切換到寬版
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-10-16
個人覺得要攪一個歡送會都唔係一件易事

有人肯為你開歡送會都已經好好架啦,,,

真唔真心就係其次

就睇下你係學校點對人LO

係一個歡送會入面真心既人可能得個幾個

其他只係為左湊熱鬧,,充一充人數咁

你要好好珍惜一D為你而傷心

為你走而流淚既朋友

因為現今既社會個個都好現實

你有能力/錢就會一齊做所謂既「朋友」

當你冇能力/錢既時間佢只係當你係隻狗

或者連狗都冇如

如果真係有人係真心既好朋友

佢地係即使你日後冇能力/錢佢地都會幫你

唔會唔理你架,,,

我自問就冇啦,,

希望你會珍惜你現今所有既朋友/一切啦

再見~
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-10-16
引用第20樓~~福仔~~於2008-10-16 23:42發表的  :
個人覺得要攪一個歡送會都唔係一件易事
有人肯為你開歡送會都已經好好架啦,,,
真唔真心就係其次
.......

你做咩同我再見...

又唔係要離開ibbs =口=

雖然真係少,

不過當中係真係有真心既朋友...

唔知點解覺得你好慘- -

完全冇真心既好友...

波仔唔係咩 -_____-lll

不過我都期望你真係會有果種可以共生死既好朋友 -V-

(唔係叫你去死 -_____-lll )
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-10-17
引用第21樓goldcat0807於2008-10-16 23:50發表的 :
你做咩同我再見...
又唔係要離開ibbs =口=
.......

波仔佢思想仲未咁深入

佢完全會唔明我所講既野係咩

佢個心應該只係得打機

次次見到佢,,佢都可以為部機去唔訓幾日教-3-

生死與共既朋友真係好小

咩有福同享,,有難同當既人

你覺得呢個世界上好多都係d咁既人咩

d人未就係大難「林」頭各自飛,,
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-10-17
引用第22樓~~福仔~~於2008-10-17 00:16發表的  :
波仔佢思想仲未咁深入
佢完全會唔明我所講既野係咩
.......

估吾到我會係咁樣囉- -

我心入面得打機- -?

如果有人同我出街我都會出[[吾累既話]]

你覺得我係大難臨頭各自飛戈種- -?

覺得我係有福吾享,,有難即走戈種?

我吾知你點諗我,,但都估吾到你會咁諗我=]"

我今日得20蚊都請哂你地食野啦,,雖然吾係好多

買5件都比你地食左3件,,我淨係食左2件西餅- -都冇話吾肯

如果你成日同我一齊,,,有幾可會吾陪你- -?

你次次見我都係同住一個至幾個一齊- -好小自己一個

而且我吾係打機吾訓教,,戈時只係暑假者-___-|||

衣家返學都1點幾2點訓啦
[ 此帖被波仔xd在2008-10-17 00:37重新編輯 ]
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-10-17
引用第23樓波仔xd於2008-10-17 00:31發表的 :
估吾到我會係咁樣囉- -
我心入面得打機- -?
如果有人同我出街我都會出[[吾累既話]]
你覺得我係大難臨頭各自飛戈種- -?
覺得我係有福吾享,,有難即走戈種?
我吾知你點諗我,,但都估吾到你會咁諗我=]"
我今日得20蚊都請哂你地食野啦,,雖然吾係好多
買5件都比你地食左3件,,我淨係食左2件西餅- -都冇話吾肯
如果你成日同我一齊,,,有幾可會吾陪你- -?
你次次見我都係同住一個至幾個一齊- -好小自己一個
而且我吾係打機吾訓教,,戈時只係暑假者-___-|||
衣家返學都1點幾2點訓啦
.......

