切換到寬版
  • 4598閱讀
  • 61回復

[分享]原來24lv新人唔夠91 lv人打就冇技術 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-05-21
91打24唔同150打150更上啵- -個位係咪有少少扮勁? +GsWTEz   
150打150以上o既人都係衰血o既問題,依家91打24- -連攻防爆左未都唔同,點打- -? RzhWD^bB  
佢一定係一個新手-0-
離線粉腸
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-05-21
技術高 8@NH%zWBp  
1 lv都可以 k100lv @pGZLq  
(個100lv冇技術gE話)
離線andykaichung
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-05-21
Q1:你一d都冇錯,係佢撩你先的,你先應佢ge 8 i&_Jgmr  
yGg,$WM  
Q2:如果你技術都係中上ge話,你一定抽得到佢 6.t',LTB  
   我係30lv都同抽過人(冇裝) I2(zxq&2M\  
   淨係連技(紫炎+龍皇)都玩殘人地 3Rm#-T s  
    d2X [(3  
s<x1>Q7X~  
-st7_3  
真係好心佢啦,91 lv都淆24 _ >` X]I;  
lee d一定係用9招先win到人
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-05-21
人們想賺戰績沒辦法的說....
(:
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-05-21
引用第41樓粉腸於2009-05-21 20:42發表的  : t?;T3k[RM  
技術高 "a1O01n  
1 lv都可以 k100lv 3E} An%  
(個100lv冇技術gE話)
fbZibcQ%k  
冇技術都ko1lv啦-_-
離線
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-05-22
引用第43樓bon1於2009-05-21 21:12發表的  : q/@dR{-  
人們想賺戰績沒辦法的說....
kL{;.WsB  
賺戰績就好心佢自己開隻廢人啦... _[Gb)/@mM  
不過而家見佢潛哂水
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線dennis991
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-05-23
佢咁勁揪叫佢同我揪囉
離線kk4900c68
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-05-23
這個世界沒有對與錯  只有觀點與角度
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-05-23
迪ar ,5單止peak係咁la- -" yI *M[0  
STD D人都係la, * T\ >  
之前有條150lv火人,狂叫我用92lv暗迪vs, F]Pul|.l  
我話ch 160lv迪倫vs,ch左之後佢話"你膠的,差10lv點打"
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-05-23
引用第48樓結城リト於2009-05-23 10:06發表的  : (kdC1,E  
迪ar ,5單止peak係咁la- -" CARq^xI-  
STD D人都係la, '%3u%;"  
之前有條150lv火人,狂叫我用92lv暗迪vs, S]tkz*w0*  
我話ch 160lv迪倫vs,ch左之後佢話"你膠的,差10lv點打"
!+%Az*ik  
咩名-.-? e|35|I '  
火神王子?DEREK1002?(唔係既話唔好打我)
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-05-23
引用第49樓迪於2009-05-23 20:16發表的  :
咩名-.-? o",f(v&u%  
A%.J%[MVz  
笨迪:D 做咩係peak比人串5叫我.= +e&m#d  
等我幫你.=不過宜家d人係咁架la.=
敗者無一死 將來富如山
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-05-23
引用第49樓迪於2009-05-23 20:16發表的  :
咩名-.-? ;:#?~%7>  
^KaqvG$ed  
條友叫firen乜乜 number名
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-05-24
你開正身打番佢啦 kxr6sO~  
唔好比佢咁囂張
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-05-24
24LV其實有得打,但無咩勝算 Z>>gXh<e[  
第一你得2招,人地有50%有3-4招 Ti 9:'I  
第2你未學真昇龍拳,如果你學左就點都會夠打 vy2*BTU?  
第三ed人打來哂氣算吧
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-05-24
引用第53樓火仔於2009-05-24 10:27發表的  : *1I D`o  
24LV其實有得打,但無咩勝算 %(dV|,|v  
第一你得2招,人地有50%有3-4招 Gct&}]3pm  
第2你未學真昇龍拳,如果你學左就點都會夠打 X,iuz/Q  
第三ed人打來哂氣算吧
 OGE#wG"S  
真昇...唔一定...如果佢有虎牙+超猛...又識用既話 Lv,ji_  
PS:你打字冇錯別字啦 恭喜!! k?|F0e_  
引用第52樓哈呵嘻於2009-05-24 07:51發表的  : @=MZ6q  
你開正身打番佢啦 6>LQGO  
唔好比佢咁囂張
,,wyydG  
我正身全STD...
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-05-24
引用第54樓迪於2009-05-24 12:45發表的  :
我正身全STD...
FUT yx"   
睇死佢連超猛都無啦,仲話識用
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線疾豹影使
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-05-24
你冇錯... s].Cx4VQ  
24lv同91v打- -... {~p %\  
唔同佢vs就話人淆... ljR?* P  
佢覺得打winD低LV好光彩?? P9HPr2  
係咁勁叫佢挑D150以上既人... Z YO/'YW  
打win左佢就真係勁啦...
疾豹小店

離線gordonchim
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-05-24
引用第48樓結城リト於2009-05-23 10:06發表的  : 9_^V1+   
迪ar ,5單止peak係咁la- -" ^Q:`2C5  
STD D人都係la, G`K7P`m  
之前有條150lv火人,狂叫我用92lv暗迪vs, KUV{]?'  
w0OK. fj  
哦,我明啦~~ lcLxqnv  
原來150lv vs 160lv=差10lv=冇得打~~ m/c~2?-;  
150lv vs 92lv=差58lv=有得打~~
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-05-24
佢得91lv係度嘈- - 叫個27lv同自己打都冇品啦,仲話人冇技術 2^j9m}`  
我睇死佢唔敢去第2個區同人vs dv>zK#!  
iTyApLV  
我上次150打205都試過, 人地都冇話我冇技術啦

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-05-24
引用第48樓結城リト於2009-05-23 10:06發表的  : [!$>:_Vq/  
迪ar ,5單止peak係咁la- -" UJ&,9}L8  
STD D人都係la, IVKE dwA  
之前有條150lv火人,狂叫我用92lv暗迪vs, #,pLVt<  
y2>] gX5  
>TJ$Z3  
1+#8} z:  
哈,,我笑左,, yLX\pkAt4  
(x!bZ,fu  
吾知點解-_____-|||
快速回復
限100 字節

上一個 下一個