切換到寬版
  • 4557閱讀
  • 62回復

[其他]悟地分析(15%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線鋼鍊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-17
^8KxU  
悟地 -Woody 6 2#@Y-5  
耀昇書院的搏擊社的隊長,為人心思細密,觀察力強,處情冷靜,加上俊俏的臉孔,深受女同學熱烈歡迎。 d uP0US  
角色取得方法: NvC @  
產品包 復刻版 X-CARD Yahoo! $zM \Jd  
    OK      OK          OK        OK (&SPMhs_|(  
  角色起初能力: #(QS5J&Qq  
能力 能力值 每加1點的效果 +Sc2'z>R  
HP      515        5.5 pg Q^w0BQV  
MP      560          7 ^5Zka!'X2Z  
SP    515          5.5 . '>d7  
STR  14          1.4 7g$*K0m`  
DEF    11          1.1 Y-lwS-Ii  
AGI    12            1.2 OLo?=1&;;  
我覺得先用哂普通裝 ^ WF_IH&  
王衣,王連,迷手,炎盾,王頭,豬鞋啊 aLl=L_  
接著用龍心,中連,元手,中手 !mmSF1f  
注:用羅手都可以,用龍心因為佢的+mp點高 %(|-+cLW+  
+上悟地mp1點+7 8DX5bB  
sp要1100-1200左右 7 0PGbAD  
因為要用中連 +/ {lz8^,  
所以係好易用到,因此建議玩家用 <0;G4fE7[H  
我的用了裝圖 d3\KUR^  
Bi Dyr  
我的本身能力值 4V c``Um  
O`$\P lt|v  
招式 +koW3>  
Lr 9E02  
鬼車腿  真虎  奧義 \u04m}h]  
超虎      音都    真狂虎 %k<+#j6ZH  
虎翔      狂虎    昇空鬼車 Sk:x.oOZ  
站立樣子 :|8!w  
Apj[z2nr  
!1%Sf.`!_  
I5)$M{#a  
跳攻 $&!|G-0'  
<*+[E!oi  
跳防 ~k%X W$cV  
[ 此帖被鋼鍊在2008-06-18 20:41重新編輯 ]
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-17
鬼車腿  招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! u%6b|M@P  
(影片要等待,等jackpeople教我用 hd,O/-m#  
 4CtWEq  
學習途徑 消耗能力 學習點數 yu@Pd3  
開創角色時 180MP      40 fdHFSnQ g  
出招方法 bR1Q77<G\  
抽拳拳 7F_N{avr  
鬼車腿起手 kZ]pV=\Y*  
鬼車腿出招的第一部分 ur7S K(#  
鬼車腿出招的第2part (Q&O'ng1  
鬼車腿收手  @6%7X7m  
招式介紹:先頭向下,接著倒立5個身位左右,再收尾 7z&$\qu2  
招式優點:可以連招,魔用量低,可斜上下出 mi7~(V>  
招式缺點:低攻,低防,格招普通),後面冇防 ,b5vnW\  
打關實用度:◎◎◎ 6'x3g2C/  
vs實用度:◎◎◎ )/Gi-::  
音速刀 dc_2nF  
招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! g_! xD;0  
)]LP8 J&  
學習途徑 消耗能力 學習點數 5iI(A'R[7  
打嬴冰火皇后島 200MP 50 j,SZJ{ebXg  
出招方法 zD<8.AIGC  
擋左/右拳 =6f)sZ pPh  
6__HqBQ  
招式介紹:先伸出手,再發射2的刀形元力 /"8|26  
招式優點:魔用量低,可斜上下出,唯一一招悟地的遠攻 y&eU\>M  
招式缺點:低攻,低防,後面冇防 UR S=1+  
打關實用度:◎◎ ~;YkR'q0_  
vs實用度:◎◎◎★ I~Qi):&x  
虎翔霸 _3NH"o d  
招式圖示 復刻版 X-CARD Yahoo! 1~},}S]id  
! qHB?]  
(影片) yjq|8.L[ G  
學習途徑 消耗能力 學習點數 7Ka4?@bQ  
進入體育館 300MP 100 ori[[~OyB  
出招方法 i2;,\FI@t%  
抽左/右跳 Vg :''!4t2  
招式優點:可以逃走,魔都算低 'NCx<0*  
招式缺點: 低攻,格招力超低 VR%*8=  
打關實用度:◎◎ Z6Z/Y()4Tl  
vs實用度:◎◎ xP;>p| M  
狂虎斬 .<xD'54  
招式圖示 yq<W+b/  
復刻版 X-CARD Yahoo }f % Qk0^  
                OK            OK lDF7~N9J_  
消耗能力 學習點數 R=$}uDFmW  
150MP        40 $9xp@8b\_  
出招方法 V]"pM]>3X  
擋下攻 tA,J~|+f:  
HD1/1?y!@q  
招式介紹:行前1-2身位,再用手打落地 JiuA"ks)  
招式優點:魔用量低,學點低 U.b|3E/^  
招式缺點:低攻,低防,後面冇防,係悟地最低攻的1招 Y7 K2@257  
打關實用度:◎ E1`_[=8a9  
vs實用度:◎ R~|(]#com  
,U+>Q!$`\^  
ue4 {h  
#?eM Ews  
;O 5Iu  
wehiX7y  
Twr,O;*u=  
[ 此帖被鋼鍊在2008-06-18 20:40重新編輯 ]
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-17
備用post2
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-17
備用post3
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-17
2個備用post夠啦 <Lt"e8Z>x  
/TIt-c  
ps:可唔可以cut細啲圖呢? t("koA=.  
好難睇,又load得耐
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-18
