切換到寬版
  • 27243閱讀
  • 472回復

[遊戲手繪圖]為大家送上第9幅畫 茱迪 +琪琪的留言 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛星奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-24
— (牙歷) 有點不雅= = (2008-07-02 21:53) —
今天好無聊..又悶 e:DkGy`-s  
畫下畫晒下時間...點知念念下念到呢樣>< e& 7JpT  
睇來我把呢3個人物動漫化高左 PH`9MXh  
呀...呢個夠景係咪迪迪 星星 米米來? JmPHAUd  
又好似畫得唔係好好喎 W)9K`hM6  
${+ @gJ+S  
可能唔夠清..我用手機影的.. ElS9?Q+  
希望唔好踩到進 W4[V}s5u  
-cZDG t  
9l}FU$  
u1t% (_h  
[E+$?a=  
HHiT]S9  
WtViW=j'  
*\=.<|HZ  
大家可能頂不住性感米米吧  ?z}=B  
大家唔覺有咩特別嗎  ~7Ts_:E-  
你唔見米兒見到咩吧 eAX )^q  
====================== [P Q?#:r  
性感安雅 色色迪雲 rrQQZ5fhb  
hfnN@Kg?B}  
終於送出第二幅比大家古 _$= _du  
oh!!唔小心把雅雅全祼= = |_o=^?z'  
用水刻住一半吧 那上半身點!!? qP{/[uj[K  
用手吧=_= Uu!f,L;ty  
我又把雅雅動漫身材好好化=_= J\d3N7_d  
但我把迪迪色色化呢 % FXfqF9  
性感安雅 色色迪雲 /3e KN  
8CnRi  
an4GSL  
s4 6}s{6   
=:DaS`~V  
HFwN  
H2Z1TIh  
Sl-v W  
,oaw0Vw  
`VKf3&|<A  
,Vh.T&X5  
0TN;86Mo  
迪雲的真面目 仲被屈... p[<Dk$7K  
我對迪雲改觀 &8%e\W\K:/  
<,3^|$c%  
================ vr0WS 3  
呢次畫得好差好差的講 xZ|Y ?R5m  
肯景個d又單調 *GxTX3i}vc  
其他野又間單 &krwf ]|  
N` aF{3[  
當然= = 43={Xy   
我每日都好多野做 .u:81I=w(  
依家又好眼訓 G2t;DN(  
{.Z}5K  
不果最性感要等到開古個時 2R=DB`3  
就提早一日 明天吧 5QPM t^  
大家古下之後吧 xqC+0{] y  
)t$,e2FY  
w4W_iaU  
+<xQM h8  
pX&pLaF  
開古== I4i2+ *l}  
又單調左 太累了本人 ?_"+^R z  
o&`<+4 i  
2WtRJi?b|  
w;k):; $  
e *@{%S  
 1WY/6[  
======================= S/Fkw4%  
蓮娜同奧龍出場- - Fx5d:!]:$?  
奧龍好淫喎 KN7^:cC  
蓮娜唔會過火吧= = vhsk 0$f   
Jrg2/ee,*  
岩岩我老爸去左買電話 買左1700$= = 2zVJvn7  
太開心了 買左反來ke左唔夠一陣電 ,hq)1u  
就馬上貼了 >w< F%i^XA]a*  
Kw8u`$Ad7  
我遲左到 無係星期六貼 mN!lo;m5  
我錯了>< 我夜d貼張蓮娜q版當保數同明天古吧 =+-Yxh|*  
jeGj<m  
0A,]$Fzt  
F)s{PCl  
]%BWIqbr  
AtF3%Z v2  
{e+- vl  
v2H#=E4cZ#  
〔夜雲〕古中左 恭喜!! zX0md x<|<  
  ~4s'0 w^  
ZO4*sIw%  
5B&;uY  
================== C?i >.t  
性感回歸 唔玩開古 性感性感 唔太過火 = =冏 %]I ZLJ  
&^}6 9  
旋旋丹丹的將來 |1ST=O7.LH  
丹丹成身雞肉 好像仲唔係畫得好像=_= 我仲要加油畫雞肉>< YO}1( m  
旋旋呢? orz wjh=Q  
do左d咩來!? _)]+hUw Y  
唔好問我吧- - 係咪好樣? SB5&A_tr  
td4[[ /  
a bJ" [  
AJSx%?h:6  
嘔 呢d係將來 我們d將來呢? qTAc[Ko  
================= ~mO62(8m  
成人版姬絲 br0++}vwL  
畫到成個十足十成人姬絲=0= 7\f\!e <  
畫得好像唔太好- - Ee@4 %/v  
>nw++[K_  
n>A98NQ  
================== 2Fz|fW_  
亞真- - 唔知點講好 lY{FSGp  
感覺上比我畫到=_=""" (tCUlX2  
講真 畫反自己的畫風好d = = ]S(%[|  
太動漫了=_= $KLD2BAL  
d3W0-INL  
---------------------- Mz1G5xcl  
幻音神巫 81hbk((  
頭髪自已改 個嘴改左一d BCe|is0  
今次畫得正常反=.= y_HN6  
本人覺得唔係好好lo 7<jZ`qdq_  
=xNv\e  
/Nr*`l  
F29v a  
================= >~`r:0',  
0神先畫茱迪 = =沒咩心畫 好眼訓 {X*^s5{;H  
畫到茱迪 一種感覺唔知點講好>< Yr w$  
大家可能唔滿意茱迪吧=3= rp6q?3=g  
+&Hr4@pgW  
jMbC Y07v  
6gT5O]]#o  
================== B9T!j]'  
琪琪的留言 mk3_  
e]T`ot#/  
C=s1R;"H  
琪琪畫完!? p|Q*5TO  
錯- - 明天送上琪琪吧~~ cwm_nQKk  
================= b:R-mg.VT{  
畫完琪琪到(性感)楊玲 z81esXl  
{q<03d~9|G  
ps:全女角差邊隻?(巫神我一定唔畫) zO V=9"~{  
[ 此帖被我愛星奇在2008-08-01 02:00重新編� ]
3條評分
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-24
話說d人條腰...好幼-_-

