切換到寬版
離線eason3004
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-02-08
炎龍臼: &LbJT$}V  
事情也過去了。 XP@1~$  
別再提及了,好嗎? 8stwg'  
   j\m_o% 4  
新的日子,新的開始嘛。 L(U"U# QZ  
Ek6MYc8<b~  
無錯..... e [8LmuIZ  
大家唔好嘈la~ v'e[GB 0  
佢番黎post畫唔好咩? 48Mpf=f`  
無謂舊事重提了
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-02-08
Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第40樓eason3004於2009-02-08 21:48發表的  : =MvjLh"s  
炎龍臼: HcqfB NM  
事情也過去了。 lIProF0  
別再提及了,好嗎? g>J<%z, }2  
   #es9d3 ~\  
新的日子,新的開始嘛。 [w -l?  
.......
C?2' +K  
我想他們不太喜歡他的面具吧............. &SrO)  
39=1f 6I1  
ps:我也帶了半個.........

樓主留言:

我給你一整個吧 你比我更岩戴

離線-hp-
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-02-08
Re:Re:新手都不如繪畫 進入時小心眼殘 與本題無關的更會出現腦殘
引用第36樓goldcat0807於2009-02-08 18:58發表的 Re:新手都不如繪畫 進入時小心眼殘 與本題無關的更會出現腦殘 :
又無關
我完全承受唔住你既存在
.......
nI*v820,  
1u6^z  
}5 (Ho$S(  
自問畫功好請自己post畫吧 ~SnSEhE  
7bV{Q355P  
樓主態度亦是較差的 X0n~-m"m  
%b "\bHH  
各有各理
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-02-09
Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第39樓dwchan於2009-02-08 21:31發表的 NvvUSyk\;s  
樓主留言:"What a evil mask."
If I is a "clever" boy ,you must "clever" then me . iX4Iu3  
.......
j<)9dEM'  
原來這就是band1中學的英文水平............... INyk3`FT  
真強 )}_a 0bt  
NwZ@#D#[ Y  
引用第40樓eason3004於2009-02-08 21:48發表的  : (bh95X  
炎龍臼: 6MxKl D7kl  
事情也過去了。 f`&dQ,;  
別再提及了,好嗎? [ U w i  
   ryFxn |4  
新的日子,新的開始嘛。 ti<;7Yb  
.......
4M^G`WA}t9  
他是啥態度............. 1 %,a =,v  
你自己看吧, b/Xbs0q  
如果改善下我 MC { 2X  
也不會在這說這麼多話..........
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-02-09
Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第6樓cheungka06於2009-02-07 11:56發表的  : EVNY*&p  
黃金之蒼龍垃圾,冇收招但有技術的星仔同黃金之蒼龍 打,一樣win E{n:J3_X^d  
黃金之蒼龍黃金之蒼龍黃金之蒼龍黃金之蒼龍 垃垃垃圾垃圾垃圾!!
A l`e/a  
連黃金之蒼龍的實用性在那也不知道...唉 NoJ`6MB  
所以說,這些人沒有前途呢' bcZf>:gVf  
-c}, :G"  
回樓主: `3Uj{w/Q:L  
畫得很好.希望你畫迪雲招,我是迪雲fans呢~
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-02-09
欣賞你的石頭~ D91e\|]  
下陷個d係咩黎? +/ &_v^sC;  
ps你回歸喇?閉關完? ru7RcYRq  
仲有If I is a "clever" boy ,you must "clever" then me V$uk6#  
自己唔係用is- -係am,he she it先用is,you we they用are- - i係用am W mm4hkf  
我英文差都知,你唔會唔知掛- -
[ 阿里路亞在2009-02-09 20:01重新編輯此帖 ]
1條評分
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-02-09
引用第45樓阿里路亞於2009-02-09 19:47發表的  : jU5}\oP@  
欣賞你的石頭~ sQ 8s7l0D  
下陷個d係咩黎? h?$T!D>  
ps你回歸喇?閉關完? Rtjqx6-B;  
仲有If I is a "clever" boy ,you must "clever" then me I=!rbF;Z  
自己唔係用is- -係am,he she it先用is,you we they用are- - i係用am E{2Eoj;gq  
.......
9RWkm%?  
後面那句真的沒問題嗎? ~QZ"Z tu  
兩個錯處 nA~E "*  
回:畫功不錯的
離線小戰士
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-02-09
Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第46樓mankit94104於2009-02-09 20:39發表的 Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 :
後面那句真的沒問題嗎? Q_vW3xz  
兩個錯處 \-*eL;q P  
wI5Yn h  
應該是 nL?oTze*p  
If I am a "clever" boy ,you must  be "clever" then me . .{S8f#p9T  
Tb1U^E:  
對吧?
1條評分
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-02-09
Re:Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第47樓小戰士於2009-02-09 20:55發表的 Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 :
應該是 ++Ww88820  
If I am a "clever" boy ,you must  be "clever" then me .
對吧?
="d*E/##  
哎呀xD 5%}wV,Y  
自己也數漏了一個囧 1J? dK|% b  
三個錯處 DKm Z  
後面那句是指豆號後的
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-02-09
Re:Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵
引用第47樓小戰士於2009-02-09 20:55發表的 Re:Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 :
應該是 +([!A6:  
If I am a "clever" boy ,you must  be "clever" then me .
對吧?
z}Jr^>  
than NcM>{{8  
3^=+gsc  
cleverer<---------不是錯的,可去yahoo查下 mceG!@t  
q*)+K9LRk  
哈哈,band1.............

