切換到寬版
  • 5608閱讀
  • 50回復

[遊戲手繪圖][大師級作品][超現實主義]帥帥的迪雲 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-03-16
引用第39樓rockmanox於2009-03-16 19:56發表的  : Bx< <~[Ws}  
不如我地叫牙歷同炎‧龍禁佢言重好啦,唔想哂時間
*_d7E   
X9V*UXTc  
畫下畫都要禁言 ;>Ib^ov  
仲要係你地有心挑罵戰 @J/K-.r  
 tVN  
我只係好心分享下我概藝術 "]} bFO7C  
就比人用有色眼鏡看待 'DCTc&J['  
Y^wW2-,m  
fumm<:<CLO  
畫得樣衰冇罪 50S&m+4d+  
所以畫得靚就更加冇罪!!!
離線namnam1997
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-03-16
你畫到個迪雲好好不過個頭點解係正方形???????
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-03-16
引用第41樓namnam1997於2009-03-16 20:03發表的  : +nFu|qM}  
你畫到個迪雲好好不過個頭點解係正方形???????
+~ P2C6@G  
-(;26\lE  
有意思的 n{ar gI8wF  
四四方方公公整整就好似迪雲做事有規有舉咁
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-03-16
引用第42樓chiutszchun於2009-03-16 20:05發表的  :
有意思的 l<58A7  
四四方方公公整整就好似迪雲做事有規有舉咁
/~%&vpF-L  
6H.0vN&  
甘你咪好有意思 你個正方形人
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-03-16
引用第43樓戰.tom於2009-03-16 21:17發表的  :
甘你咪好有意思 你個正方形人
pZ.ecZe/  
> PRFWO  
55 ;#W2|'HD  
5}l[>lF  
米兒最岩圓形 u5`u>.!  
做人處事都咁圓滑得體^^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-03-16
引用第38樓chiutszchun於2009-03-16 19:51發表的  :
不就是麻 版主都鐘意挑罵戰^3^                                    ←注意﹕唔好自認 I{ C SH  
操詞又唔得體 話人膠 又話人青山                                 ←注意﹕唔好自認 BA:VPTZq  
好影響版主團概聲譽                                                       ←注意﹕唔好自認 e8a+2.!&\  
.......
Hk3sI-XkA  
意思都係話你膠姐=] sUO`uqZV  
版主都係人 z\W64^'"Z  
比你咁樣挑釁法我會唔火? =4YhG;%  
膠登仔 A:%`wX}  
我無話人膠 -l*|M(N\  
我話粒膠係膠乍嘛 &jJL"gq"  
引用你未必話你=] 6P l<'3&  
請不要自認(學番你) MAR'y8I  
ibbs唔係話唔好發無聊野咩?           咪自認 Gx/Oi)&/  
唔係話挑釁既人要扣分咩?                  咪自認 <dtGK~_  
唔係話罵人既人要禁言咩?                  咪自認 6@5+m 0`u3  
好影響外人對我係ibbs會員是否白目的看法                咪自認 >1Ibc=}g  
人地會以為我地係青山論壇              咪自認 V~3a!-m\  
人地以為我地同高登結盟                 咪自認 s2V:cMXFn  
L,/%f<wd  
L~OvY  
又會有人咁唔知醜話自己幅畫靚      咪自認
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-03-16
引用第45樓糯米滋於2009-03-16 21:21發表的  :
意思都係話你膠姐=] r q].UCj  
版主都係人 U%QI a TN*  
比你咁樣挑釁法我會唔火? zwjgE 6  
膠登仔
[}=B8#Jl-C  
![=yi tB  
我有挑釁你咩 >< f}P3O3Yv&  
你唔入黎挑釁我點會咁講野 !*N@ZL&X  
唔好乜都屈我喇版主~.~ 4Z&lYLq;  
G5 WVr$  
我會冇喇喇係到串你~.~? gR;i(81U  
咪又係你入黎挑釁人先比人___咩姐 r`d4e,(  
\~$#1D1f  
版主做事點可以咁樣嫁.,,...... N~)_DjQP5  
學下炎.龍喇
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-03-16
引用第46樓chiutszchun於2009-03-16 21:22發表的  :
我有挑釁你咩 >< iqWQ!r^  
你唔入黎挑釁我點會咁講野 `M8i92V\qY  
唔好乜都屈我喇版主~.~ ^u ~Q/ 4  
.......
"+G8d' %YV  
我講事實 2^ nxoye  
你畫成咁預左比人罵 E ~<J C"]  
唔想比人罵就唔好貼 ](8[}CeL  
就係咁簡單 G_,jgg7  
學炎龍? OQJ6e:BGt  
大家唔係守果一區 q@8*Xa>  
同埋如果炎龍對住個咁既膠佬(唔好自認) W/h[A3 `3N  
相信都會火滾
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-03-16
引用第47樓糯米滋於2009-03-16 21:27發表的  :
我講事實 vnuN6M{  
你畫成咁預左比人罵   JB<t6+"rD  
唔想比人罵就唔好貼   Jln:`!#fDf  
就係咁簡單   j#4kY R{  
學炎龍? o ^uA">GH  
大家唔係守果一區 1?l1:}^L  
同埋如果炎龍對住個咁既膠佬(唔好自認) 相信都會火滾 YGNP53CU  
.......
N8df8=.kw  
"3J}b?u_[  
我想你理解一點~_~ rYk0 ak  
會員可以批評我概作品 oQJtUP%  
不過就唔可以罵 pd$[8Rmj_  
原因係挑釁成份=] a d\ot#V  
4_ML ],.  
如果有人話我串佢 不如叫佢自己唔好先回貼串人=] no自認plx 6_B]MN!(  
} ^\oCR@  
26 27樓都好好的..~ MF'JeM;H  
8 L Cb+^  
不過32樓就出口罵人lu^&^ kyV8K#}%8  
"#g}ve,  
好明顥唔係畫得唔好罵人 E!F^H^~$8  
係唔夠人講罵人 &UFZS94@r  
;$Jo+#  
{P-):  
CTmT@A{  
對住膠佬都會發火 |Y.?_lC  
姐係果個版主未夠料囉 n+R7D.<q!!  
見到膠佬都唔識處理 .e-#yET  
成個廢柴版主咁 |DwZ{(R"W  
0> \sQ,T  
你話你唔係^^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-03-16
引用第48樓chiutszchun於2009-03-16 21:31發表的  :
我想你理解一點~_~  L"aeG  
會員可以批評我概作品 2`-Bs  
不過就唔可以罵 ,]D,P  
.......
w!XD/j N  
呢d係你個人觀感 =EsavN  
我寸完你你乜都話我錯 (;,sc$H]  
我廢柴都做到版主  0+8e,  
做唔到版主咪連廢柴都不如?!(小心被圍) d_ P` qA  
果條垃圾做膠佬就得(唔好自認) T> p&$]OG  
Pzem{y7Ir  
你都識話我唔回貼 'c~4+o4co  
咁你唔好回就最簡單=] & 5R&k0i r  
想人做前自己先做 moE2G?R  
eJX#@`K  
對住膠佬會發火係因為我係人 ji= "DYtL  
我有感情 R@2X3s:  
比條膠佬人身攻擊都咁 C_Wc5{  
唔嬲? jb)ZLA;L_c  
好難 *NQ/UXE  
V.2_i*  
我唔係守果區 GN>@ZdVG}#  
如果你係我區咁樣玩我會第1個扣分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-03-16
鎖帖算了-_-
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/