-陸道(騫)
女真族-真(騫)
大小姐-璇瓏(騫)
PEAK
猛虎-louis
風女-windy
火人-firen
BOC
箭神-亨利
大魔術帥-哈利
小霸王-歷斯
TST
魔王_轟雷
腿王_旋風
肥佬_神探

離線至尊

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-07-27
引用第22樓almerick2006-07-25 22:21發表的“”: l(!/Q|Q|  
我要批評下你=_=講笑 I `T1Pll  
1.真十其實佢已經唔多mp了...以佢咁既str..800mp唔多,破解方法只要係佢後出一d招就破到了=_=連環技呢...你講佢係出先既連環技??如果唔係係得破空1埋拳風連唔到ja.... BJk Z2=  
2.十字其實格招唔錯=_=唔值得粒★..str都唔比真十低的...鬼哭都未必破到lee招... H}/05e  
3.旋風炮拳....連技多得很= =基本上招招都連到=_= Wpr ,j N8b  
4.拳風格招其實同旋風炮拳差唔多=_=未至於你講到咁差....連招都唔少既.,... rOcg+5  
.......
MLr-, "gs  
我想講真十如果係第二招學唔係幾好lo~首先星仔加一點mp只係得5咋,而且仲有agi同埋str wo~,agi佢得9,一次加晒都係少,所以用埋eq都可能負(如果你係用勁+agi的eq唔好串我=="),咁都+到十幾lv到先算快啦,而佢的str得13,都要成31lv的時間wo~,加埋都四十幾lv啦,你學破空係ok的,不過學埋真十係46lv,所以你都冇幾多點加去mp到啦,所以我認為學十字同埋旋炮先會好d
離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-07-27
引用第27樓七聖尊2006-07-27 12:54發表的“”:
我想講真十如果係第二招學唔係幾好lo~首先星仔加一點mp只係得5咋,而且仲有agi同埋str wo~,agi佢得9,一次加晒都係少,所以用埋eq都可能負(如果你係用勁+agi的eq唔好串我=="),咁都+到十幾lv到先算快啦,而佢的str得13,都要成31lv的時間wo~,加埋都四十幾lv啦,你學破空係ok的,不過學埋真十係46lv,所以你都冇幾多點加去mp到啦,所以我認為學十字同埋旋炮先會好d
~TqT }:,H  
A&"%os  
唔係呀!我係話: ^x m$EY*Y,  
如果有勁人帶你升呀 ?6"{!s{v  
= =

請勿抄襲
離線赤劍神

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-07-27
y我加唔到拳風個張圖

請勿抄襲
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-07-27
almerick既意見,第二招學真十唔好,因為要800mp,學左破空拳先係好岩,可以屈機,第二招學旋風砲拳好d,因為佢可以爆sp,格招有80%同人格win,第三招先好學真十,因為到時有50幾lv,回mp快左,mp既數值都有1000或以上,所以我認為咁學會好d。
離線小悟地
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-07-31
why冇拳風?=_=
我一定會買5.0架~
我間小店:http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-6229.html
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2006-08-01
我認為學左旋風砲拳先到破空腳......旋風砲拳格招好少少...(個人認為)
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2006-08-02
好似好小野咁=.="
快速回復
限100 字節

上一個 下一個