樓主留言:

與本版主題無關

離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-02-09
引用第46樓mankit94104於2009-02-09 20:39發表的 Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 :
後面那句真的沒問題嗎? #%S0PL"x U  
兩個錯處 PoD^`()FR{  
X Y+y}D %  
我唔係睇晒成句野-3-我知錯,但我唔知點改,我英文差,我淨係識簡單其他唔好搞我
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-02-09
dwchan goldcat 廁所為上既留言 大家可以無視 $3\yf?m}q  
x0Bw{>Q  
引用第45樓阿里路亞於2009-02-09 19:47發表的  : vD=%`G[m  
欣賞你的石頭~ ] h~o],:  
下陷個d係咩黎? q a!RH]B3  
ps你回歸喇?閉關完? d bO#  
仲有If I is a "clever" boy ,you must "clever" then me *_)E6Y?9  
自己唔係用is- -係am,he she it先用is,you we they用are- - i係用am wq72% e  
.......
g"y?nF.&F  
BXTN>d27  
我唔會應你離題 可我英文確是很差 留言冇得修改 post左先發覺-3- FDLd&4Ex  
HZ\k-!2  
下陷的是被石打中的痕跡 IL2r9x%  
]C *10S`  
這在小一教的... 英文文法的問題-3- Q\#UWsN(T/  
v*P[W_.  
唔係唔識 係改唔到-3- cgyo_ k  
u@D .i4U  
同埋我好憎d人自言自言
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-02-09
引用第51樓極♂霍雷於2009-02-09 22:26發表的  : _0]QS4a][c  
dwchan goldcat 廁所為上既留言 大家可以無視
我唔會應你離題 可我英文確是很差 留言冇得修改 post左先發覺-3- pF='jj51  
.......
pbdF]>\  
ok ok ok 8_iHVc;<  
你英文拿A, ;](h2Z`3s  
畫畫好勁, #>q[oie1e  
乃神人之作......... aQh?}=da  
sV'v* 1|  
你不過想人這樣說你吧 |#cAsf_{  
現在我說了,高興吧...............
1條評分
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-02-09
不高興 做番朋友就高興-3-
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-02-10
引用第51樓極♂霍雷於2009-02-09 22:26發表的  : [>wzl"cHW  
dwchan goldcat 廁所為上既留言 大家可以無視
我唔會應你離題 可我英文確是很差 留言冇得修改 post左先發覺-3- J 5- rp|  
.......
uc\.oG;~q  
你e句都可以無視 j aD!  
引用第52樓dwchan於2009-02-09 22:52發表的 Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 : Z]p8IH%~92  
-sx-7LKi  
ok ok ok Y 0]Kl^\A  
你英文拿A, N[]U%9[=2F  
畫畫好勁, ny~ W]1  
乃神人之作......... w. vY(s  
.......
^^'[%ok  
點止 5{HtJ?sKc5  
佢表達能力極高 6s&qZ+v-  
製造面具一流 &R0OeRToUb  
擁有超強既容人之心 jvWI_Fto  
仲有英俊既外貌
1條評分
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-02-10
又要我再說嗎? N]V/83_  
z,M'Tr.1|  
畫功好,,怎樣? 你能像小肥羊一樣受人尊敬? )2#vhMpdN  
nx D'r  
人品差,,怎樣? 你只能像4503一樣被人討厭 G~O" /WM  
X+d&OcO=q  
------------------------------------------------------- `)LIVi"(D  
v^;-@ddr  
討論你幅畫先,, P~o@9RV-  
N JXa_&_  
