切換到寬版
  • 6070閱讀
  • 72回復

[遊戲改圖]垃圾改圖(新手) (在官網找圖來改的)幫佢地改名 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-12-14
引用第18樓廁所為上於2008-12-14 15:31發表的  :
引用希乂撒古引用廁所為上的說話 "G-h8IN^O  
新手大晒? BG 8/  
這不叫改圖 C=|8C70[%N  
你同意?
MRw4?HqB  
?:M4GY" gV  
我第一次整都冇咁xx(消音) la 鎖post la 會員傷眼幫錢睇e生就唔好la
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-12-14
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : W;cY g.W2  
超屈的招式 a;^lOU|L{  
nT}Wx/ aT  
出招方法  F81EZ/  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP G'p322Bu  
學習點數:3000000000000000000 ~@Q ]@8Tv\  
.......
xp'Q>%v  
你e d叫有問題 .4U*.Rf  
gm點昆你錢?
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-12-14
排明就係a998877 r8eJ&-Yi{Z  
之前比人鬧到隻狗咁,依家咪開個新帳黎POST LO s2NBYDi$?  
睇下,岩岩開嫁炸
收華義點數、黃帝野、黑羅剎野
我個POST:http://ibbs.hk/read.php?tid=65829&page=1&toread=1
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-12-14
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : <\<o#Vq  
超屈的招式 1S!}su,uH  
hEu_mw#  
出招方法 cPuXy e  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP Jj+Q2D:  
學習點數:3000000000000000000 -u'"l(n)~  
.......
>8k Xa.)84  
我填黑晒幅圖叫改圖 S<Gm*$[7  
ok? 6V]m0{:E  
=== m<-!~ ew  
毫無美感可言
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-12-14
引用第23樓希乂撒古於2008-12-14 19:24發表的  :
我填黑晒幅圖叫改圖 S\8v)|Pr  
ok? iLuC_.'u=  
=== }8Y! -qX  
毫無美感可言
(vZ-0Ep}  
毫無美感可言 m =b7 r  
我之前也好像對別人說過 i83~&Q=  
是引用我的嗎:X
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-12-14
引用第24樓廁所為上於2008-12-14 19:43發表的  :
毫無美感可言 37zB X~  
我之前也好像對別人說過 1$vGQ  
是引用我的嗎:X
OA3J(4!"W  
我也不知道:x 6(`N!]e*L  
只是腦海浮現這句出來
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-12-14
離線‵尐曖︱
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-12-15
引用第26樓.皇者.於2008-12-14 21:42發表的  : 71nZi`AR  
0(y*EJA$  
caQ1SV^{9  
e幅又叫咩名堂 SiaNL:  
把刀右邊咩野黎!?
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-12-15
引用第26樓.皇者.於2008-12-14 21:42發表的  : Jq` Dvz  
Eq)b=5qrG?  
這張圖的確很適合你
離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-12-15
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : 1N _"Mm{  
超屈的招式 ^'Lp<YJs6  
,Z|O y|+'  
出招方法 '(r?($s  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP = z5=?  
學習點數:3000000000000000000 0D4 4  
.......
N''xdz3Z  
唔該你唔好咁無聊啦~ D`n<!"xg@$  
咁樣叫改圖 L`M{bRl+1  
咁係人都係名畫家啦 !(bYh`Uy  
亂作一團 W9gQho%9b  
真係印象派咩!! ~jKIuO/  
何況你唔係tim!! TH4f"h+B3"  
係到浪費人力!! B_Wig2xH0  
浪費位置!! ';.TQ_I7Y  
真係唔好再改啦!!!!!! hK4ww"-  
見到都想死!! =:T"naY(  
廁所先生你改d圖比佢睇下 EO'+r[Y  
咩叫改圖!!! 9J%O$sF  
我都想睇下廁所先生你d圖!!! yT%<  t  
超靚!!!
