切換到寬版
  • 3567閱讀
  • 77回復

意大利小店 放邪怒,蘿耳,狂龍斬,真獨龍,閻面,裝,特快幫升,超平AC [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線fcwk9226

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-22
會考已完幫升將盡快升完****

1樓:幫升及放野區
2樓:收野區
3樓:交易記錄
4樓:備用區

=====================================================
1樓幫升及放野區
請先回覆後pm否則..
幫升在星期2後全力啟動
幫升:1-150LV (1-2日) 60yahoo/我要既招(可傾) (要有星人,全方位地雷包,無敵地雷包,爆炸地雷包,要開到至少木乃依)
         150up     要傾  
升得愈多次可幫你升多少少轉句話係講姐係平d    
升技:1-10lv  可幫升oe,扣血招招  可傾
放必中閃

放eq(200igash一套,4套60yahoo):
         雷電套裝
         終極套裝
         古龍套裝(欠鞋)
         朱雀套裝
         畫夜套裝
         黑耀石
         鳳凰大劍
放:
元力淨化器
迪雲:
星奇:
米兒:人物,愛心光波
小丹:人物,真旋風腿
悟地:人物,超虎翔霸
璇瓏:人物,旋龍焰舞
馬龍:密集導彈
歷奇:鬥志激昂,霸王流星擊
域多:彈地小刀
佛覺:
佛恆:如來神掌,金鐘罩
茱迪:人物,迴旋二段擊
菲沙:人物,卡比合擊
菲雲:
溫蒂:,撥風吹雨 連環旋風閃
霍雷:人物
約翰:人物,魔法皇的咒詛
達爾:,狂龍斬,必殺一斬
亨利:
陸道:人物,忍流化雨,甲賀三分斬
黃金親衛兵:金光劍影,人物
亞真:
幻音神巫:人物
紅魔鬼:人物,熔岩彈
比堤:人物,信物,蝙蝠來襲
邪鬼:唯我獨尊,邪神怒吼,信物
天魔:人物
龍翼:人物,猛虎無影
龍翼EX:虎威腿,虎威腿EX
龐士:萬毒之身,暗黑石破天驚
琪琪:
柏高:神探快槍手
姬絲:原子能量,爆發!萬能地雷
卓男:
申武玄:
玄武:人物
托比:
安雅:人物,獄之探戈
樂雲:蘿拉耳環
蓋亞:閻王面具x2(留1個)
宇歷斯:人物
泰加:真虎翔霸
蓮娜:魔獸骨頭
奧龍:絕對粉碎
迪倫:神龍百裂拳
撒卡:勢凶夾狼
神母號:
終極魔人:
索特:
黃帝:
蚩尤:狂怒紅蓮斬
女媧:
黑羅剎:
巫神:深淵爆發,屠鬼術
夜剎:
烏邪:人物,封天空襲
魔姥:
血狂:
白帝:
樊嬅:
勇心:
安德魯:
陸島橋之助:浮月
地藏十兵衛:人物,殘影術
邪狼丸:
桐生雪姬:
幻塚:
鬼鎧:
暗黑迪雲:
暗黑星奇:
暗黑米兒:
暗黑菲雲:                    
暗黑菲沙:
炎魔使徒:

AC區:入左10.5,未整U1 ac ,不連email 450即賣  加多50可要埋閻面

=======================================
友情連結區:
墨西哥小店(@woody@)
http://ibbs.hk/read.php?tid=77718&fpage=0&toread=&page=1
[ fcwk9226在2009-05-31 22:21重新編輯此帖 ]
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-22
2樓收野區

收野:  i-gash
          yahoo網用
          星人+全方位地雷包
          忍殺。大劍碑
          幻塚
          符文
          流星子彈
          太陽彈
          黑旋
          倒掛流星
          毒池
          新招
          你可以俾我post我睇下有冇野岩
[ fcwk9226在2009-05-10 23:31重新編輯此帖 ]
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-22
3樓
交易記錄區
成功:
開店前
和大俠陳交易多次(詳情可check大俠陳交易記錄)                
和牙迪換冥王破,邪殺破壞拳                                                
和1551換十字裂風拳,終極超昇龍                                          
和tfai換獵牙                                                                              
和極♂霍雷換得5連殺                                                              
和alexlau123換得冰飛同,撥風吹雨    
和中毒腦人換得巨大戰魂                  

