切換到寬版
  • 2082閱讀
  • 32回復

[討論]域多個招快速逃跑有乜用? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線剎神

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-05-26
域多個招快速逃跑有乜用? 5X8 i=M;  
N9ipwr'P  
我個人就覺得哂點.
離線哈呵嘻

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-05-26
應該用黎避招 4iSN.nxIZ  
或者打關時要限時 DmWa!5  
個陣狂跑
離線剎神
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-05-26
應唔應該買?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-05-26
我絕對反對衣一招-_____-||| cEXd#TlY~X  
)4o k@^.  
第一,,域多冇需要逃跑,, { zL4dJw  
j0F& WKk  
如果係話逃跑好遠再攻擊 I(>_a s\1  
W-D4" G@  
咁就會變左拉登- -汗  ( 我域多玩中距離/近攻- -彈地 )
離線剎神
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-05-26
唔該哂...我明點做啦
離線vincentkwan1
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-05-26
用泥惡搞的招,同膠神打先買啦
離線十六夜月
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-05-26
走佬走佬再走佬=淆既時候好有用
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-05-26
唔好睇少快逃... dJ7!je1N*  
比人突擊個時用黎避招不知幾好用~
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線ytc1221
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-05-26
e招好用呀要學, 避招一流 " Iz M :  
識用會好勁 KD8,a+GL  
我通常會用e招閃去人地後面出招  rUBc5@|  
10次都有7, 8次成功
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-05-27
引用第7樓魔法使命於2009-05-26 23:11發表的  : f5vsxP)Y[  
唔好睇少快逃... tQ(gB_  
比人突擊個時用黎避招不知幾好用~
MOu=  
&&|c-mD+*  
T']G:jkb  
講真- -我就係睇小佢,, I :o. %5)  
pa6-3c  
比人突擊戈時? 話明突擊 z 5IdYF?  
3/RNStd<L!  
咁緊係突如其來,,咁突如其來既攻擊 f2 6hB;n  
e/y\P&"eI  
如果你黎得切反應既話,,你擋右右/左左都可以碌去下面或者上面 Y2P%0  
l#!6 tw+e?  
快逃係咪真係100%避哂所有招? <izn B8@  
JX2@i8[ ~  
如果你黎吾切反應既話,,你快逃,,碌都吾會避到啦-____-||| +IbQVU~/  
M>|R&v  
而且域多又吾係易升LV,,200學點,,異轉黎講成10LV- - oTxE]a,  
wT^QO^.  
300MP,,碌都吾洗MP,,又可以避到招,, S,^)\=v  
r( 8!SVX  
相信域多既MP量都吾會多得去邊- -汗 ( 我自己2200- - ) )\fLS d  
P~OD d(  
引用第8樓ytc1221於2009-05-26 23:24發表的  : ,(Nr_K  
e招好用呀要學, 避招一流 s92SN F}g  
識用會好勁 2sahb#e )  
我通常會用e招閃去人地後面出招 .L))EB  
10次都有7, 8次成功
hBNA,e:  
hd_<J]C  
Zf8_ko;|:-  
咁堅!?有冇時間同我交流下域多咁? 6,Y<1b*|Vo  
VgcLG ]tE[  
我吾用逃跑的說:D
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-05-27
引用第9樓波仔xd於2009-05-27 00:01發表的  :
咁堅!?有冇時間同我交流下域多咁?
.......
那, XmX{e.<NZ  
就好似要避黃蒼,對著範圍極大的招, hSF4-Vvb  
迪倫者只要上/下出, cl O9l=g  
域多者正因為碌地收手就冇左無敵, (|.rEaTA[1  
硬食,而大量放血; [X\~J &kD  
相反地,快逃只要你夠mp的話,域多者便可以連出直至黃蒼收手完畢, QK@[ b3-h1  
才是一等一的淆抵戰術
[ 迪域路在2009-05-27 00:20重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-05-27
引用第10樓迪域路於2009-05-27 00:15發表的  : L@>$ Aw  
那, b_rHt s  
就好似要避黃蒼,對著範圍極大的招,  ;kb);iT  
迪倫者只要上/下出, :XaBCF*  
域多者正因為碌地收手就冇左無敵, |h* rkLY  
硬食,而大量放血; 5VhJ*^R`y  
.......
