切換到寬版
  • 2823閱讀
  • 36回復

[討論]唉...而家LFO變左勁多... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線影花
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-11-06
引用樓主goldcat0807於2008-11-05 15:03發表的 唉...而家LFO變左勁多... : J7mT&U&Ru  
大家覺唔覺而家LFO變左勁多...
我就好覺...
今日我用fox同一隻叫極♂霍雷既fox打vs &A%#LVjf  
.......
17nWrTxR$  
本人對著屈狗 , VEz&TPu  
o5zth^p[  
不就是 " 以屈反屈 " 之策略大勝 ,, {!E<hQ2<$9  
ku`'w;5jT  
Ps : 用小琪真可謂玩得出神入化 xD .. v< ;, x  
sPbtv[bC  
        大黑痴萬歲 : x
新增通宵幫升服務
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-11-06
引用第20樓影花於2008-11-06 22:14發表的  :
本人對著屈狗 ,
不就是 " 以屈反屈 " 之策略大勝 ,,
.......
eW\_9E)cY  
可惜我看見你唔知兩日定三日隻琪琪就18幾呢~_~
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-11-06
引用第19樓失敗者於2008-11-06 21:59發表的  : /:%^Vh3XF  
-v-兩個版本的...信邊個才對= =
uomFE(  
好多人成日都起網上話自己有細佬或阿哥黎做籍口...
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-11-06
引用第22樓goldcat0807於2008-11-06 22:15發表的  :
好多人成日都起網上話自己有細佬或阿哥黎做籍口...
Xe+Hez,  
";>D0h^D  
你話自己嗎 ?? 冇惡意 Ye )(9  
mexI }  
有d野唔洗講既 心知肚明 j^64:3  
t+?\4+!<  
近日我個post好慘 開親都比人攪破壞= = _$Fi]l!f  
[;X YT  
洗唔洗比張相你睇
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-11-06
引用第18樓極♂霍雷於2008-11-06 21:52發表的  : Lnj5EY er  
佢屈人黑洞先重話人屈佢  佢1次出超過20次黑洞  隻比堤 屈死光 屈到佢 我冇比佢打中 之後我見佢屈招我咪屈lo 比人打死又唱人 lfo冇品狗橫行 d[高手] 唔知goldcat係唔係高手 自己估la 佢話雷升屈人有技術 我咪跟佢lo
死卓男你話vs先架 怕霍雷屈咪咪打lo 你屈我地雷先 比雷升屈番好正常 meet到屈狗我先屈招
呀膠ming 打唔打 你咁勁 我用龐士都打到你pea 街 閃電砲都打到你死la 屈屈屈 我只怕你又屈我之ma ^Xb!dnT.*a  
.......
?2G^6>O `  
L\"=H4r  
弟弟不是人=] s5z@`M5'm  
你約他人對戰找弟弟出來代替=] / Sp+MB9  
懂得尊重人嗎? pkM32v-  
毫不通知就找弟弟來代戰 !BQ!] u  
=] ;eA~z"g  
我笑了 j}ruXg  
是笑你的厚顏無恥X) vhUuf+P*  
很大的字說是自己的弟弟代戰=] (d!vm\-PH  
真的不懂尊重對手 >|rL0  
^Cak/5^K  
A"P1 B]  
q?t>!1c  
1w5p*U0 ;  
另外拿圖來 h{TnvI/"  
不然大家的矛頭足以刺死你:D
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-11-06
可惜我不在家 出了去買ya 佢又不開場 我咪去街lo 等等 上傳個圖 $MR{3-  
xW^<.@Agm  
我怕冇品狗會把我細佬個令仔樣亂畫 幼稚的先會咁做.... 校相 信不信由你 他帥嗎@@? 我比他更帥 哈哈~~ 8EP^M~rv  
G N{.R7  
*/ qv}  
c[;I\g  
-[]- 上傳的很囧 把我細佬既令仔樣= =
[ 此帖被極♂霍雷在2008-11-06 22:44重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-11-06
引用第25樓極♂霍雷於2008-11-06 22:37發表的  : [NuayO3  
可惜我不在家 出了去買ya 佢又不開場 我咪去街lo 等等 上傳個圖
AFY;;_Xks  
你不能說你沒空? IYrO; GQ  
外出就成了弟弟代戰的理由嗎? fa6L+wt4O  
另外請貼上當日的YAHOO網用錢的單據=]
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-11-06
= =早說吧 掉左 入左就掉架la 又唔係卡= = z |t0mS$  
 Q#vur o  
那你給你買ya的記錄給我cc 吧 全齊的喔 合照等等 la

樓主留言:

合照唔該 gjwp' GN  
你就咁貼我話呢張係你以前張相都得啦 e0aeiG$/0  
仲有你唔比證據點知係咪真係去左買YA qUVV374N  
唔信你頭先果張即該掉左