第一:內容吾清晰,,你話明異轉,,咁點解好似係一轉用緊招咁樣? H kSL5@  
第二:龐士異轉既肌肉有待改善,,同埋身體好似太瘦 vs+ We*8H  
第三:整部分也是石頭為主角,,感覺上不太好 (有D石頭吾似石頭- -汗 { _-wG3f|  
~.iA`${y%  
以上個人感覺,,你可以接受可以吾接受,,只係吾想比人扣分而已=P" S\}?zlV  
2(hvv-  
請吾好再講咩野"新手都不如繪畫",,自己係吾係新手自己知 S]vW&r3`  
FBYll[ 8  
你咁樣寫上去以你形象睇只係覺得你係虛偽
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-02-10
 無題
引用第55樓波仔xd於2009-02-10 18:04發表的  : G`9cd\^  
又要我再說嗎?
畫功好,,怎樣? 你能像小肥羊一樣受人尊敬?
人品差,,怎樣? 你只能像4503一樣被人討厭 'y'T'2N3  
.......
>0kmRVd  
[0h* &  
題外話:人品差,,怎樣? 你只能像4503一樣被人討厭 vYYS .ve  
dK[*  
             我想你pm講一講我應該點改 唔該晒 ?s1u#'aO  
71JM [2  
             可是你又錯過內情了@@(不是責怪你-3- E]e, cd  
iTj"lA  
              係可以係第2頁睇睇 UY1JB^J$  
c*Eok?O  
              誰對誰錯 你唔可以咁快定 這次我無意挑起罵戰 新手也不如 只是挑起罵戰的人改給我的 @47[vhE  
<jpeu^7  
              如果唔鐘意既 可以馬上改 Rrh<mo(yj#  
x%_qJ]o  
可能龐士太小了-3-令石變成主角 不過我覺得你話異招 不過重係未轉龐士個到 JZW gr&O<  
JmnBq<&,0  
因為龐士oe也是這樣的 s"pR+)jf1D  
A4~D#V  
異轉龐士只是黑影 不過我會進行改良 "PZYgl  
-3C* P  
多謝你既意見 DZ%g^DRZX  
ZM dM_i?  
引用第54樓廁所為上於2009-02-10 17:48發表的 Re:新手都不如繪畫  與本題無關的更會出現腦殘 要吵架的給我在MSN吵 : aQl?d<|+lk  
BM|-GErE  
點止 b*btkaVue  
佢表達能力極高 omXBnzT  
製造面具一流 ) j{WeG7L  
擁有超強既容人之心 JZs|~@  
.......
,k4z;  
>2]Eaw&W  
題外話:容人之心我的確有 容忍你這撩事鬥非的人 自己比花月遜色就踐踏比自己差的人 可笑
1條評分
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-02-10
Re: 無題
引用第56樓極♂霍雷於2009-02-10 18:36發表的  無題 :
題外話:容人之心我的確有 容忍你這撩事鬥非的人 自己比花月遜色就踐踏比自己差的人 可笑
GVjv** U  
怎了? g28S3 '2  
你也開始改圖了嗎? g\ 8#:@at  
撩事? 9f@#SB_H  
比小肥牽遜色就踐踏比自己差的人 可笑 30sC4}   
只能說你又夠白目又夠傻 fK)ZJ_?w,@  
很傻很天真的確很適合你 j\XX:uU _  
現在的你的確很有容人之心哦 }V1DyLg :  
看你的臉子也知道你比牛皮更厚了 K $Mx}m7l  
當初像小孩一樣 像要走是誰? F'V + 2,.  
又是哪個白目馬上又跑回來?
離線牙歷

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-02-10
不要再繼續了 ef;& Y>/  
拜託
離線marco199311
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-02-10
應該是 h-?q6O/|  
對吧?
>,] eL  
其實樓主畫得不錯的說!! [T}%q"<  
不過d人就咁畫黑佢! giPhW>  
仲記得你之前話我畫d比例差 a0V8 L+v(  
我也不見得你有那麼好啊!! 'b=eC  
仲有你d英文好叻 }\`-G+i{W  
正確的說法應該係 *0Wi^f  
If I am a"clever"boy,you must be"cleverer" than me!! &9RW9u "  
樓主既"then"係有"跟住"既意思!! p5twL  
而"than"係有"比較"既意思!! NE=#5?6%g7  
所以小心用啊!! r2E>sH w  
p.s.英文唔好就唔好講英文啦!!!這是百年難得一見既錯誤!!