切換到寬版
  • 15308閱讀
  • 407回復

戰神小店,全可check序(爆急收天魔2信)可用十幾招換天魔2信 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線戰神天魔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-02-07
放:
琪琪:2信
龍翼:oe
馬龍:青狗合擊,捐血救人
風尊:連環旋風閃
烏邪:人物,封天空襲
勇心:心欲斷
亨利:地龍追命箭
幻音神巫:人物,幻鬼喚
歷奇:霸王重鎚Z
悟地:人物
璇瓏:爆破彈
紅魔鬼:熔岩彈
星奇:旋風炮拳,十字旋風拳
卓男:鋼鐵護甲
寒魔使徒:人物
魔魔星人X2
仲有好多勁裝(咩ser都有)
有意的pm我,可用真錢同我收
全部交易你先,白名版主可我先

急收:
菲雲:無盡轟炸(2轉招)
亨利:矢雨,2轉招(唔要地龍)
邪鬼:邪神怒吼,戰神降臨(2轉招),邪神‧戰神(2轉招)
天魔:奧義,天火結晶體(2信)(可用大部分招換天魔2信,但一定要你先,白名版主我先)
收:
人尊:蘿拉耳環(2信)
EX:人物
慢收:
天魔:寒極天火(2轉招),穿天轟炸(2轉招),冰火世界(2轉招),真.炎冰重炮(2轉招)
暫無
其他可問我收唔收

