切換到寬版
  • 2886閱讀
  • 31回復

[原創]米兒分析~100%!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2006-08-24
引用第19樓6中02006-08-24 00:48發表的“”: K*p3#iB  
樓主"登"聲我知,比我用你的圖 [81q 0@  
我就做一個分析給大家:)
_~}2@&*G"  
你係別空口說愛-閃?orz....我fd個家姐識你..... ,s:viXk  
p.s.用la...反正又唔係我ge~XD
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2006-08-24
你招招個破解方法都有【SM】2個字....
離線軒少俠
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2006-08-24
10LV魔光會-少幾多??
離線6中0
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2006-08-24
引用第20樓夜.神月2006-08-24 12:35發表的“”:
你係別空口說愛-閃?orz....我fd個家姐識你..... Hxleh><c-  
p.s.用la...反正又唔係我ge~XD
?},RN  
係~佢家姐乜水?!? $ ?|;w,%I  
佢見過我定識我?
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2006-08-24
引用第23樓6中02006-08-24 15:07發表的“”:
係~佢家姐乜水?!? TO G:N~  
佢見過我定識我?
R dNL f  
見過你同識你,你用過佢隻米兒(憂公主).....
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2006-08-24
引用第21樓魚旦二號2006-08-24 14:02發表的“”: 1I)oT-~  
你招招個破解方法都有【SM】2個字....
&So1;RR,_M  
改番lor...=[]=''
離線6中0
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2006-08-24
引用第24樓夜.神月2006-08-24 15:25發表的“”:
見過你同識你,你用過佢隻米兒(憂公主).....
beSU[  
我知啦=口=orz Hmnxm gx  
佢係唔係小學唔知4定5年級,咁姐係你都係啦!? NFKvgd@  
你個fd叫龍子良吧=口= jL'`M%8O  
我識佢家姐 \ Ce*5h  
我地一齊番教會的 %l6E0[   
O;|Cu7WU  
你玩咩sev?叫咩名 kX8NRPW  
mCG&=Fx  
5;,h8vW  
ps:點解你識我=3=佢成日提起我嫁咩??
離線寒月
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2006-08-26
我招魔光而家7lv,就尼8lv Poa&htxe1  
y@<2`h  
7lv37/100
♥向極限挑戰!!
離線xiaoguang
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2006-08-27
米兒招大天使降臨比龍飛鳳舞功擊仲要弱. [uLs M<C  
大天使降臨打幾隻怪以上實用度高,是打但一隻怪時龍飛鳳舞比大天使降臨功擊仲要高,打一隻怪時龍飛鳳舞扣怪血比大天使降臨仲要扣得多,可惜龍飛鳳舞實用度低. Y#tur` N  
龍飛鳳舞打story實用性:2/10 打vs實用性:1/10 咁就差唔多.同人vs9成人以上都唔會出這招除非對方暈眩. 7(N+'8  
天使之吻廢招來,想9成人以上都唔會出這招來打怪及vs. " WUS?Q  
打story實用性:0/10 打vs實用性:0/10 想唔多對.咁就差唔多.
離線寒月
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2006-08-27
引用第28樓xiaoguang2006-08-27 10:12發表的“”: %S}uCqcAK  
米兒招大天使降臨比龍飛鳳舞功擊仲要弱. y,3ZdY"  
大天使降臨打幾隻怪以上實用度高,是打但一隻怪時龍飛鳳舞比大天使降臨功擊仲要高,打一隻怪時龍飛鳳舞扣怪血比大天使降臨仲要扣得多,可惜龍飛鳳舞實用度低. qS FtQ4  
龍飛鳳舞打story實用性:2/10 打vs實用性:1/10 咁就差唔多.同人vs9成人以上都唔會出這招除非對方暈眩.  7-!n-  
天使之吻廢招來,想9成人以上都唔會出這招來打怪及vs. va'F '|  
打story實用性:0/10 打vs實用性:0/10 想唔多對.咁就差唔多.
KP>9hEh  
我覺得龍飛唔只咁少既實用性,龍飛係一招幾好既招...識用既尼招係好高實用性... ^}B,0yUu'  
T?t/[iuHrj  
大天攻擊力係絕對高過龍飛...你之所以低,係因為你中唔晒大天,要中晒大天都有技巧,睇你識唔識用... .8Bo5)q$a-  
I4{xQI  
你覺得龍飛高攻d係因為中左第一下就好大可能性中晒,所以睇落高攻d... Cul=,;pkB  
ow.!4kx{d  
天吻梗係唔係廢招啦...我同你講,我次次打vs,d人中我既天吻係多過中愛心.... *^~ =/:  
tmooS7\a  
天吻出招快,人地有時可能避唔到...愛心慢,vs大多都冇乜用,story就好好... %dFJ'[jDL  
Qop,~yK  
天吻打關都可以令人好易一齊中晒... ?(R3%fU  
Es%f@$0uy  
如果樓上既覺得天吻廢,絕對係技術問題...
♥向極限挑戰!!
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2006-08-27
可樂哥.......加入總索引......ToT
離線寒月
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2006-08-27
可以天吻/愛心,龍飛/鳳舞,大天...
♥向極限挑戰!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個