c%vtg.A  
n,8bQP=&  
-wrVhCd~g]  
對住迪倫呢D人物,,相信你會另有計策吧- - j$Wd[Ja+O  
lmpBf{~ S  
對住迪倫呢D人物,,相信你警覺性會增加吧- - G"D=ozr  
WI}cXXUKm0  
是嗎- -?  一時走下,,一時行近打,, <% GfF![v  
>dYN@cB$}  
相信迪倫玩家吾會博機會用黃蒼吧-_____-||| W ~qVZ(G*U  
\zM3{{mV/  
你死講話會既,,我都冇計- -汗 K4K]oT  
W2T6JFv  
大部分人會係失敗中吸收經驗 ( 為防止反駁,,打大部分人XD" ) =--oH'P=M  
EEdU\9DH(  
一等一的淆抵戰術 <-- 沒有缺點嗎- -? 100% 避攻擊- -?
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-05-27
引用第11樓波仔xd於2009-05-27 00:23發表的  :
對住迪倫呢D人物,,相信你會另有計策吧- -
.......
0I['UL^!F  
點解迪倫唔會出黃蒼? ^\C Fke=  
點解我對著迪倫要另有計謀?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-05-27
引用第12樓迪域路於2009-05-27 00:28發表的  :
點解迪倫唔會出黃蒼? wDDNB1_ E  
點解我對著迪倫要另有計謀?
i"d&U7Q  
t W}"PKv  
MFQyB+Z  
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,, IxaF *4JG  
u~ 7fK  
只係話你走黎走去,,人地吾會博血黎用者 E<sd\~~A:  
JA~q}C7A7o  
第二:對住迪倫有另有計謀? Lu CiO  
N;gY5;0m  
我想問你- -你識吾識"變通"? $i@I|y/  
Y.kgJ #2  
世上係咪淨係得PLAN A? 冇PLAN B? Vw]!Kb7tA  
o3JSh=  
數學都有教 ( 今日學完 ) "h-ZwL  
_p^$.\k"  
做數列表法吾得既話,,用榭形圖就得 pp@O6   
'<{Jlz(u9  
( 意思即係用最好既方法,,戈隻吾得用另一隻 ) yw1-4*$c  
3JEg3|M(  
另有計謀,,對住每隻人都吾一定同打法 }0,dG4Oo=  
N}>[To3  
歷奇打星仔可以多用連鐵,,霸王拳,, 2Q5 -.2]  
8]D0)  
對住迪倫,,連鐵? 人地真昇,,打翻斗戈招 ( 吾記得咩名 ) P^AI*t H"m  
28qlp>U  
都彈走你啦,,咁你識吾識轉用霸截? {krBAz&  
- &l%CR,U  
總結一句:人識改變,,會改變,,亦都會進步,, {gh<SZsE  
+kN,OK~  
發現有錯,,盡快去改,,吾會死用一個策略,,OK?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-05-27
引用第9樓波仔xd於2009-05-27 00:01發表的 :
咁堅!?有冇時間同我交流下域多咁?
.......
) "Z6Q5k^  
放心啦... ] n\]ao  
我有次同個迪雲VS 3N 5@<:2`  
佢的攻擊方式:碌到您後面>真升突擊... P=PeWX*L<Z  
我就用快逃走去佢後面用破空... v*OV\h.  
(突擊中的突擊??)
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-05-27
引用第14樓魔法使命於2009-05-27 00:39發表的  :
放心啦... F-$!e?,H  
我有次同個迪雲VS RL$%Vy0  
佢的攻擊方式:碌到您後面>真升突擊... &Q#*Nnb3  
我就用快逃走去佢後面用破空... S}a]Bt  
.......
8Ihl}aguW  
jZC[_p;  
放心啦- - JEaTDV_  
d14n>  
如果迪雲沖埋黎既話,, G$2@N6  
Oxa8ue?  