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-12-15
引用第29樓marco199311於2008-12-15 15:29發表的  :
唔該你唔好咁無聊啦~ kVWrZ>McK  
咁樣叫改圖 31g1zdT!  
咁係人都係名畫家啦 t(,2x%{  
亂作一團 brE%/%! e  
.......
/ORK9 g  
你還是看花月的好了-,-
不要看全圖
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-12-15
引用第28樓廁所為上於2008-12-15 14:11發表的  :
這張圖的確很適合你
R8% u9o  
達爾好斬唔唔斬比條友改做斬屎 bnp:J |(ld  
你話慘唔慘
離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-12-15
引用第31樓希乂撒古於2008-12-15 16:31發表的  :
達爾好斬唔唔斬比條友改做斬屎 <C7/b#4>\  
你話慘唔慘
cT^x^%  
把劍係用黎斬人既 'P >h2^z  
佢改做斬屎唔係問題 FiNB$A  
不過連篤屎都咁樣衰 Q"{Q]IT  
唔知佢想點
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-12-15
引用第32樓marco199311於2008-12-15 16:39發表的  :
把劍係用黎斬人既 ehYGw2  
佢改做斬屎唔係問題 ,`l8KRd  
不過連篤屎都咁樣衰 _;5N@2?  
唔知佢想點[表情]
9RN! <`H  
qgLj^{  
做人 地球人 *6*/kV? F  
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-12-15
引用第33樓.皇者.於2008-12-15 19:20發表的  :
做人 地球人 Ni 5Su  
*6%r2l'kZ  
夢想和現實是兩碼子的事來的 ZnYoh/  
你想做人 zd3%9rj$  
那就代表你現在不是人
不要看全圖
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-12-15
達爾一轉果招叫被洗腦的一天 KUqD<Jj?  
達爾異轉果招叫顯示卡出錯 BWN[ >H %S  
亨利一轉果招叫圖鴉陣 S7 Tem:/  
亨利異轉果招叫bug招再現 2r=A'  
馬龍果招叫改黎哂氣 FO5'<G-  
龐士果招叫硬膠無雙 !EQMTF=(  
血狂果招叫遊戲崩潰 +b]+5!  
金甲人果招叫無人能及
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-12-15
引用第35樓慘絕人寰於2008-12-15 20:22發表的  : oLXQ#{([  
達爾一轉果招叫被洗腦的一天 jreY'y:  
達爾異轉果招叫顯示卡出錯 wz P")}[0  
亨利一轉果招叫圖鴉陣 lU<n Wf  
亨利異轉果招叫bug招再現 `n!<h,S'2  
馬龍果招叫改黎哂氣 V0h  
.......
3[L)q2;}$N  
何止一天 &v^LxLt+s  
簡直就是永久無休天(h)
不要看全圖
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-12-15
引用第19樓.皇者.於2008-12-14 16:04發表的  : UUx0#D/U0C  
超屈的招式 `q 4%  
*HwTq[y  
出招方法 =B(zW .Gf  
消耗能力:1000000000000000000000000000000000000000000000000000HP,500000000000000000000000MP,60000000000000000000000000000SP l#,WMu&  
學習點數:3000000000000000000  @GYM4T  
.......
:LL>C)(f  
嘩...太靚了,,,我都整個 TWC^M{e  
^zv28Wq>  
超膠的招 TCSm#?[B  
打晒成個幅面 u=I>DEe@ c  
呢個算唔算係自己改既招圖?
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線牙明
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-12-15
唉...我第一次cut都冇咁衰...睇我個個把啦
離線.皇者.
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-12-16
引用第37樓牙笨於2008-12-15 21:01發表的  :
嘩...太靚了,,,我都整個 Od'!v &  
D a)[mxJ  
超膠的招 CCX\ "-C  
打晒成個幅面 }abM:O "Y  
.......
lhx6+w  
誰出傢 全圖玩 L^ VG?J  
點see得明呀
快速回復
限100 字節

上一個 下一個