[ 此帖被極♂霍雷在2008-11-06 22:51重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-11-06
回應
引用第25樓極♂霍雷於2008-11-06 22:37發表的 : yht_*7.lM  
可惜我不在家 出了去買ya 佢又不開場 我咪去街lo 等等 上傳個圖
我怕冇品狗會把我細佬個令仔樣亂畫 幼稚的先會咁做.... 校相 信不信由你 他帥嗎@@? 我比他更帥 哈哈~~
TTBl5X  
.......
/}(w{6C  
X}_kLfP/9  
其實... v vOG]2z  
vJK0>":G  
他是我的哥哥~ )6Hc Pso6  
F~&bgl[YZ  
同樣道理=] U Tw\_s  
拿一件與所需證物這麼大分別的東西能作為證物麼?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-11-06
細細個的ok?
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-11-06
引用第29樓極♂霍雷於2008-11-06 23:05發表的  : Y{6y.F*Q#  
細細個的ok?
Gdb6 U{  
那麼我給細細個的董先生相片給你好嗎?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-11-06
沒有就老屈 你同冇品狗有啥分別?? 我細佬係知名人士嗎 你search下吧 老屈 E g$ I  
4$~eG"wu  
我都好想睇下佢細細個係點架wo W+k SL{0  
=c8xg/  
掉了很耐... 我都唔想比人老屈 p48m k  
ga%gu9  
老屈先生 你又唔post你d ya記錄出黎 Wl\.*^`k  
bbddbRj;  
post埋你個樣出黎睇睇似唔似 可能係都唔定 1P;J%.{  
/g(WCKva  
點解個個都信個個冇品狗既@@? 係唔係ibbs都有好多佢既同類@@?

樓主留言:

DP_ ]\V<sT  
ibbs有好多我同類 9kZ[Z ,=>  
因為某人係小白 Eh B0w;c  
我同其他人係正常人 THEpW{.E  
ibbs不嬲多正常人

[ 此帖被極♂霍雷在2008-11-06 23:14重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-11-06
引用第31樓極♂霍雷於2008-11-06 23:09發表的  : ^hZZ5(</8P  
沒有就老屈 你同冇品狗有啥分別?? 我細佬係知名人士嗎 你search下吧 老屈
你唔好唔認la 同一個人就同一個人
X/Sp!W-H  
那裡看得出我"老屈"? _Fe%Ek1Yy  
我只是否定你所謂的"証據" bbNN$-S|  
你既不能証明當日出外, 1z IX $A  
也不能証明當日弟弟代戰, )IBvm1  
亦沒有確切的証據, `-Y8T\  
而且我亦沒有"老屈"你 \*yH33B9  
只是提出沒有證物是不能信任你而已=] HD%n'@E  
拿出證據來=]
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-11-06
那麼你是董建成吧 佢得一個細佬 好似都有60架la 高0打機小心d 比人串到心臟病發就唔好la 老人家保重身體 >dK# tsp  
d#(ffPlq  
只有細細個既合照 要唔要
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-11-06
引用第33樓極♂霍雷於2008-11-06 23:17發表的  : 7TW&=(  
那麼你是董建成吧 佢得一個細佬 好似都有60架la 高0打機小心d 比人串到心臟病發就唔好la 老人家保重身體
只有細細個既合照 要唔要
_s18^7  
合照幹啥???????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B=}s7$^  
與你談話太麻煩了! J.(mg D  
你連重點也拿不住! #J'V,_ wH  
現在是要你証明當日你出外以及你弟弟代戰 7TtDI=f  
你証明自己有一個弟弟有啥用???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-11-06
董建成 找一個叫董建成的跟我講 你是嗎@@? 9\Md.>  
BU<Qp$ &  
咁點 掉左 ........一定又比人屈la 咁佢有冇証據話我屈佢招 比黎la 老屈既就冇証據la 老屈精 *+TO%{4  
&3Ry0?RET  
招人教我點係垃圾堆中找一張60ya zeshM8=  
Q k2*=BVh  
同一個人........ 狗精 用其他用戶 幫自己 唉 nx Jx 8d"  
1* ?XI  
原來樓主是老屈精 重話ibbs有好多自己既同類 ~^/BAc  
KBDNK_7A  
樓主 你夠是什麼 你跟我一樣嗎@@? 自知之明 樓主都有

樓主留言:

你夠有用新ac自己讚自己d畫喇

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-11-06
引用第35樓極♂霍雷於2008-11-06 23:26發表的  : ~H4Tr[8a  
咁點 掉左 ........一定又比人屈la 咁佢有冇証據話我屈佢招 比黎la 老屈既就冇証據la 老屈精
招人教我點係垃圾堆中找一張60ya
(g>&ov(d  
OH * $|9e  
終於肯話回正題了 jA3xDbM  
離題王 3F9[email protected]  
其實我不能相信你兩位 lQL /I [}  
說出我的觀點, $\aJ.N6rb  
你的態度不好, 4|hfzCjMI  
所以我先從你的方面去了解 Ow {NI-^K  
幹嗎這麼敏感? S" PJ@E}^E  
啥老屈精? q3D,hG_  
哪有屈你 xf; Tk