早就行開D-____-||| .cHkh^EDY  
T:@7EL  
或者沖埋黎戈時用彈地,,佢用吾切的 ;rF[y7\  
r<4j;"lQK  
其實講咁多冇用,,實戰先係最重要:D 6ypLE@Mk  
.rITzwgB  
先證明到邊個岩.___." ( 其實貪VS XD",,成全我吧 ) YYT#{>&  
+g kJrw  
----------------------------------------------- ) P>/g*  
H\qZu%F'  
後補的:另外我記得好似如果沖去你後面 G|[{\  
9K#3JyW*  
你碌走都好似避到,,都好似用到破空- -汗
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-05-27
引用第13樓波仔xd於2009-05-27 00:33發表的  :
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,,
.......
C l,vBjl h  
8*@{}O##  
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,, huS*1xl  
\ ZE[7Ae  
只係話你走黎走去,,人地吾會博血黎用者 p A8As  
【攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)】 W>i"p~!  
/.<v,CR  
第二:對住迪倫有另有計謀? Y#XRn _2D  
~mARgv  
我想問你- -你識吾識"變通"? AB`.K{h  
~ r!(V;k{  
世上係咪淨係得PLAN A? 冇PLAN B? *<!q@r<d  
&H]/'i-  
數學都有教 ( 今日學完 ) RG""/x ;  
[5& nH@og  
做數列表法吾得既話,,用榭形圖就得 ( 意思即係用最好既方法 ) #MlpOk*G  
Y}v3J(l  
另有計謀,,對住每隻人都吾一定同打法 U31@++C[  
<K`E*IaW  
歷奇打星仔可以多用連鐵,,霸王拳,, j7gw?,  
eu9*3'@A  
對住迪倫,,連鐵? 人地真昇,,打翻斗戈招 ( 吾記得咩名 ) QcW8A ,\q  
8"9&x} tl-  
都彈走你啦,,咁你識吾識轉用霸截? uT4|43< G  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】【要平衡咪出番同等招式嚕, 大家就著大家,最緊要係過程開心】 nAEyL+6U  
【邊招係人地真昇,,打翻斗戈招...官網是有得check –茶】
M @{#yEP  
P|bow+4  
總結一句:人識改變,,會改變,,亦都會進步,, #$- E5R;x  
3g;,   
發現有錯,,盡快去改,,吾會死用一個策略,,OK? DkEv1]6JI_  
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 HyU:BW;  
*k}m?;esb  
引用第15樓波仔xd於2009-05-27 00:41發表的  : 26rg-?;V^  
kuy?n-1g  
!43 !JfD  
放心啦- - l^9gFp~I  
lQHF=Jex  
如果迪雲沖埋黎既話,, LWT\1#  
.......
dY S(}U  
你們打對戰吧,很有看頭 xd~
[ 迪域路在2009-05-27 00:49重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-05-27
引用第16樓迪域路於2009-05-27 00:44發表的  :
第一:我冇話迪倫吾會出黃蒼,,
只係話你走黎走去,,人地吾會博血黎用者 2!J#XzR0W  
.......
q`'f /CS  
OuTV74  
iY,C0=n5Y  
"攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)" pT]hPuC  
G+8)a$?v  
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博? E+@Q u "W  
mvEhP{w  
比個例子你,,如果人地屈穿心/冰河,,你會吾會走去吾會比人擊中既位置?
j2MA['{  
O8@65URKx  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】 0Idek  
]`&_!T  
衣句我知- -咁點? 屈場咁即係- -? 你係指屈黃蒼? 比例子PLZ- - bE !SW2:M  
q!z"YpYB  
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 Yub}AuU`v  
Cdz&'en^  
碌地就係碌地,,永遠都係碌地,,對,,避就係要走,,就係要碌地 _Sr7b#)o  
iWf+wC|  
我想碌地變成點? 冇點,,繼續保持原狀 G&g;ROgY  
$*#^C;7O  
變通變通,,看來不是我不集中主題,,是你吧- - w*VN =  
_YF >Y=D-  
你死話範圍大,,避吾到,,要用快逃先避到,, NZB*;U~t  
]!B0 = XP  
咁會吾會有另外方法? 你既說話咁係咪證明其他角色避吾到? !E 5FU *s  
4^L;]v,|7  
同埋你回避我既問題,,你識吾識變通? 識吾識改變策略? <T}U 3lL^  
O2{["c e  
如果你吾識既話,,OK,,吾同頻道:D 吾洗講 S H?McBxS  
|u>(~6  
同時你都要集中主題=]
離線迪域路
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-05-27
引用第17樓波仔xd於2009-05-27 00:53發表的  :
"攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)"
.......
