切換到寬版
  • 5609閱讀
  • 50回復

[遊戲手繪圖][大師級作品][超現實主義]帥帥的迪雲 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-03-16
引用第39樓rockmanox於2009-03-16 19:56發表的  : '>6-ie^0  
不如我地叫牙歷同炎‧龍禁佢言重好啦,唔想哂時間
M3Z yf  
6k[u0b`  
畫下畫都要禁言 S `[8TZ  
仲要係你地有心挑罵戰 p)oW'#@a  
OjCT%6hy;  
我只係好心分享下我概藝術 23=;v@  
就比人用有色眼鏡看待 =4[zt^WX"  
O[]+v  
_:g V7>S?  
畫得樣衰冇罪 J kA~Ol  
所以畫得靚就更加冇罪!!!
離線namnam1997
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-03-16
你畫到個迪雲好好不過個頭點解係正方形???????
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-03-16
引用第41樓namnam1997於2009-03-16 20:03發表的  : /Iskjcc60W  
你畫到個迪雲好好不過個頭點解係正方形???????
`i{:mio  
Re2kD/S3  
有意思的 ?{[H+hzz0  
四四方方公公整整就好似迪雲做事有規有舉咁
離線戰.tom
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-03-16
引用第42樓chiutszchun於2009-03-16 20:05發表的  :
有意思的 {> }U>V  
四四方方公公整整就好似迪雲做事有規有舉咁
D^u{zZy@e  
FlZ]R  
甘你咪好有意思 你個正方形人
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-03-16
引用第43樓戰.tom於2009-03-16 21:17發表的  :
甘你咪好有意思 你個正方形人
`Ctj]t  
%{{#Q]]&  
55 `=*svrmS  
-1o1k-8d  
米兒最岩圓形 '*k\IM{h  
做人處事都咁圓滑得體^^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-03-16
引用第38樓chiutszchun於2009-03-16 19:51發表的  :
不就是麻 版主都鐘意挑罵戰^3^                                    ←注意﹕唔好自認 Z Kvh]  
操詞又唔得體 話人膠 又話人青山                                 ←注意﹕唔好自認 SS`C0&I@p  
好影響版主團概聲譽                                                       ←注意﹕唔好自認 nAzr!$qbNv  
.......
liTr3T`,V  
意思都係話你膠姐=] I?"5i8E  
版主都係人 9V&LJhDQ  
比你咁樣挑釁法我會唔火? 8n)Q^z+ K  
膠登仔 Ua]zTMI  
我無話人膠 sF$m?/Kt  
我話粒膠係膠乍嘛 ; p9D2&  
引用你未必話你=] ]Oy<zU  
請不要自認(學番你) -O5m@rwt<  
ibbs唔係話唔好發無聊野咩?           咪自認 KkY22_{ac  
唔係話挑釁既人要扣分咩?                  咪自認 eBB D9 SI  
唔係話罵人既人要禁言咩?                  咪自認 mm 8O  
好影響外人對我係ibbs會員是否白目的看法                咪自認 { SfU!  
人地會以為我地係青山論壇              咪自認 $W]bw#NH  
人地以為我地同高登結盟                 咪自認 O c.>$  
\a!<^|C&  
[xPE?OD  
又會有人咁唔知醜話自己幅畫靚      咪自認
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-03-16
引用第45樓糯米滋於2009-03-16 21:21發表的  :
意思都係話你膠姐=] qZh~Ay6I  
版主都係人 KfNXX>'  
比你咁樣挑釁法我會唔火? %u}sVRJ  
膠登仔
vknFtpx  
Vd4osBu{fY  
我有挑釁你咩 >< ;"Y6&YP<  
你唔入黎挑釁我點會咁講野 #F@7>hd1  
唔好乜都屈我喇版主~.~ M6iKl  
OT i3T1&  
我會冇喇喇係到串你~.~? BP$#a #  
咪又係你入黎挑釁人先比人___咩姐 "+&<Qd2  
;>N ~ ,Q  
版主做事點可以咁樣嫁.,,...... z3]U% y(,  
學下炎.龍喇
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-03-16
引用第46樓chiutszchun於2009-03-16 21:22發表的  :
我有挑釁你咩 >< N&=2 /  
你唔入黎挑釁我點會咁講野 n bk(F D6  
唔好乜都屈我喇版主~.~ K5&C}Ey1  
.......
LnS >3$t*  
我講事實 U.OX*-Cd  
你畫成咁預左比人罵 g/p }r.  
唔想比人罵就唔好貼 VWt'Kx"  
就係咁簡單 (+dRD] |T  
學炎龍? ,~(}lvqVH  
大家唔係守果一區 DT4RodE$  
同埋如果炎龍對住個咁既膠佬(唔好自認) kB#vh  
相信都會火滾
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-03-16
引用第47樓糯米滋於2009-03-16 21:27發表的  :
我講事實 )-KE4/G  
你畫成咁預左比人罵   *M<BPxh0w]  
唔想比人罵就唔好貼   Dh(T) yc  
就係咁簡單   !riMIl1  
學炎龍? iv z?-X4]  
大家唔係守果一區 w <>6>w@GZ  
同埋如果炎龍對住個咁既膠佬(唔好自認) 相信都會火滾 ak8^/1*@  
.......
LiD |4(3  
&Z;8J @  
我想你理解一點~_~ 'a g6B(0Z  
會員可以批評我概作品 .4re0:V  
不過就唔可以罵 i~B@(,  
原因係挑釁成份=] =#2qX> ?  
4O_+4yS  
如果有人話我串佢 不如叫佢自己唔好先回貼串人=] no自認plx [S&O-b8A  
ro^6:w3O^  
26 27樓都好好的..~ "Xk%3\{P  
%iL@:'?K  
不過32樓就出口罵人lu^&^ *8X9lv.Z  
qv U$9cTY  
好明顥唔係畫得唔好罵人 G<-9U}~76  
係唔夠人講罵人 >l< ~Z;  
ElR&scXi__  
+<WRB\ W  
f@Rpb}zg+C  
對住膠佬都會發火 KR+BuL+L  
姐係果個版主未夠料囉 4:eq{n  
見到膠佬都唔識處理 *tfDXQ^mN  
成個廢柴版主咁 1;kG [z=A  
+}XL>=-5  
你話你唔係^^
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-03-16
引用第48樓chiutszchun於2009-03-16 21:31發表的  :
我想你理解一點~_~ ?F87C[o  
會員可以批評我概作品 tk)>CK11  
不過就唔可以罵 |IX` (  
.......
3aE[F f[  
呢d係你個人觀感 ^M(`/1:  
我寸完你你乜都話我錯 ]Z$TzT&@%  
我廢柴都做到版主 ,hTwNVWI9  
做唔到版主咪連廢柴都不如?!(小心被圍) '6.>Wdd  
果條垃圾做膠佬就得(唔好自認) VU`z|nB W@  
mzV"G>,o  
你都識話我唔回貼 aEEz4,x_  
咁你唔好回就最簡單=] aFr!PQp4{  
想人做前自己先做 k99gjL`  
6a%:zgkOpu  
對住膠佬會發火係因為我係人 -_EY$ ?4  
我有感情 [Zt# c C+  
比條膠佬人身攻擊都咁 &J;H@d||  
唔嬲? KI Plb3oh  
好難 (U(/ C5 '  
+\k9w.[:/  
我唔係守果區 (o*e<y,}W  
如果你係我區咁樣玩我會第1個扣分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-03-16
鎖帖算了-_-
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/