切換到寬版
  • 3189閱讀
  • 16回復

[自創小說]真LFO故事二:托比的恐怖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-16
真LFO故事二:托比的恐怖《現在開始》 YOy/'Le^:  
{a\m0Bw/  
小李係圖書館入面,好安靜甘睇緊書!名為《非洲人的恐怖》 _}8O15B|  
PH^AT<U:T  
小李:超!非洲人有幾恐怖姐!米有係人一個 !D!Q]M5oU  
eE '\h  
天魔:無錯,無錯 +m^ gj:yL  
XnV*MWv  
小李:死開!你以後唔洗出場啦! q",n:=PL  
lo5,E(7~h  
天魔:唔好啊!LFO好黑暗啊!我要出多D鏡啊 ?Bno?\  
'D;v>r  
小李:死開啦你 :dc>\kUIv  
#"|</*% >  
天魔比小李放左落垃圾筒 <}&n}|!  
@Xts}(L  
樂雲:你錯啦!非洲人係好恐怖嫁!等我帶你死非洲啦 P{ h;2b{  
Mpzt9*7R  
小李:怪帶啊!救命啊 qk<(iVUO  
kFg@|#0v9  
到左非洲! gG!L#J?  
kl,I.2-  
小李:超!米有係人 `qbf_;\  
S-NKT(H)c  
樂雲:行過去睇下! 5hF iK K7  
.y\j .p  
小李:O bH%k)  
b3N1SC:Wn  
樂雲《心》:搵左個替死鬼同我頂左呢場婚事啦!唔洗同邊位個家姐結婚!閃LU <%Zg;]2H`  
_Ryt|# y  
小李:人豬!點行法啊!唔識…… R?V s8?  
G~5EAeG  
係小李望番去樂雲個陣,佢以經走左! .B_LQ;0:   
jdqVS@SD  
托比:樂雲!係時候結婚啦 6vAq&Y{JB'  
9)9p<(b $  
小李《心》:話唔定佢係比樂雲救番既人!姐係佢要多謝樂雲啦! R*|y:T,H  
q$L=G  
小李:我係佢細老!佢走左啦!有乜搵我啦! &@p_g8r#  
c6.S jV  
托比:你個樣中好樣過樂雲WO- -+ OGpy\0%  
^cs:S-s  
小李:洗乜講! P/ 6$ T2k_  
j")#"& m  
托比:搵你做我家姐既老公都好WO I]+xerVd  
^yL6A1  
小李:下!唔制啊 2.)xWCG  
VRV*\*~$  
托比:萬臭之王 A/ZZ[B-  
`K5 Lp>=R  
小李:好臭啊!唔通呢D就係非洲人既恐怖O0O +GqK$B(x7  
AqnDsr!  
小李比萬臭臭到暈左,比托比帶左番去村仔到 b&BkT%aA(G  
6Lj=%&  
羅拉:令仔哥哥=3= ,j E'd'$  
Fjch<gAofS  
小李:鬼啊!《暈多次》 T ;!: A  
LS;j]!CU  
羅拉:佢一定比我既美貌所吸引住啦 RdaAS{>Sk  
;n]GHqzY_  
托比:55 5-qk"@E W  
v<CZ.-r\j  
羅拉:點解上帝要做到我甘令既 ;\-f7!s  
Hj(ay4 8  
上帝:因為做你出泥係為左折磨小李! Lu?MRF f  
}x!=F<Q!r  
到左夜晚 ]z3!hgTj  
Ck.LsL-  
小李:出面甘嘈既!唔通佢地跳緊舞準備結婚=0=!一閃一閃小星星 %EV\nwn6  
u-qwG/$E  
托比:令仔哥哥!你醒啦?! eYNu78u   
$]LhE:!G  
小李:呢下我大獲啦!閃快d先 OD{()E?1B  
wzX(]BG  
羅拉:小李!唔好走甘快啦>_< [.:SV|AF#  
pV:;!+  
小李:緊係啦唔走甘快會死嫁 Xf  0)i  
v3\ |  
羅拉:我追到你,你比個錢我羅紅酒飲! B\^myg4  
)c*NS7D~f  
小李:我一個錢都無啊!中比錢 0APh=Alq  
^i+ d3  
托比:臭屁飛天! _C"=Hy{  
C.]\4e  
小李:防毒面具!無添O0O 4gD;XNrV  
:DWvH,{+&  
托比:YA!追到啦! |z.x M>  
b-!+Q)  
小李:頂瓜瓜版……花生張加之士牛奶查面包……好好食! _UP =zW  
c+S<U*  
羅拉:係時候洞房啦! J)o.@+Q}  
c?(;6$A  
小李聽到呢個字,就念番起期期! Odn`q=  
)T0 %<(J  
小李《心》:期期!我對你唔住!念番起都有D後悔!我同期期做都唔想同呢條"粉"絲蛋皮肉卷"腸"做 \iL{q^Im  
}`fFzb  
小李:好痛!O0O Z01BzIsR  
k]>1@ t  
因為羅拉太大力既關係,所以令小李個條"賓"尼兔出現於現今的亞"周" WzinEo{ f  
1F|e/h%^  
《完》
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-16
我同期期做都唔想同呢條"粉"絲蛋皮肉卷"腸"做 條"賓"尼兔出現於現今的亞"周" 78~;j1^6u  
呢2句咩泥?