ks#3 o+  
攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)" WywS1viD  
BPO5=]W 7  
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博?   %10ONe}  
b)d;eS  
比個例子你,,如果人地屈穿心/冰河,,你會吾會走去吾會比人擊中既位置? Z}+}X|  
u<edO+  
走走下,自亂陣腳,走入牆角(相信唔少高手都試過),咁咪被放血得個走字(碌),你就唔會未輸過喇 &u>dKf)5  
【引用某疾一句「就是lfo這遊戲不平衡,以造出屈場情況」…】 xb,d,(^]R  
FCE y1^u  
衣句我知- -咁點? 屈場咁即係- -?   %~!4DXrMk  
屈場=屈招的場,不平衡 L kK *.  
【碌地就係碌地,永遠都係碌地,你想個碌地變成點? 變通變通,試說說你的看法,同時要集中主題】 Ul}RT xJ  
:0J`4  
碌地就係碌地,,永遠都係碌地,,對,,避就係要走,,就係要碌地  >(Y CZ  
uHgq"e  
我想碌地變成點? 冇點,,繼續保持原狀 a{nR:zPE  
B0@ Tz39=  
變通變通,,看來不是我不集中主題,,是你吧- - e|]e\Or>  
Jl{ 0q7b  
你死話範圍大,,避吾到,,要用快逃先避到,, Ehx9-*]  
Tv=lr6t8  
咁會吾會有另外方法? 你既說話咁係咪證明其他角色避吾到?  i0=U6S:#  
仲有邊d招行得通? <\&9Odqc  
同埋你回避我既問題,,你識吾識變通? 識吾識改變策略? :ppaq  
I&1Lm)W&  
如果你吾識既話,,OK,,吾同頻道:D 吾洗講 lfgJQzi G  
唔駛再如果,我識,你同時舉例thx FzInIif  
同時你都要集中主題=] A=N$5ZJ  
+RooU?Aq  
thx講著咁多先 好夜 88  7:jLZ!mgi  
carry on till tomorrow!!
[ 迪域路在2009-05-27 01:05重新編輯此帖 ]
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-05-27
引用第18樓迪域路於2009-05-27 00:59發表的  :
攻高範圍大點解唔博?就好似等人碌地,等人上釣 (h)"
會4500血,,如果成日左走右走,,會吾會真係用黃蒼黎博?  
.......
*#=Ijr~  
KQ\K :#  
.#( vx;  
走走下,自亂陣腳,走入牆角(相信唔少高手都試過),咁咪被放血得個走字(碌),你就唔會未輸過喇 Q-<]'E#\(  
6 5g ovor  
走走下,,自亂陣腳,,即係你認為走走下就會自亂陣腳? OK %f]#P8V P  
'PF>#X''  
吾會自亂陣腳,,你成句 = 冇用
pD<w@2K  
c*IrZm  
屈場=屈招的場,不平衡 P q /5Dy  
0S{23L4C  
屈招地證明什麼? 衣家講緊黃蒼,, -| .NwGh  
0m_yW$w  
即係屈黃蒼.___.? 加上VS場不平衡會點? )3h\QE!z  
QEyL/#Q  
可吾可以講下結果
2"ax*MQH<^  
+z;*r8d<X  
仲有邊d招行得通? @Xo*TJB  
PT /Nz+  
轉個角度問你:即係你話冇無敵走佬代表實中? CF bNv9GZj  
' _c/CNs  
你仲係冇答我"你識吾識變通? 識吾識改變策略? " 衣個問題 'z$N{p40m  
JS/'0.  
THX"
快速回復
限100 字節

上一個 下一個