切換到寬版
  • 11121閱讀
  • 83回復

[原創][冷角大平反] 真-Jan 謝加精 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-01-17
多謝你的分享,睇元之後,好想玩= =
^_^徐子珊^_^
離線████
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-01-18
首先多謝樓主的分享 plL|Ubn  
看過樓主的介紹後,我才知道原來呀真都有這樣的實力,她的招式也幾好玩
離線derek917
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-01-18
+油 :呀真 好勁 但我唔玩
柒ken 收山吧
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-01-18
你呀真升到150lv未? 我諗你應該升過隻?agi得31- - #,%7tXOLR  
毒翼真係好強 奧義都打唔入...
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-01-23
引用第63樓乂小影乂於2009-01-18 10:58發表的 : rZ~w_DK*  
你呀真升到150lv未? 我諗你應該升過隻?agi得31- - .\n` 4A1z  
毒翼真係好強 奧義都打唔入...
1z? }'&:  
31咪31囉,用皇衣乜都夠啦
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-01-25
防低................真 死咗 唔係掛= =
離線lofongyun820
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-01-29
毒霧不知幾好用....攻唔算高中等但係可以屈到怪丫==
[img]http://farm4.static.flickr.com/3005/2780147583_f79392e417_o.jpg[img]
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-01-30
引用第66樓lofongyun820於2009-01-29 23:37發表的  : 9)Fx;GxL  
毒霧不知幾好用....攻唔算高中等但係可以屈到怪丫==
$[ {5+*  
最後果下,仲可以陰人
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-01-30
說得唔錯^^我都有用......117lv...而且我覺得jan唔係好廢... o NtFYY  
我想問防對真係唔係好重要...因為我vs係玩遊玩式攻擊 qt/K$'  
ps: "-J 5!y*,Y  
1毒霧 MdHm%Vx  
     6. 封位...有d低b/屈招9竟然會比我陰到, 有d高手都會 8-q^.<9  
     7. 連技...佢李未出轟山之前可以連猛毒/真心...高手可以連轉生 Harg<l  
2 化毒閃左之後可以出猛毒 d#k(>+%=Q  
*l2`- gbE  
   deep出左之後真可以轉身用猛毒 c8l>OS5i3_  
3  毒炎彈人地def之後係佢後出猛毒/正面出轉生 *FlPGBjJ  
4  轉生個毒water有3hit...一hit扣(我1500攻)迪下1/3, 不過多數食2hit. 如果人地好運def到第1,2,3攻擊部份, 就有機會食中毒water2hit <W4F`6`x  
iUx\3d,  
有d稍後說
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-01-30
引用第68樓小。肥羊於2009-01-30 13:58發表的 : :^;c(>u{  
說得唔錯^^我都有用......117lv...而且我覺得jan唔係好廢... 9d(\/ 7  
我想問防對真係唔係好重要...因為我vs係玩遊玩式攻擊 V Z(/g"9  
ps: YOCEEh?  
1毒霧 $.G 7Vt  
     6. 封位...有d低b/屈招9竟然會比我陰到, 有d高手都會 Dl,QCZeM  
.......
9&6juL  
多謝您咁詳細gal意見
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-01-30
有d補充: \2SbW7"/;P  
!!!!!!chester佢出一擊會比毒霧個個轟出打中^^ 這一招我多數都係背住人出之後look去下..因為這招gd係範圍大同轟出幫手 攻擊,如果你背人出, 人地出衝前招式多數會食一下霧之後比個車出打中
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-02-01
毒霧極度好用! &2'-v@kK  
成日用招同佢格,往往都係比毒霧噴到倒地既下場  =0=" 9 {4yC9Oz>  
.`or^`X3  
[ks_wvY:'  
ps>有心機既作品,多多努力  ^_^

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線寒月
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-02-01
引用第68樓小。肥羊於2009-01-30 13:58發表的  : Gnc`CyN:H  
說得唔錯^^我都有用......117lv...而且我覺得jan唔係好廢... KK|w30\f  
我想問防對真係唔係好重要...因為我vs係玩遊玩式攻擊 ,Oo`*'a[o7  
ps: NvK9L.K  
1毒霧 0K!3Ny9(  
     6. 封位...有d低b/屈招9竟然會比我陰到, 有d高手都會 4GYi'  
.......
1 ZdB6U0  
     7. 連技...佢李未出轟山之前可以連猛毒/真心...高手可以連轉生 !<<< PKm|?kn{0(  
連轉生技巧比連真心較低啊... h my%X`%j  
2"/MM2s  
真心因為最後一下會倒地,連個話有時間取巧, ?K1B^M=8  
dFg>uo  
但係轉生一尼就吸住你,冇咩技巧可言... JWVV?~1  
-D^I;[j_  
點解仲未有連技部份既:o
♥向極限挑戰!!
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-02-01
轉生呢招其實係X-CARD4出?
離線疾豹影使
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-02-03
唔錯... $q!A1Fgk0  
應該會多左d人玩阿真...
疾豹小店

離線lamandyu
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-02-07
JAN原來咁勁
離線甘道
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-02-07
毒翼真強=,=
離線peter9_13
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-02-07
好好既分析,下次幫我做悟地=]
e個玩家係gm?
[/URL]
離線623
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-02-07
引用第16樓最強鬥者於2009-01-04 13:42發表的  :
您以為丫!我而家至岩岩好夠玩迪下
#^$_ /Q#C  
你既裝同我打只會給我秒 - - 1G]D:9-?  
l%}q&_  
39 xx 血  + 一千防未到 ..
離線何鑫水
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-02-14
頂,邊個話亞真廢架,搏打牙!?超勁呀佢!!!!!!
快速回復
限100 字節

上一個 下一個