你悟地配點太差-_-
離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-18
woody好似血太少bo +%~me?  
回:咁就10% *YX:[email protected]  
唔好玩啦 U2~|AkL  
呢到頂多2-3%
離線冰牙冰牙
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-18
點解咁低防......
離線冰牙冰牙
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-18
引用第7樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:53發表的  : , 0?_? GO  
點解咁低防...... [表情]
又少野...又多錯字.......廿一 = 翔 5B3sRF}  
竹 大 =  奧 廿戈 = 義
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-18
引用第8樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:55發表的  : `?d` #) Ck  
又少野...又多錯字.......廿一 = 翔 uE.. 1N&*  
竹 大 =   奧 廿戈 = 義
NZ+TTMv  
你咁會比人扣分的.... "od 2i\  
一下post2個post RS2uk 7MB  
回:頂多都係5-6%吧,而且你加錯點
最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-18
引用第5樓※牙傑§於2008-06-18 11:23發表的  : bH%d*  
你悟地配點太差-_-
CWb*bw0  
點解咁講? I(z16wQ  
引用第6樓kaisanglo於2008-06-18 11:25發表的  : *-E'$  
woody好似血太少bo =yPV9#(I/  
回:咁就10% :edy(vC<  
唔好玩啦 \9}DAM_  
呢到頂多2-3%
B!4~A{  
我到150lv會轉埋中手中連 0E@*&Ru  
NuXII-  
得  ,Z8)DC=  
ghTue*A  
改番做5%好味?  LYyud  
引用第7樓冰牙冰牙於2008-06-18 11:53發表的  : &fE2zTz  
點解咁低防...... [表情]
%kP=VUXj  
因為味爆攻防 M5N #xgR  
引用第9樓飛龍天牙於2008-06-18 12:20發表的  : ]U Gk"s5 A  
x X.{(er  
你咁會比人扣分的.... s'BlFB n  
一下post2個post w/9%C(w6  
回:頂多都係5-6%吧,而且你加錯點
K.b :ae^k  
+點係自由的 8KsPAK_  
!bCaDTz  
+上我153lv就爆哂攻防 h&rZR`g  
Sf2xI'  
150lv就過1800攻防 Xwd9-:  
[* |+ it+!  
4500mp唔過份 "kjSg7m*:  
l]~IZTC  
我打迪下用真虎(因為快過超虎)都岩岩夠用 }q, dJE  
O .jCDAP  
反正用超虎都差唔多 z:&/O&?  
| 3`8$-  
但超虎我招野低lv T`GiM%R;g  
((=T E  
mp多d係咁 g|tclBx  
WYIv&h<h"  
仲有mp多少係睇你出得密唔密 +fQJ#?N2n  
N686~  
有人悟地得超虎但有8000幾mp Q^X}7Z|T  
dfh 1^Go  
+上我的裝係得咁多
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-18
多謝分析!
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線龍龍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-18
+點唔係咁好
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-18
引用第12樓龍龍於2008-06-18 18:21發表的  : nYe:$t3F=  
+點唔係咁好
"]OROJGa  
要我講幾多次啊 9TwKd0AT$&  
M`E}1WNQ?]  
+點係自由 1 MmEP  
gEw9<Y  
比個例子你渣
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-18
開多左
離線狂龍戰士
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-18
多謝~做得幾好
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-18
比起之前某個悟地分析你算係做得好好架啦 mkrVeBp  
加油,快d做好佢^^

樓主留言:

多謝啊 lD-2 5~YV  
^Ai QNL}  
本身等做龍易果個教我影片 1N<n)>X4  
z 4;@"B  
但佢exam,唔on ?[P>2oz  
oB~V~c}8x  
現在搵緊啊劍心沖好涼

離線laptak
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-18
引用第10樓鋼鍊於2008-06-18 13:42發表的  :
+點係自由的
+上我153lv就爆哂攻防
.......
R[)bGl 6#  
我想講悟地150lv 2900mp 有車手打 啲mp有特
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-18
引用第17樓laptak於2008-06-18 20:43發表的  :
我想講悟地150lv 2900mp 有車手打 啲mp有特
P}qpy\/(4  
我想講我悟地147lv EU0 4U  
l2}X\N&q  
+上悟地2轉2300mp都夠用囉
離線laptak
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-18
引用第18樓鋼鍊於2008-06-18 20:45發表的  :
我想講我悟地147lv
+上悟地2轉2300mp都夠用囉
ts}OE  
我咪話有特lo #NYHwO<0-  
你仲話4500mp
快速回復
限100 字節

上一個 下一個