切換到寬版
  • 32434閱讀
  • 513回復

足球討論區 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 360樓  發表於: 2009-05-10
排名  球隊 賽事 勝利 和賽 輸賽 得失球差  得分

1       利物浦    36       23       11         02            46           80

2        曼聯       34       25       05         04            40           80

3       車路士    35       22       08         05            38           74

4       阿仙奴    35       19       11         05            31           68

5   阿士東維拉36       16       10         10            05           58

6       愛華頓    36       15       12         09            14           57

7        富咸       36       13       11         12            06           50

8        熱刺       36       13       09         14            01           48

9      韋斯咸     36       13       09         14           -02           48

10       曼城       35       14       05         16            10           47

11       韋根       35       11       09         15           -09           42

12      史篤城    36       11       09         16           -16           42

13       保頓       36       11       07         18           -11           40

14  布力般流浪36       10       10         16           -18           40

15   樸茨茅夫   36       09       11         16           -20           38

16      新特蘭    36       09       09         18           -17           36

17       侯城       36       08       10         18           -24           34

18      紐卡素    35       06       13         16           -19           31

19   米杜士堡   35       07       10         18           -26           31

20      西布朗    36       08       07          21          -29           31

西布朗無啦啦羸左 2 場
呢家米堡 , 找卡數 , 西布朗同分
可能想係季尾上力護級 .. ..
但下場對利記
都係降班算啦
.
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 361樓  發表於: 2009-05-10
西布朗場場開大

好恐怖......

西布朗加油!
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 362樓  發表於: 2009-05-10
利記要加油牙,繼續留係榜首><
msn:[email protected]
~~~~多多支持我間商店啦各位~~~~
http://ibbs.hk/read.php?tid=61913
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 363樓  發表於: 2009-05-10
C朗又入罰球........

tevez起腳中楣..

tevez入波
[ 魚旦二號在2009-05-10 21:18重新編輯此帖 ]
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 364樓  發表於: 2009-05-11
引用第363樓魚旦二號於2009-05-10 21:13發表的  :
C朗又入罰球........
tevez起腳中楣..
tevez入波

車仔炒槍手 1 : 4  
槍手 1 開波好好架
可惜比車仔搞一搞到亂哂
.
離線神丁
發帖
icash
只看該作者 365樓  發表於: 2009-05-11
引用第364樓牙良於2009-05-11 16:21發表的  :
車仔炒槍手 1 : 4  [表情]
槍手 1 開波好好架 [表情]
可惜比車仔搞一搞到亂哂 [表情]

阿仙奴win同輸結果佢都係第四- -不如省番d力- -
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 366樓  發表於: 2009-05-11
引用第365樓神丁於2009-05-11 17:46發表的  :
阿仙奴win同輸結果佢都係第四- -不如省番d力- -

睇見用 V 11 打單箭頭 , 法比安斯基打正選 - _ - "
都知雲格咩都無所謂 = S

希望下場對 MU 出盡全力 = D
阿仙奴加油 , 阿仙奴努力 = ]

P . S : 我咁大個仔第 1 次支持阿仙奴的 .. .. ..
.
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 367樓  發表於: 2009-05-12
第一球法比安斯基要負小小責任

因為ALEX頂個球其實落點雖然靚

但係如果法比安斯基微微伸一伸手其實已經救到

安歷卡個球一個字形容

靚靚靚靚靚靚呀!!!~~~~
離線loklok5978
發帖
icash
只看該作者 368樓  發表於: 2009-05-13
引用第362樓tonnykira於2009-05-10 19:39發表的  :
利記要加油牙,繼續留係榜首><

利記依家都唔係榜首 點繼續留係榜首

離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 369樓  發表於: 2009-05-13
引用第368樓loklok5978於2009-05-13 06:58發表的 :

俾我發下夢都好丫=,=
http://ibbs.hk/read.php?tid=61913
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 370樓  發表於: 2009-05-13
引用第368樓loklok5978於2009-05-13 06:58發表的  :

留意佢發 PosT 既時間 - _ - "
個陣利記仲係榜首既 = ]

引用第369樓tonnykira於2009-05-13 16:58發表的  :

俾我發下夢都好丫=,=

想問 , tonnykira係支持邊隊架 = )
利記 ?
.
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 371樓  發表於: 2009-05-14
引用第370樓牙良於2009-05-13 17:19發表的 :
想問 , tonnykira係支持邊隊架 = )
利記 ?

我當然係支持利記啦><
利記最強的!!
====================
巴塞又棒盃了=0=
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 372樓  發表於: 2009-05-14
畢爾包我淨係識費蘭度洛蘭迪同埋Nava

其他我都唔識- -"
離線神丁
發帖
icash
只看該作者 373樓  發表於: 2009-05-16
引用第372樓魚旦二號於2009-05-14 20:58發表的  :
畢爾包我淨係識費蘭度洛蘭迪同埋Nava
其他我都唔識- -"

你好叻架啦- -我一個都唔識- -
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 374樓  發表於: 2009-05-16
阿記Vs曼聯仲未開記錄...
離線中毒腦人

發帖
icash
只看該作者 375樓  發表於: 2009-05-16
引用第374樓魚旦二號於2009-05-16 21:08發表的  :
阿記Vs曼聯仲未開記錄...

曼聯和左都攞盃
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 376樓  發表於: 2009-05-16
法比安斯基守真係好危
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 377樓  發表於: 2009-05-16
曼聯 0 - 0 和左了  = [
利記加油 , 下季一定要係利記攞盃 = p
.
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 378樓  發表於: 2009-05-17
下季一定係車仔棒盃:)
離線tonnykira
發帖
icash
只看該作者 379樓  發表於: 2009-05-18
引用第378樓魚旦二號於2009-05-17 17:39發表的 :
下季一定係車仔棒盃:)

車仔唔可以拎牙><
一定要係利記拎先美好@@
快速回復
限100 字節

上一個 下一個