樓主留言:

你指誰呢><””

離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-24
迪迪就好好,但星仔有DKK地= = O:{U^K:*  
米兒淫笑中? (mtoA#X1:h  
|A%<Z(  
P.S點解甘多藍藍路ga= = 2kv7UU#q2  
      個個都比M記洗左腦?
[ 此帖被iojknm在2008-06-24 17:48重新編輯 ]
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星仔-_- % aUsOB-RV  
zE)~0v4  
有雞肉但係條腰又咁幼-_- a=XW[TY1  
X[2[!)Rk  
有d怪怪地

樓主留言:

我好少畫"雞"肉 BS q)RV/3  
本人仲未識畫=]

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-24
引用第2樓iojknm於2008-06-24 17:16發表的  : 9umGIQHnil  
迪迪就好好,但星仔有DKK地= = 5j"1z1_&  
米兒淫笑中?
S bsouGD,{  
難度她望着你 'mdMq=VI  
想走來你面前...然後..
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星仔好似瘦左d...-_-

樓主留言:

難度你想距2個肥?

離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-24
米兒的動作令我好懷疑

樓主留言:

懷疑咩呢@@?  W^g[L:s  
唔通距想色有你>w<”?

本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-24
星仔.......個人認為 pe04#zQK  
<"&'>?8j  
t Y1Et0  
好木水8- - oJ;rc{n-  
0.(<'!"y  
無啦啦變左大眼仔 -o-

樓主留言:

哇..動漫化真係唔得啦 whc[@Tyx  
睇來唔好動漫化啦 x%BF {Sw  
正常會唔會好呢 T|'&K:[TJ  

想像一切都是幻象.真理就是王道
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-24
ok la.......= =
^_^徐子珊^_^
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-24
星仔隻腳超長= =

樓主留言:

我把呢3個人物動漫化高左 == "

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-24
大家可能頂不住性感米米吧 x u,htx  
大家唔覺有咩特別嗎 1f;or_f#k?  
你唔見米兒見到咩吧 UPO^V:.R4  
好似好驚 我明天也送上米米見到咩吧
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-24
引用第10樓我愛星奇於2008-06-24 21:57發表的  : i* gKt jx  
大家可能頂不住性感米米吧[表情] #S *pD?VZ  
大家唔覺有咩特別嗎 AA.Ys89V  
你唔見米兒見到咩吧 x\]z j!  
好似好驚 我明天也送上米米見到咩吧
SJ[AiHR  
見到有兩個色狼撘住佢= =
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-24
全中 但前個到仲有d野 HoV{Uzm  
明天開古米米見到咩吧
離線嵐天白雲
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星奇好似吸毒咁
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-24
肌肉腸

樓主留言:

ORZ 錯- -

離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-24
畫哂女角a_a
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-24
引用第14樓cooldude於2008-06-24 22:19發表的  : u i s:\Uc  
肌肉腸
yVbg,q'?  
我都係鍾意雞肉腸多d...  :D ?K= gg<  
芝士腸都好~ &6|6J1c8  
9+WY@du+  
p.s.好鬼好奇米米到底見到d咩咁既樣-_-?

樓主留言:

司華力腸唔錯Y

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-24
引用第15樓@@俠俠@@於2008-06-24 22:38發表的  : ;ph +ZV  
畫哂女角a_a
cOj +}Hz58  
你想看下全性感女角a_a?
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-24
引用第12樓我愛星奇於2008-06-24 22:12發表的  : DbPBgD>Q  
全中 但前個到仲有d野 N@%xLJF=N>  
明天開古米米見到咩吧 [表情]
 ^qSf  
米米見到型男
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-24
引用第18樓daviswys於2008-06-24 22:48發表的  :
見到型男
_ZvX"{ y~  
有咩可能呢  %@,:RA\pm  
係人都知一定係惡搞野 H6+st`{  
快速回復
限100 字節

上一個 下一個