我個人就真係唔知你個心諗咩,,,我同游j都係咁覺得你覺得打機好重要咁

我冇話你唔係有福同享,有禍同當

我話緊某d人,,,,姓葉個d lo

我覺得你係個種要咩有咩咁lo

有時我覺得做你係幾好心架

20蚊話多唔多話小唔小

我都唔係覺得你小氣,,,我自問我現今就係拎唔到出黎啦-3-

要準備買衫褲銀包既錢都冇,,,
朋友大把,,,電腦又勁,,,,要咩有咩咁,,做人又冇咩煩惱

係咁易就過一日

你現今既生活我都唔係知咁多,,,唔同班來往小左,,

你家下既生活都差唔多炸wo- -''

我真係唔知你有咩煩惱,,,又未試過鐘意人

朋友又多的說,,又唔會俾人蝦,,又唔擔心冇錢,,,

我估你現今既生活就係放學訓教-->打機-->睇電視-->做功課-->訓教-3-''

幾想做你,,,,人生如此,,
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-10-18
引用第24樓~~福仔~~於2008-10-17 01:46發表的  :
我個人就真係唔知你個心諗咩,,,我同游j都係咁覺得你覺得打機好重要咁
我冇話你唔係有福同享,有禍同當
.......

打機- -? 如果比我揀我寧願要朋友囉-__-

衣家我都吾知打咩機,,日日係到無所事事

你覺得我真係要咩有咩- -?

我係想要手提,,我係想要袋,,我係想要衫褲銀包

但最重要既係我始終都要儲錢,,只係比其他人較快DD"

手提?你知吾知我自己儲左成幾個月先自己有1100蚊,,

另外係因為我生日加上牙爸話過叫我買部電話先貼500蚊

我吾會比人蝦咩- -? 起碼都有肥鍾蝦過我-___-

睇你點同人相處架者,,

朋友- -我真係吾多囉,,十隻手指都數得哂啦

最大煩惱既就係吾知第時點樣出黎做野囉- -

你覺得我真係冇鍾意人咩?

可能你同我吾同班吾知吧-V-
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-10-18
引用樓主goldcat0807於2008-10-16 18:06發表的 再見... :
今日係我最後一日係XXXX書院返學,
只要過埋聽日個水運會,
我就唔再係呢間學校既學生,
.......

嚇!!
睇完先定一定-_-

其實做實要轉?既然咁唔捨得(?)
離線~~福仔~~

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-10-18
引用第25樓波仔xd於2008-10-18 01:51發表的 :
打機- -? 如果比我揀我寧願要朋友囉-__-
衣家我都吾知打咩機,,日日係到無所事事
你覺得我真係要咩有咩- -?
我係想要手提,,我係想要袋,,我係想要衫褲銀包
但最重要既係我始終都要儲錢,,只係比其他人較快DD"
手提?你知吾知我自己儲左成幾個月先自己有1100蚊,,
另外係因為我生日加上牙爸話過叫我買部電話先貼500蚊
我吾會比人蝦咩- -? 起碼都有肥鍾蝦過我-___-
睇你點同人相處架者,,
朋友- -我真係吾多囉,,十隻手指都數得哂啦
最大煩惱既就係吾知第時點樣出黎做野囉- -
你覺得我真係冇鍾意人咩?
可能你同我吾同班吾知吧-V-
.......
.

睇你平時玩泡泡龍玩到咁high- -''

你之前一日都有一百蚊啦,,雖然係偷-3-''

得個肥鍾,,,你串返佢都得啦,,肥鍾我就唔驚啦-3-

同人相處點樣根本冇分別,,,睇下魚J佢成日蝦人又串人,,,不過都係大把朋友

佢蝦人唔單只係我架,,佢成日串人架啦,,,蝦人都大把,,不過佢都係大把朋友

呢個世界唔係真係要串到人死死下先有朋友掛-0-

你周圍成日都有人搵你架啦,,,上網又大把,,,屋企又有大把-3-''

仲話冇咩朋友,,,你話你自己冇咩朋友,,,咁我叫咩-3-'

我都係周圍走埋一堆炸,,,,見游J係到未走埋去LO,,,你見差唔多次次我都係走去游J到

再唔係未走去葉小個到LO

第時出黎做野第時先算啦,,你條件又好過我,,,呢樣野頂多我煩先架啦

真係睇唔出你有鐘意過人LO,,,得閒講比我同游J聽下=]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個