===============================================================

開店後
1 以      半月破       換得      大俠陳          超級元力多                (pm交)
2 以    10.5序號     換得  @woody@      30元                            (面交)  
3 以        入數         換得    大俠陳            全方位無敵地雷包    (pm交)    
4 以    比提墨鏡     換得   疾豹影使         森羅咒                        (pm交)
5以   終極魔龍噬   換得 @woody@       100真錢                     (面交)
6以       必中閃       換得       火仔             失樂的雷鳴                (pm交)

===============================================================

代升記錄區
1 以幫升換得 ryantang911天神轟臨(msn交)
2 以幫升換得 ^^wkk^^         60yahoo(未完成)
3 以幫升換得 @woody@   $20(面交)
4 以幫升換得 revive            60yahoo(pm交)
5 以升招換得 revive60        yahoo(pm交)
6 以幫升換得 @woody@   60yahoo(pm交)
7 以幫升換得 牙峰              60yahoo(pm交)
8 以幫升換得 kboy474       60yahoo(pm交)
9 以幫升換得 ^^wkk^^         紫炎+烈寒(未完成)
10以幫升換得 狼仔              60yahoo(pm交)
11以升招換得 狼仔              60yahoo(pm交)
12以幫升換得 哈呵嘻          60yahoo(pm交)
13以幫升換得 牙峰              60yahoo(pm交)
14以幫升換得 revive           60yahoo(未完成)
[ fcwk9226在2009-05-08 20:58重新編輯此帖 ]
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-22
4樓
備用區
離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-22
收茱迪:迴旋二段擊
你msn?
http://img2.gelbooru.com/images/387/1b6e29b46396a6b1216ef9b592c4f7d880d6f395.jpg
離線gordonchim
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-22
hi,虎威腿EX幾錢????
add我msn傾:[email protected]
離線ryantang911

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-22
用左天神換升lv
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-22
引用第5樓gordonchim於2009-04-22 17:32發表的  :
hi,虎威腿EX幾錢????
add我msn傾:[email protected]

已pm你睇下收唔收到
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-22
我有你收的野
add我msn:[email protected]

離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-22
引用第8樓暴走疾風於2009-04-22 19:52發表的  :
我有你收的野
add我msn:[email protected]

疾風大大我唔想用錢收住= . =sor
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-22
唔係用錢收= =
我係你po有野岩
睇下換唔換到姐

離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-22
引用第10樓暴走疾風於2009-04-22 20:07發表的  :
唔係用錢收= =
我係你po有野岩
睇下換唔換到姐

你pm我講ok?我呢部手提電腦冇msn= . =sor
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-04-22
等你有msn先add我吧^^

離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-04-22
跟你交易10.5 成功:)
http://img2.gelbooru.com/images/387/1b6e29b46396a6b1216ef9b592c4f7d880d6f395.jpg
離線小天王
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-04-22
幫升1-150LV 60YA得唔得
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-04-22
引用第14樓小天王於2009-04-22 22:07發表的  :
幫升1-150LV 60YA得唔得

有冇星人有冇地雷包?pm我仲有升咩人= =
離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-04-22
Re:意大利小店  放必中閃,虎威腿EX,神百,EQ,幫升(招/人)另招人幫買26/4奧義 ..
22/4一推時間為11點06分
離線@woody@
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-04-23
Re:意大利小店  放必中閃,虎威腿EX,神百,EQ,幫升(招/人)另招人幫買26/4奧義 ..
可能幫到你買
MSN傾
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-04-23
你大約何時add我?

離線fcwk9226
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-04-23
引用第18樓暴走疾風於2009-04-23 15:10發表的 Re:意大利小店  放必中閃,虎威腿EX,神百,EQ,幫升(招/人)另招人幫買26/4奧義 .. :
你大約何時add我?

原來一早add左你= =
快速回復
限100 字節

上一個 下一個