切換到寬版
  • 3306閱讀
  • 16回復

柏高的手槍 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線hoho97

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-02-14
柏高的手槍
— 本帖被 牙奇 執行鎖定操作(2007-07-06) —
打敗上x之手後,佢地去左日本輕鬆一下~佢地去左機場坐fly機.約30mims之後,柏高:快要餓死啦,有沒有東西給我eat呀?空姐:有呀~請問您要什麼東西呢?柏高:嗯..我要酒一杯,飯一碟。空姐:好的~立即去準備給你。..........空姐:先生,我們為你做了啦。柏高:謝了。.....一小時之後......柏高:oh~食物有問題...肚痛呀。.....到了日本了,柏高還沒拉完。,空姐現身了:是安雅和她的魔界植物 她們衝入洗手間,說:胖子,去死啦!!!!柏高用火機大爆炸擋了一會...連那來了,說:安雅~做得好~安雅:多謝師父~之後柏高出手了~用火機大爆炸燒佢...她們一點是也沒有,之後,她們還手了,狂出招..柏高快死了,突然,有一枝槍落在柏高手中~柏高:嗯? 手槍:柏高主人我是來幫主人你的。 (g3DI* Z  
連那安雅:是什麼?柏高一話不說,向她們開槍了~竟然可以把她們殺掉~連那:安雅~走吧~
離線grant
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-02-14
very good 42=/$V  
can you give me skill
1條評分
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-02-14
引用第1樓grant2006-02-14 11:22發表的「」: NY/-9W5T4  
very good LY2 QKjgP  
can you give me skill
W?gelu]  
嚴禁灌水或離題!警告1次!
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-02-14
個故事作得好到無倫.....殺左佢仲識走.....字打得錯好多....
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-02-14
引用第3樓可樂2006-02-14 20:16發表的「」: YXIAVSnr  
個故事作得好到無倫.....殺左佢仲識走.....字打得錯好多....
-+W E9  
認同~
離線hoho97
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-02-15
引用第3樓可樂2006-02-14 20:16發表的「」: MLN+ BuS  
} ^WmCX2a  
嗯-3-我作左15min同小三情到....算係咁....
離線hoho97
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-02-15
引用第4樓~yikman~2006-02-14 20:25發表的「」:
認同~
[p_<`gU?  
我得小三情到....我諗我唔會再作洛去..因為實在太多負x平價.....以免加重呢個論既負擔....
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-02-16
引用第6樓hoho972006-02-15 21:41發表的「」:
我得小三情到....我諗我唔會再作洛去..因為實在太多負x平價.....以免加重呢個論既負擔....
HrHtA]  
請勿在2分鐘內連發2個post!口頭警告1次!再犯1次警告~
離線hoho97
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-02-16
引用第7樓~yikman~2006-02-16 08:18發表的「」:
請勿在2分鐘內連發2個post!口頭警告1次!再犯1次警告~
<J-.,:  
多謝你既原諒!我會記住的!
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-02-16
引用第8樓hoho972006-02-16 10:50發表的「」:
多謝你既原諒!我會記住的!
+<fT\Oq#  
口頭警告/警告不需回覆[因有呃post成份]!
離線可樂
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-02-20
引用第5樓hoho972006-02-15 21:39發表的「」:
嗯-3-我作左15min同小三情到....算係咁....
LknV47vd  
期實想同你講…小三情度唔只作到e d我小三已經作到比你好多多既文章,而且e家電腦科技發達,一代比一代先進,你和發現你下一代好可能電腦智識比你高。入番題:我幫你打過篇,我自己修正過: 3 ]w a8|  
o^Qy71Uj  
(打敗上帝之手之後,迪雲等人去左日本休息一下~他們坐飛機.大約三十分鐘之後…) '25zb+ -  
柏高:快要餓死啦,有沒有食物給我吃呀? <=@6UPsn2  
空姐:有的~請問您要什麼東西呢? Xw&vi\*m  
柏高:嗯..我要一杯酒,一碟飯。 QsyM[;\j:  
空姐:好的~立即去準備給你。 m.c2y6<=  
空姐:先生,我們為你做了啦。 Nzl`mx16  
柏高:謝了。 Kc+TcC  
(一小時之後…) ww)ow\  
柏高:糟了~食物有問題...肚子很痛。 c!]yT0v&s  
到了日本了,柏高還沒去完洗手間。 6k;>:[p  
她們衝入洗手間 1HUe8m[#3  
空姐:期實我們是安雅和魔界植物。 yXBWu=w3`O  
空姐:胖子,接招吧!!!! 2C#b-Y 1~N  
(柏高用火機大爆炸擋了一會) Xuj=V?5  
連那來了 Za7!n{? 0  
連那說:安雅~做得好~ 9eEA80i7  
安雅:多謝師父~ I?CfdI  
J/\^3rCB  
改到無晒心機...完全改冇可改
4條評分
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-02-20
引用第10樓可樂2006-02-20 22:24發表的「」:
期實想同你講…小三情度唔只作到e d我小三已經作到比你好多多既文章,而且e家電腦科技發達,一代比一代先進,你和發現你下一代好可能電腦智識比你高。入番題:我幫你打過篇,我自己修正過:
(打敗上帝之手之後,迪雲等人去左日本休息一下~他們坐飛機.大約三十分鐘之後…) x{1S!A^  
柏高:快要餓死啦,有沒有食物給我吃呀? hlFvm$P`M  
.......
XRXQ 7\n  
可樂幾有心機改,唔錯~ K.42 VM)F  
加你d威望同錢吧!
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-02-22
可樂,你寫得真係好好呀!!!

離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-02-23
引用第12樓疾風之龍2006-02-22 22:19發表的「」: r^;1Sm  
可樂,你寫得真係好好呀!!!
Pk )H( ,  
嗯~ 077 wk  
我都覺得唔錯,但如可樂自已加多d內容就更荀啦 XDD
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-02-23
係囉!!!希望加多少少啦!!!

離線hoho97
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-03-09
引用第13樓~yikman~2006-02-23 08:52發表的「」:
嗯~ |^ J5YwCf  
我都覺得唔錯,但如可樂自已加多d內容就更荀啦 XDD
]3CW b>!_  
可樂不愧為作野同改圖大王~連我唯1可以做的其他lfo野都做埋~很好....
離線~yikman~
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-03-16
引用第15樓hoho972006-03-09 22:55發表的「」:
可樂不愧為作野同改圖大王~連我唯1可以做的其他lfo野都做埋~很好....
-5<G^AS  
我都認同~ i#(+Kxr]>  
but路少的作品更是完美~ Y>I9o) KR  
他改圖ge技術超乎水準,創作更是成功成為LFO故仔冠軍...