切換到寬版
  • 7177閱讀
  • 116回復

[分享]原來鑽風唔係禁招 安雅血煉爪先係 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-04-03
咁又係 _sb p6ZO_  
鑽風得1hit
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-04-03
其實駛咩咁煩?  H}:LQ~_2  
唔係好明禁黎做咩 y7^{yS[,  
我同任何人打個陣都唔會要禁對方既任何一招 Sua[O$  
比賽中 禁招 係為左公平起見 +\r+n~w  
唔會有屈機而得到勝利既人出現 1J' 3g  
但係平時vs 禁 我覺得冇咩必要 TFcT3]R[rL  
鑽風又唔係屈到走唔到個種招 _$>pw<  
擋一擋 sp都扣唔到幾多 pn*3\  
玩一隻game玩到咁煩 為咩? Q# EP|  
以上只係個人意見 c_" ~n|  
無話撐邊一方
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-04-03
識用冰尊不用鑽風的- -" Y-0?a?q2Fr  
+,2Jzl'-  
詳細的不多說-,- $TI5vhQ  
RQFI'@Ks  
會員墮落惡魔應多用冰尊領略一下... +< prgP`v  
;us%/kOR  
引用第41樓迪於2009-04-03 20:46發表的  : eX_D/25 $  
其實駛咩咁煩? ".dZn6"mI  
唔係好明禁黎做咩 _{|D  
我同任何人打個陣都唔會要禁對方既任何一招 2On_'^O  
比賽中 禁招 係為左公平起見 *Y@nVi  
唔會有屈機而得到勝利既人出現 RyRpl*^  
.......
b$eXFi/  
有什麼理由指出平時VS不需公平呢?
[ bon1在2009-04-03 22:46重新編輯此帖 ]
(:
離線墮落惡魔
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-04-03
引用第42樓bon1於2009-04-03 21:02發表的  : :{q"G#   
識用風尊不用鑽風的- -"
詳細的不多說-,-
會員墮落惡魔應多用冰尊領略一下... 'Z`$n8  
.......
$#|gLVOQ  
.%zy` n  
ejA%%5q  
多說 = cVwbg[W]  
好想知= 0 =
離線kk445566
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-04-03
出兩次鑽風都叫屈?雙血出一招就俾人叫屈狗,因為秒殺..
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-04-03
引用第44樓kk445566於2009-04-03 22:19發表的  : Eq:2k)BE  
出兩次鑽風都叫屈?雙血出一招就俾人叫屈狗,因為秒殺..
G4 G5PXi  
屈係指狂用一招喎,朋友. U=8@@ yE  
如果連出就真係屈. i*eAdIi  
出一次唔可叫屈嫁
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-04-03
引用第6樓墮落惡魔於2009-04-03 18:16發表的 : $mGvJ*9  
係我來 I^Z8PEc+  
我冇連出 }`yiT<z  
但係vs 都冇人話禁lo f f7(  
我係卡合連鑽風    仲要係我出左1-2 次 c<#<k}y  
咁係屈? 7< 9L?F2  
.......
&6Il(3-^  
冰川唔係屈招? [Vf}NF  
fa.0I~  
環咒拳連出易唔易中?我幫你答喇  唔易中 zhB">j8j  
EC<b3  
環咒拳連出破綻大定鑽風連出破綻大?我幫你答喇  環咒拳  因為鑽風有無敵身 8[ry |J  
OlD`uA  
s=Q(C[%I  
鑽風唔禁?咁你就真係:)
離線samwong0122
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-04-03
我想講淨用冷波,冷拳vs嬴到人先係成功既冰尊
離線墮落惡魔
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-04-03
引用第46樓牙迪於2009-04-03 22:23發表的  :
冰川唔係屈招?
環咒拳連出易唔易中?我幫你答喇  唔易中
.......
/,|CrNwY*  
em2_pq9q  
迪哥= ED} 31L  
係打中我 wo = 5|$a =UIR  
打中我連出 wo =
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-04-03
引用第48樓墮落惡魔於2009-04-03 22:42發表的  :
迪哥= LR$z0rDEM  
係打中我 wo = 6 nGY^  
打中我連出 wo =
cNP/<8dq  
自暴其短 人地已經話明環咒拳唔易中,破綻大 你還被我打中 說明了什麼?
離線slite
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-04-03
