切換到寬版
  • 3461閱讀
  • 31回復

[其他類別]唔係針對,係有趣貼圖, [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線7088

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-03-22
兄弟你咁就死左 c\&;Xr  
我代表反某人既各位兄弟以你為榮
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-03-22
我唔信我果張唔夠你有趣 2N]8@a  
離線623
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-03-22
真見人見智 - - ,d&3IhYhD  
:FtV~^Z  
哪有趣 ?
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-03-22
兩張招式圖可以算是創作之一吧- - W[ W)q%[)  
不過其餘的.....真的是你所說的「有趣」嗎= =?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線豬扒仔
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-03-23
乜就咁出果招都要花時間架咩 #\n* Qg4p  
有呢個角色既話,整出黎冇乜難道 e@TwZ6l  
故事果個都冇難道 /IJy'@B  
乜多隻炎魔都冇難道 ilHf5$  
咁都叫有趣- - L?N-uocT  
咁我咪超有趣- -||| {=mGXd`x?l  
你與我不同啊 /2c(6h  
這些圖不需要心機也可做得到 q*` m%3{  
有趣的定義就是逗人歡笑,神奇得意 %O"Whe  
但大部分人都不覺得神奇及得意之處 ~ss6yQ$  
逗人歡笑一定沒有了,而且沒有可取及思考之處 US"g>WLwJ  
總結 你的帖是一個普通的帖,在這版已離題了 JS%LJ _J  
建議鎖帖,分析完畢,以上說話不是針對

離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-03-23
引用第24樓豬扒仔於2009-03-23 02:04發表的 : ]3f[v:JQ  
乜就咁出果招都要花時間架咩 v G\J8s  
有呢個角色既話,整出黎冇乜難道 37a1O>A  
故事果個都冇難道 ")i)vXF'  
乜多隻炎魔都冇難道 @_-, Q5  
咁都叫有趣- - -k8sR1(  
.......
NiW9/(;xB  
可以,講1句,唔係 >uq0}HB$a  
↑↓←→攻跳防,冇洗時間,神人,用按x精靈(x=鍵)咩,唔花時間 M57<e`m  
故事,又要走,又要諗咩路快,冇難道 4}/gV)  
e招係lag左係'杜;,唔信問BILLY !o_eK\p  
2個NAME先1個人,又要找人,E+ D人一入LFO就去UP LV,點易找,+上要炎魔.又要計位,冇難道,笑話 %,02i@Fc  
神奇過神奇水馬騮好冇 Q*ELMib  
一定沒有,有你比100蚊我.賣笑都算 KhB7 75  
引用第12樓std的917於2009-03-22 16:36發表的  : ^ GY^g-R  
good !<=zFy[J.9  
真有趣(指餓):s jmaw-Rx  
下次搵10幾隻is good:s
~i?A!  
100蚊 xi "3NF%=  
在這版已離題了,放係邊,神人 rnhLv $  
你咩都冇難道,重唔係神人 2672oFD  
封POST,封埋你唔好 n~|?)EL  
以上說話只是不是針對 ki@C}T5  
引用第21樓廁所為上於2009-03-22 22:39發表的  : H8 ? Y{H  
我唔信我果張唔夠你有趣 7>O`UT<t4@  
8uLS7\,$z  
唔係LFO,冇得串咀,SOR }kvix{  
引用第20樓7088於2009-03-22 21:47發表的  : 8&"Jlz |  
兄弟你咁就死左 Er j{_i?R?  
我代表反某人既各位兄弟以你為榮
Y]0c%Fd  
殺左1個我,重有千千萬萬個我 sV{\IgH/x  
引用第22樓623於2009-03-22 23:21發表的  : r1<*=Fs=>>  
真見人見智 - - g%S/)R,,ct  
*(q?O_3,b  
哪有趣 ?
SF-"3M  
咪見人見智囉 nTr]NBR  
引用第19樓糯米滋於2009-03-22 21:46發表的  : U{oM*[  
樓主是否玩野? M NwY   
樓主是否找碴? f7Nmvla[q  
樓主是否是找一個機會串人?
_%D7D~2r|  
冇玩野,好認真,找碴,冇,我毫無惡意,冇串人,講左唔係針對la "%^_.Db>|  
引用第23樓炎‧龍於2009-03-22 23:25發表的  : a}FyJp  
兩張招式圖可以算是創作之一吧- - V^[&4  
不過其餘的.....真的是你所說的「有趣」嗎= =?
"ckK{kS4~  
係,咪個1句見人見智
]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-03-23
引用第25樓疾風煉獄於2009-03-23 17:23發表的  :
係,咪個1句見人見智
]9w)0iH  
唔比原創?
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-03-23
就咁一招炎魔招就叫有趣.. W1"N Kg~4  
有2個炎魔重疊左有幾有趣- -" `Pj7:[."[  
真係好似你貼相果個po咁,,「我得12歲咋」-.-
K49
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-03-23
雙重龍翼應該飛去L討區 >KrI}>!9r  
重疊炎魔應該可以刪掉的了-.- ] `x+wWe  
見人見智結束-.-
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-03-23
引用第27樓炎黃子孫於2009-03-23 18:10發表的  : PV~D;  
就咁一招炎魔招就叫有趣.. iKPgiL~  
有2個炎魔重疊左有幾有趣- -" m\jjj^f a  
真係好似你貼相果個po咁,,「我得12歲咋」-.-
(y!bvp[" m  
洗唔洗快門0.3秒, *> n OL  
引用第26樓廁所為上於2009-03-23 17:49發表的  : bskoi;)u  
5<PNl~0  
唔比原創?
Sq,>^|v4&e  
請POST去會員創作 --l UEo~  
引用第28樓炎‧龍於2009-03-23 18:33發表的  : ^rq\kf*]  
雙重龍翼應該飛去L討區 xOShO"4Z   
重疊炎魔應該可以刪掉的了-.- ?C fQwY#N  
見人見智結束-.-
AeEdqX)  
點解要DEL= =
]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-03-23
引用第29樓疾風煉獄於2009-03-23 19:00發表的  :
點解要DEL= =
8~Zw"  
原創lfo人物點解要去會員創作?
離線疾風煉獄
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-03-23
引用第30樓廁所為上於2009-03-23 19:04發表的  :
原創lfo人物點解要去會員創作?
!$1qnsz  
咩lfo人物,係唔係要比超現實迪雲更超現實
]