我係lfo的名:戰神天魔(law),戰神菲雲(law),戰神邪鬼X(law),ninachoy(peak)同亨利一Henry(bank)
另試放1個AC:星奇,米兒,小丹,悟地,菲沙,菲雲,溫蒂,霍雷,約翰,亨利,比堤,邪鬼,天魔,龍翼,龐士,琪琪,申武玄,玄武, 托比,安雅,樂雲,蓮娜,黃帝,撒卡,巫神,白帝,樊嬅,幻塚,域多,馬龍,柏高,璇瓏,姬絲,暗黑迪雲,紅魔鬼,幻音神巫,邪狼丸
天魔(law ser):150lv1轉齊招,無2信2招
菲雲:(law ser):151lv1轉差oe,有2信2轉齊招
邪鬼(law ser):156lv,1轉差邪怒,oe,有2信無2招
蓮娜(peak ser):182lv,1轉得異獸角,虐殺毒爪,有2信,2轉得魔骨鐮刀
菲沙得卡合,鑽風,宇宙冰河
比堤得蝙蝠練成,吸血
玄武得醉八虎
黃帝得2信
撒卡得勢凶夾狼
姬絲得實驗品x2
*有多套勁裝,多個7天空間轉送,多個7日暗念
價錢自出
本人沒有分店
要同我交易的人先在post度留言,再pm本人
白名單:visitor5779(好人,次次都係佢比先)
[ 戰神天魔在2011-01-06 23:38重新編輯此帖 ]
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-02-08
交記:
用裝同唔知邊個換烽火連天(佢先成功)
ibbs同唔知邊個用星仔2信+陸道2信換邪鬼人(佢先成功)
同(lfo)唔知邊個裝換玄武人(佢先成功)
幫(ibbs)tomlaw1031邪鬼招換幫升樂雲108-130(佢先,完成)
同(lfo)神小丹裝換佢邪鬼人+2信(佢先成功)
(lfo)幫繁忙中破故事換10.0新手(佢先成功)
同(lfo)woody用裝換邪神降臨(佢先成功)
同(lfo)邪鬼用2度空間換nina(我先成功)
用裝換樂雲4招(佢先成功)
用裝同(lfo)king7871換地十人(佢先成功)
用裝同(lfo)巫神換血肉模糊(佢先成功)
用裝同(lfo)JACE換審判之火(佢先成功)
用裝同(lfo)煉獄箭換虐殺毒爪(我先成功)
用裝同(lfo)king7871換異獸角(佢先成功)
用裝同(ibbs)cobby13zz換幻塚人物(佢先成功)
用連環冷凍錐同omegah4400(ibbs)換蓮娜異信(佢先成功)
用幫升+狂獸狙擊同(lfo)魔人之拳換赤道之焰(佢先成功)
用幫升換(lfo)小便迪迪吸血,愛心光波(佢先成功)
用裝換(lfo)小便迪迪龍飛鳳舞(佢先成功)
用裝換Bank ser的青狗大佬一馬龍的廢ac(我先失敗)
用裝換我是o龍的邪鬼-唯我獨尊(佢先成功)
用裝換(lfo)king7871魔骨鐮刀(佢先成功)
(lfo)omegah164送我人物(佢先成功)
用裝換(lfo)MoEX實驗品x2(佢先成功)
用裝同(lfo)勁龍換deep人+宇宙冰河(佢先成功)
用裝同(lfo)勁龍換鑽石風暴(佢先成功)
用裝同(lfo)勁龍換唯我獨尊(邪鬼)+天籟+連環旋風閃(風尊)(佢先成功)
用白龍吐焰同(ibbs)visitor5779換必殺一斬(佢先成功)
用裝同(lfo)金神換巨大戰魂(佢先成功)
用11.5+歷信同(ibbs)visitor5779換戰神昇龍霸(佢先成功)
用唯我獨尊(邪鬼)同(ibbs)kayiu2008換萬毒之身,怒雷狂擊,黑仔人(佢先成功)
用白色龍捲同(ibbs)魔法使命換炎冰武(pm交,佢先成功)
放左失控火箭炮比(lfo)statics(佢先成功)
放左邪狼凍牙拳比(lfo)priest(佢先成功)
用霸雷彈同(lfo)dennis8384換蚩尤人物(佢先成功)
用撥風吹雨同(ibbs)jackychan125換異角之門同茱迪人物(佢先成功)
用流星大爆破同黑旋換(ibbs)大俠陳火尊oe(我先成功)
用暗殺刺雨同(lfo)繁忙中換獵牙(佢先成功)
用泰加:真虎翔霸同(ibbs)leos6910換戰之道(佢先成功)
用十級風暴同(ibbs)z4a7wq換虎牙砲轟(佢先成功)
用天籟同(ibbs)xxx宇歷斯換元力增幅器(佢先成功)
仲有好多唔記得左@@
(lfo)絕對戰神天魔送我邪鬼OE
[ 戰神天魔在2010-10-06 21:50重新編輯此帖 ]
離線ro472531
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-02-08
引用第1樓戰神天魔於2009-02-08 15:55發表的  :
推一推先,仲有幫人升lv服務 [表情]

好好好心你咁小野就唔好開POST啦==
俺!登場!
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-02-09
推下先
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-02-11
推推推
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-02-14
推推推
離線kenkwok246
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-02-14
幫升我收~ add msn 詳傾 [email protected]
http://xs.to/xs.php?h=xs538&d=09166&f=5__22320_vs__40845_ex338.png
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-02-14
加左你msn
離線magictoby
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-02-15
引用第156樓戰神天魔於2009-02-14 23:47發表的  :
邪鬼2信點賣,去我個post下有無野岩http://ibbs.hk/read.php?tid=75766

無野岩
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-02-17
推推推(勁急收邪鬼招)
離線brancolam
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-02-17
我有邪降,收唔收
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-02-17
好阿,我收pm我
離線燻衣草
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-02-20
重點 點收
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-02-20
新加左野,看下啦喂
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-02-21
推推推
離線alexlau123
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-02-21
我有邪神降臨同魔法破邪彈
得閒幫我禁下
http://ibbs.hk/?a=alexlau123
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-02-22
咁有無野岩你..................
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-02-22
引用第12樓燻衣草於2009-02-20 17:37發表的  :
重點 點收

看看有無野岩你><
離線戰神天魔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-02-22
再推
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-02-22
邪鬼 2信+轟裂異度換撥風吹雨,ok?
]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個