哇~ -  -又一神人- -  老實講,打vs個陣睇到有人用鑽風都好不爽- -最強都係連出- -  遇到呢d人我會走場- -
離線變色龍
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-04-03
面係人地比既 Hcl"T1N*  
架係自己掉既. ic~Z_?p  
安雅對冰尊. {,V$ *  
出埋鑽風.卡比 p5SX1PPQ  
兩個字,佩服
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-04-04
冰尊: )? ^-L{/'[8M  
我覺得卡合,冰川,鑽風係禁招   MuSaK %  
冰尊頭果兩招都玩得死人啦 Es:6  
唔洗咁狼既
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-04-04
屈招(應該)定義是 : 雖然招有好多 , 但是連續 / 格住出死某一 / 二招 ZV#$Z  
.P%ym~S  
禁招(應該)定義是 : 這應該是vs前定的(1p1同亂p都是) , 如果vs前沒有講的話就不可以算是 5\?3$<1 I  
另外禁招的最終權一定是房主 , 不接受的可以走 =jG?v'X  
G:hU{S7  
我只是看左頭幾樓 , 認為屈招一定沒有品(但不是罪行) r:#Q9EA  
而如果房主vs前沒有講定 , 禁招會是自由 , 不可以vs完就有爭議就.......(但不是罪行) ;r@!a!NLB  
^hysCc  
另一方面我不認同將不識vs的人(如 : 一入場就亂打人)叫成小白 %ph"PR/t?  
其一是一種人生攻擊 7%tR&F -u  
其二不知者不罪 THr8o V5  
點樣應付小白就不講 Dpj-{q7C  
]F_r6*<  
點解我好似講到甘遠的= =
離線【龍翼】
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-04-04
引用第11樓墮落惡魔於2009-04-03 18:32發表的  :
你既然道歉,我也應該說聲對不起吧 QK'`=MU  
但係,我真係冇連出鑽風
kLq( !Gs  
$wgc vySx  
a 0{[P$$  
出得都經已要禁.... {Wa~}1`Kl  
重要屈冰連鑽風...神級..
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-04-04
引用第53樓光之使者於2009-04-04 00:11發表的  : _HLC>pH~#  
屈招(應該)定義是 : 雖然招有好多 , 但是連續 / 格住出死某一 / 二招
禁招(應該)定義是 : 這應該是vs前定的(1p1同亂p都是) , 如果vs前沒有講的話就不可以算是 6<<'bi  
另外禁招的最終權一定是房主 , 不接受的可以走
.......
pFEZDf}:  
禁招(應該)定義是 : 這應該是vs前定的(1p1同亂p都是) )tScc*=8  
有d心照啦 唔洗講都會唔出= =
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-04-04
唔好睇小安雅..佢同冰尊絕對有我比!! mgo'M W\   
只不過係用得好唔好問題!! /z/hUa  
講起禁招其實本人唔覺得有咩問題.. |.y>[+Qb*  
招係人地有咩唔出得 `oB'(  
只好講輸左就輸左唔好話人屈!! tceIA8d6  
引用第35樓中毒魔人於2009-04-03 19:22發表的  : Y=5! QLV4  
打完`
w}IL 8L(D  
你9係用200lv雷尊同佢打呀!!
[ 無神論乂在2009-04-04 02:04重新編輯此帖 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-04-04
引用第12樓第一快刀於2009-04-03 18:34發表的  : X4Pm)N `  
我就認為佢出1-2次無咩問題 {fAh@:{@  
既然雙方都係屈招 (環咒拳) !JT< (I2  
咁嘈都無用既- - 9QX&7cs&[  
但想好玩既都係一開始講定禁咩招好~唔係好令人混淆
~+nS)4 (  
EZ:I$X  
1次都有問題。

離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-04-04
引用第56樓無神論乂於2009-04-04 01:56發表的  : EvGUj$  
唔好睇小安雅..佢同冰尊絕對有我比!![表情] e3HF"v]2!  
只不過係用得好唔好問題!! pAPQi|CN  
講起禁招其實本人唔覺得有咩問題.. !5g)3St  
招係人地有咩唔出得 d\1:1ucV  
只好講輸左就輸左唔好話人屈!! aT`02X   
.......
|Oj,S|Z:  
同意用爆極破加攻之後用獄之(獄之可以玩連姐係打開左佢係落地位附近再出獄之)同佢打冰尊都唔夠黎
離線zerix
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-04-04
引用第47樓samwong0122於2009-04-03 22:29發表的  : 1W6n[Xg  
我想講淨用冷波,冷拳vs嬴到人先係成功既冰尊
.{Eg(1At  
仲有卡合:)

快速回復
限100 字節

上一個 下一個