離線小李
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-16
引用第1樓阿星於2008-10-16 19:57發表的  : /LK,:6  
我同期期做都唔想同呢條"粉"絲蛋皮肉卷"腸"做 條"賓"尼兔出現於現今的亞"周" -prc+G,qyp  
呢2句咩泥?
j+ eto'  
你靜係睇住比""括住既野就明嫁啦! GbB :K2  
多謝你的回復
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-17
右一膠POST
離線小李
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-17
引用第3樓錯愛小謙於2008-10-17 14:40發表的  : f&2f8@  
右一膠POST
kSUpEV+/  
呢個世界無話唔比膠嫁wo
離線7088

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-17
引用第3樓錯愛小謙於2008-10-17 14:40發表的  :  3PUyua'  
右一膠POST
,a'Y^[4k?  
ok u not plastic J^gElp  
人地膠又關你咩事 v[XTH 2  
膠得過你咩x)?
點解咁春多文盲
離線小李
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-18
引用第5樓7088於2008-10-17 20:23發表的  :
ok u not plastic 0WI@BSHnM  
人地膠又關你咩事 %CIRN}  
膠得過你咩x)?
3%L@=q  
講得好!
離線4503
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-19
樓主好似有d口語lo  小李幾時出異轉? 係咪叫膠化小李? 唔係串- -講笑^O^
想要其他問我
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-19
引用第7樓4503於2008-10-19 20:10發表的  : p(6KJK\  
樓主好似有d口語lo  小李幾時出異轉? 係咪叫膠化小李? 唔係串- -講笑^O^
VT [TE  
佢作果d不嬲都係口語嫁啦 -?p4"[  
你無睇過咩
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-19
引用第7樓4503於2008-10-19 20:10發表的  : N6HeZB" :  
<q&4Y+b  
咩有d呀 Rga *68s|&  
完全口語啦 Y_<-.?jf  
唔係咁你都唔識分
離線星※小狼
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-22
好膠呀
離線kentung1234
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-23
早晨
1條評分
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-10-24
引用第11樓kentung1234於2008-10-23 22:29發表的  : m3gv %h  
早晨 [表情]
KWZhCS?[(  
細路,,,你呃POST都呃得幾勁下-_________- 3iIy_nWC  
回︰小李既作文次次都好不雅,,,同埋口語化,,, Aeb(b+=  
希望小李能夠搵到D好既題材吧,,,
離線尸+吊
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-10-25
膠POST一個
↝:Against
離線a998877
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-11-13
呢d叫 又有粗口又有淫野的post
我玩邪鬼的XD
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-11-16
引用第14樓a998877於2008-11-13 21:00發表的  : 6O As%QZ  
呢d叫 又有粗口又有淫野的post
 u]P|  
認同,,,樓主應該唔好講d不雅既野,,, Uj):}xgi'  
板主唔鎖你都算比曬面你,,,
離線神丁
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-11-16
你係咪想講你自己好型仔?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個