切換到寬版
  • 3173閱讀
  • 12回復

[版塊建議]要求LFO遊戲板增加規則 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-11-21
今日,我發現一個會員,叫ad,經常發表破壞第13條同第4條LFO遊戲板規則,我好要求板主們增加第14條
嚴禁發表任何針對lfo,u1公司,招式等言論
因為ed言倫會引起罵戰,就係今日e個叫ad既會員,正因為自己唔玩lfo,憎恨lfo就係lfo板大量在人們文章中發表,叫lfo汁粒,挑釁其他會員發表放閃卡之文章,引起大量仲玩lfo既玩家大量不滿,我望各位板主們和總板主了解此件事,因為此事嚴重極大,對於環玩lfoe個遊戲既玩家同會員有極不滿意,就因為佢既說話引起兄弟論壇cz大量會員發表閃卡文章,我好望各位板主把此會員鎖定和增加此條例,防止再有此事發生
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-11-21
講真其實AD有時講野又講得勁岩
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線chuihoyin
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-11-21
引用第1樓牙痴於2008-11-21 20:47發表的  :
講真其實AD有時講野又講得勁岩

但係佢咩post都話一餐
係又話
唔係又話
離線chy2003

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-11-21
引用樓主火仔於2008-11-21 20:01發表的 要求LFO遊戲板增加規則 :
今日,我發現一個會員,叫ad,經常發表破壞第13條同第4條LFO遊戲板規則,我好要求板主們增加第14條
嚴禁發表任何針對lfo,u1公司,招式等言論
因為ed言倫會引起罵戰,就係今日e個叫ad既會員,正因為自己唔玩lfo,憎恨lfo就係lfo板大量在人們文章中發表,叫lfo汁粒,挑釁其他會員發表放閃卡之文章,引起大量仲玩lfo既玩家大量不滿,我望各位板主們和總板主了解此件事,因為此事嚴重極大,對於環玩lfoe個遊戲既玩家同會員有極不滿意,就因為佢既說話引起兄弟論壇cz大量會員發表閃卡文章,我好望各位板主把此會員鎖定和增加此條例,防止再有此事發生

這裏並不是越一官方論壇,我們並不會禁制任何有關越一之負面言論
所有名不符實造謠抵毀越一官方的文章,應由越一官方出面控告,我們何時亦保持中立態度
論壇事情本人一既不理,請勿PM本人
所有交易區被騙的請聯絡 ~瘋人~ 或 暴走疾風
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-11-21
引用第2樓chuihoyin於2008-11-21 21:29發表的  :
但係佢咩post都話一餐
係又話
唔係又話

你真係叻,講中哂,係又話唔係又話,望總板主,鎖佢,佢咩都話一餐,就算唔理u1,咁都理下lfo
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-11-21

如果U1真係做得好
就唔玩有人離開LFO
好果U1做得好就唔會有人評論佢做得咁差
如果U1做得好就唔會有AD呢種人

講真其實有時有個長毛/黃毓文都唔錯
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-11-21
其實除左緋縍之外我不太覺得有大問題......始終當時人(U1)都沒有要求刪貼之類

離線lamtsang
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-11-21
發表言論都吾得?
你話增加就增加?
咁版主要黎做咩?託?
版主自有佢方法
咁趕做咩阿?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-11-21
但佢有挑釁其他會員唔玩lfo,成日發dpost 完全唔關事,話d人唔買貨不知幾好咁講,咁有會員就話,你認為加下經濟唔好係好事咩,我都有份講,佢仲話ed係言論自由,我諗左n咁多次,有鬼言論,犯左第13條仲口硬話冇,ed叫言論,果到都話明唔好出賣d埋怨文 ,到到都有,全部係埋怨文 ,人尊異轉又有,疾風放d卡又有,超多,你搞完cz就搞ibbs,你唔信去cz睇下,完全唔理,佢就係睇到你們唔理,佢就係到搞事棍,係到話咩咩路路又出埋怨文 ,仲要得果5-6個字人尊仲死,唔過30個字,好樣衰,好垃圾,就係咁,打d咁既
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-11-21
引用第8樓火仔於2008-11-21 22:45發表的  :
但佢有挑釁其他會員唔玩lfo,成日發dpost 完全唔關事,話d人唔買貨不知幾好咁講,咁有會員就話,你認為加下經濟唔好係好事咩,我都有份講,佢仲話ed係言論自由,我諗左n咁多次,有鬼言論,犯左第13條仲口硬話冇,ed叫言論,果到都話明唔好出賣d埋怨文 ,到到都有,全部係埋怨文 ,人尊異轉又有,疾風放d卡又有,超多,你搞完cz就搞ibbs,你唔信去cz睇下,完全唔理,佢就係睇到你們唔理,佢就係到搞事棍,係到話咩咩路路又出埋怨文 ,仲要得果5-6個字人尊仲死,唔過30個字,好樣衰,好垃圾,就係咁,打d咁既

ok我唔想罵戰不過
我想講你成堆野打出來我都好難睇
好樣衰好垃圾會唔會有d人身攻擊呢?
我唔係想罵戰
離線lamtsang
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-11-21
埋怨文?
咁nnnnn年前好多post都係@_@
又吾見你咁講?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-11-21
引用第9樓牙痴於2008-11-21 22:48發表的  :
ok我唔想罵戰不過
我想講你成堆野打出來我都好難睇
好樣衰好垃圾會唔會有d人身攻擊呢?
我唔係想罵戰

我都唔想,廢事罵呀,d咁煩既野,我就係想講道理

佢講既野夠唔夠人身攻擊,我跟番佢咁講
adam6hau

超級樣衰!
背脊背著舊垃圾
失敗之作!
轉死神果個人尊異轉 [/quote]
離線刀狂
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-12-28
因為一個會員..而要加版規-,-??
knifecrazylfo@hot
快速回復
限100 字節

上一個 下一個